Предишната тема :: Следващата тема |
Автор |
Съобщение |
chernat
|
Пуснато на: Съб Юни 03, 2006 2:37 pm Заглавие: чингачгук OО |
|
|
ъъъ първия експеримент с таблета ОО (чингачгук)
 |
|
Върнете се в началото |
|
 |
Ky3Mu4
|
Пуснато на: Съб Юни 03, 2006 9:49 pm Заглавие: |
|
|
Разкошен е, бравос :) _________________ "I'm a ink injected doodling machine. I am the rocker, I am the roller, I am the out-of-controller!" |
|
Върнете се в началото |
|
 |
D3im05

|
Пуснато на: Съб Юни 03, 2006 11:28 pm Заглавие: |
|
|
кефи ме картинката само че гърдите на Чунгачкук идват малко женски особенно лявата. а и парцалчето е на една страна не го лови гравитацията нещо( от части разбираемо щот иначе ще му се видят срамотилищата) ::)))
А това действие не се ли развиваше при някво езеро доколкото си спомням (дека е) ??? _________________ Metro 2033 |
|
Върнете се в началото |
|
 |
D3im05

|
Пуснато на: Съб Юни 03, 2006 11:33 pm Заглавие: |
|
|
а и ако не знаеш почти перфектно анатомята по добре не рисувай чак толкова мусколести говеда......(по стилизирано ги прави ако правиш ..въпреки че и там има момент с анатомята ) ::)
А и ме кефи композиционно ... ::) _________________ Metro 2033 |
|
Върнете се в началото |
|
 |
maceman nightWoWalker

|
Пуснато на: Нед Юни 04, 2006 9:32 am Заглавие: |
|
|
типажа е убийствен както винаги :)))
комбоеца по натуралистично си го дал, и за тва малко ми бяга по фланга от цялостта на картинката...
но за сметка па на тва, чингачгука е номер 1 :)))
P.S.
D3im05 написа: | а и ако не знаеш почти перфектно анатомята по добре не рисувай чак толкова мусколести говеда......
(по стилизирано ги прави ако правиш ..въпреки че и там има момент с анатомята... ::) | аре много за анатомия в комикса да не си правиме забележки, че да не те почвам за разкрачената женка в speed painting темата ....
и още едно P.S.
NOX-се ше ви замола flood-a за аватарите в тази секция на графилата да са на лични бележчици...
някакси имат способността да се разрастват лавинообразно и малко разводняват темите .... _________________ ... gief more epix ... |
|
Върнете се в началото |
|
 |
|