Предишната тема :: Следващата тема |
Автор |
Съобщение |
AleXXX

|
Пуснато на: Чет Юни 01, 2006 12:40 am Заглавие: Моливчета |
|
|
Колебах се дали, ма реших, че по-добре да е да. Малко моливчета. Добре де, не са малко.
 _________________ Hello, 911 emergency? There's a handsome guy in my house! Oh, *huh*, wait a second, cancel that. It's only me... |
|
Върнете се в началото |
|
 |
maceman nightWoWalker

|
Пуснато на: Чет Юни 01, 2006 12:06 pm Заглавие: |
|
|
не толерирам подобен тип скици, сложени на килограм само и само да се покаже нещо.... всеки може да го направи....
в случая не знам какво търсиш- признание за техника, коментари за всяка поотделно или.... ????
като стил на работа лично на мен не ми правят впечатление- имам чувството, че вече съм ги виждал някъде, седят ми ъглести, на места прекалено стилизирани, на места прекалено гротесктни.... _________________ ... gief more epix ... |
|
Върнете се в началото |
|
 |
AleXXX

|
Пуснато на: Чет Юни 01, 2006 12:49 pm Заглавие: |
|
|
Ами виж, ако си харесаш някоя, ще си я коментираш. Ако не ти харесат, ще си кажеш. Това, че някой може да работи дигитално не значи, че задължително трябва. А са на килограм, защото са моливчета, не натоварват с излишен детайл, не тежат за разглеждане. Не поствам всичко, само за да покажа, че съм тук. По-скоро се надявах на унищожителна критика на нещо, което много дразни. На насоки накъде да вървя, какво да променя. Все пак рисунките не са само изцъкване на косъмчета, люспички, бръчици и пр. ТОВА вече всеки го може.
Имам нужда от мнения, не от многозначително мълчание. А и за пръв път чувам, че не било хубаво само моливчета. За нататък ще си знам. _________________ Hello, 911 emergency? There's a handsome guy in my house! Oh, *huh*, wait a second, cancel that. It's only me... |
|
Върнете се в началото |
|
 |
wicky

|
Пуснато на: Чет Юни 01, 2006 12:57 pm Заглавие: |
|
|
Мен лично моливчетата ми харесват ;) Има обаче едно такова залитане при теб по стилизацията... хем опростяваш формите, но същевременно ги наслагваш и повтаряш като форма и така рисунката вместо по-простичка всъщност става по-сложна и по-трудно разбираема! Където правиш мускулите например - правиш ги от можество подобно стилизирани елементи и става лудница! Но пък иначе ми стоят приятно :-P
Аз имах един подобен период през който минах и раздробявах така формата по подобен начин.
Това, което мисля, че трябва да направиш е да успокоиш малко нещата. Да запазиш стилизацията, но да я изчистиш от излишни и повтарящи се форми !
И тъй като забелязвам, че започнах да се повтарям - млъквам :-D |
|
Върнете се в началото |
|
 |
chernat
|
Пуснато на: Чет Юни 01, 2006 1:08 pm Заглавие: |
|
|
много сполучлив пала |
|
Върнете се в началото |
|
 |
Hicks

|
Пуснато на: Чет Юни 01, 2006 1:45 pm Заглавие: |
|
|
>>> мне...не е паладин тоя, chernat :>
>>> виж му злобната мутра, после виж разните черепи по колана и
ботушите, големия груб сатър, ония странни езически йероглифи....
всички тия дребни неща говорят,че по скоро това е някакъв
сбирщайн крейзи войн-пиянде, гепил щита на заблуден паладин-шматка.
>>> Това е грубата истина , мда :> _________________ >>> " Time is mana " <<< |
|
Върнете се в началото |
|
 |
chernat
|
Пуснато на: Чет Юни 01, 2006 1:55 pm Заглавие: |
|
|
LF1M GRAPHILLA need PALA |
|
Върнете се в началото |
|
 |
maceman nightWoWalker

|
Пуснато на: Чет Юни 01, 2006 4:23 pm Заглавие: |
|
|
AleXXX написа: | ..... А и за пръв път чувам, че не било хубаво само моливчета...... |
....тва къде го прочете???? _________________ ... gief more epix ... |
|
Върнете се в началото |
|
 |
AleXXX

|
Пуснато на: Пет Юни 09, 2006 1:22 pm Заглавие: |
|
|
:D dali 6te go poznae nqkoi? Dali ne go slu6am samo az? _________________ Hello, 911 emergency? There's a handsome guy in my house! Oh, *huh*, wait a second, cancel that. It's only me... |
|
Върнете се в началото |
|
 |
SPIT

|
Пуснато на: Пет Юни 09, 2006 3:45 pm Заглавие: |
|
|
i "trio de beuville" sme gledali dori :D
sorry za frenskiq nishto mu ne razbiram :D _________________ http://dribbble.com/KossyoKOKALANOV |
|
Върнете се в началото |
|
 |
AleXXX

|
Пуснато на: Пет Юни 09, 2006 4:18 pm Заглавие: |
|
|
:D
Не, това трябваше да е шарж на Джони Кеш в този времеви отрязък -
http://www.mugshots.com/IMAGES/Mugshot__Johnny-cash1.jpg
Нищо, ето друго - Крън Варваринът, персонаж на пич от друг форум :
 _________________ Hello, 911 emergency? There's a handsome guy in my house! Oh, *huh*, wait a second, cancel that. It's only me... |
|
Върнете се в началото |
|
 |
DR2 Paladin's Death

|
Пуснато на: Пет Юни 09, 2006 6:34 pm Заглавие: |
|
|
chernat написа: | LF1M GRAPHILLA need PALA |
чак сега разбирам къде се губите г-н чернат:)
@AleXXX, стилизацията и на мен не ми допада особено... освен може би щита на не-паладина... той ме кефи като концепт и пр. ама тва е въпрос на вкус де... |
|
Върнете се в началото |
|
 |
Dragon_Phoenix

|
Пуснато на: Съб Юни 10, 2006 7:40 pm Заглавие: |
|
|
Айде и дедо да каже....Искам само да знам защо не си пуснал Цветен вариант на Джо ;) (може и да нее в тази тема де, не съм гледал още навсякъде) А Стилизацията ти е много по добра от Преди. Бравос!!! _________________ http://static.ak.fbcdn.net/rsrc.php/v1/y9/r/jKEcVPZFk-2.gif |
|
Върнете се в началото |
|
 |
|