Graphilla.com :: Преглед на тема - da spasim irakli

Graphilla.com Форуми

Въпроси/ОтговориВъпроси/Отговори
   ТърсенеТърсене   ПотребителиПотребители   Потребителски групиПотребителски групи   Регистрирайте сеРегистрирайте се   ПрофилПрофил   Влезте, за да видите съобщенията сиВлезте, за да видите съобщенията си   ВходВход 

da spasim irakli
Иди на страница Предишна  1, 2

Създайте нова тема   Напишете отговор    Graphilla.com Форуми -> Общи приказки
Предишната тема :: Следващата тема  
Автор Съобщение
Bio

МнениеПуснато на: Чет Юни 15, 2006 3:25 pm    Заглавие: Отговорете с цитат

кметче на крайморско нещо:

1.кани я неква банда, я стинг

2.баси якото е в българия, концерти по морето, некви банди, стинг.

3.браво на кметовете, да ги поканим по телевизора.

4. ТВ: как успяхте браво, вие сте един истински европейски кмет?!?

5. Кмет: искам да благодаря на семейството си, жена ми, 15 годишната ми дъщеря и 10 годишния ми син че ме подкрепят !

6. ТВ: а, какво ще направите за незаконните строежи и безразборното застрояване по крайбрежието ???

7. Кмет (окопитен) ще забраня всички незаконни строежи и безразборното застрояване по крайбрежието.

8. Свиня седи и гледа телвизора " Кви ги разпраа тоа бе?!?" Набира по телефона някого на когото е давал пари за предизборна кампания.

9. От Бсп,Ндсв,Дпс поред се обажат на Кмет по телефона: "Аре по-полекичка го давай, а?!?"

10. Някой пак звъни на Кмет по телефона, Кмет вдига.

11. (запъхтен от маста глас) " Сладки дечица имаш, особено щерката, и жена ти не е за изхвърляне, ма обичаш ли ги или да ги обичам аз как си знам???
12. Кмет на пресконференция " не е в моята юрисдикция, а в тази на министерството на околната среда и горите, районния строителен инспекторат, Блалаблаалалблала .....
13. Всичко се протака до безкрай, през тва време се строи и узаконява, бързо...бързо, кой където свари, че като влезем в Европа....
14. Софиянци дето им е писнало от Ърбан (ама само лятото) искат на диво. Събират се на протестен купон.

Cool
2S384U

МнениеПуснато на: Чет Юни 15, 2006 3:34 pm    Заглавие: Отговорете с цитат

tujna bulgarska istoria ili kakvi prikazki za moderna bulgaria shte razkazvame na nashite deca. bio za vsiaka edna to4ka si super prav, samo deto sofianci iskat divo ne samo prez liatoto.

vse pak moje da opitame nali:)

¬ƒŒ
Върнете се в началото
Вижте профила на потребителя Изпратете лично съобщение
Bio

МнениеПуснато на: Чет Юни 15, 2006 3:41 pm    Заглавие: Отговорете с цитат

аз съм за. ако се направи няква подписка (известно количество подписи могат да спрат всичко) или какъвто и да било ефективен начин, аз ще подкрепя.
2S384U

МнениеПуснато на: Чет Юни 15, 2006 3:48 pm    Заглавие: Отговорете с цитат

do kolkoto znam ima podpiska na gradinkata na gurko i rakovska. sledete redovno saita, partyto niama da e edinstvenata akcia po vuprosa. organizatorite sa se zaeli dosta seriozno s problema i kopaiat na vsi4ki niva. tova v sps e samo obshtestvena proiava, 4ast ot kampaniata. az uj samo shtiah da posviria 4as na partyto puk zeh i da agitiram.. nevedomi sa putishtata bojii. eto kak edna blagorodna cel moje da ni vuvle4e za neshto izvun egoto ni. puk i ne moje cial jivot da se opravdavame s mutrite, partiite i kmetovete:)

radvam se 4e proiavihte vnimanie.

¬ƒŒ
Върнете се в началото
dadi

Местожителство: sofia

МнениеПуснато на: Чет Юни 15, 2006 3:59 pm    Заглавие: Отговорете с цитат

всеки, който е бил на бивак в Иракли му се къса сърцето.
много ми се ще в нашата страна подобни граждански инициативи да имат някакав шанс за успех.
Върнете се в началото
Покажи мнения от преди:   
Създайте нова тема   Напишете отговор    Graphilla.com Форуми -> Общи приказки Часовете са според зоната GMT + 3 Часа
Иди на страница Предишна  1, 2
Страница 2 от 2

Идете на:  
Не Можете да пускате нови теми
Не Можете да отговаряте на темите
Не Можете да променяте съобщенията си
Не Можете да изтривате съобщенията си
Не Можете да гласувате в анкети