Graphilla.com :: Преглед на тема - Плакат - на немски

Graphilla.com Форуми

Въпроси/ОтговориВъпроси/Отговори
   ТърсенеТърсене   ПотребителиПотребители   Потребителски групиПотребителски групи   Регистрирайте сеРегистрирайте се   ПрофилПрофил   Влезте, за да видите съобщенията сиВлезте, за да видите съобщенията си   ВходВход 

Плакат - на немски

Този форум е заключен - не можете да пускате теми, да отговаряте или да променяте мнения   Тази тема е заключена - не можеш да отговаряте или да променяте мнения    Graphilla.com Форуми -> Представяне
Предишната тема :: Следващата тема  
Автор Съобщение
hipukritus

Местожителство: Русе

МнениеПуснато на: Пет Юни 16, 2006 11:35 am    Заглавие: Плакат - на немски Отговорете с цитат

Ще са ми нужни коментари за този плакат

Вижте профила на потребителя Изпратете лично съобщение Посетете сайта на потребителя
PERO!

Местожителство: sofia

МнениеПуснато на: Пет Юни 16, 2006 11:52 am    Заглавие: Отговорете с цитат

ми думата PARTY грам не ми се връзва с плаката ама тва сигурно е щото не фащам нищо от немския
Върнете се в началото
Вижте профила на потребителя Изпратете лично съобщение Изпрати мейла
Juice

Местожителство: Sofia

МнениеПуснато на: Пет Юни 16, 2006 12:26 pm    Заглавие: Отговорете с цитат

мммм - незнам нещо не ми харесва - изчистен е което е хубаво, но Party наистина по друг начин го заиграй - и по-хубава векторна топка направи 4е таз ми седи по скоро дървено, отколкото фънки! motion-ит оправи.
Върнете се в началото
Вижте профила на потребителя Изпратете лично съобщение Посетете сайта на потребителя
LMNT

МнениеПуснато на: Пет Юни 16, 2006 12:42 pm    Заглавие: Отговорете с цитат

Open Air Bereich
Juice

Местожителство: Sofia

МнениеПуснато на: Пет Юни 16, 2006 1:05 pm    Заглавие: Отговорете с цитат

ВаС цу Хйоле ?!?! ...
Върнете се в началото
2S384U

МнениеПуснато на: Пет Юни 16, 2006 4:12 pm    Заглавие: Отговорете с цитат

mi ako na partyto shte prisustvat samo akademici stava. mnogo e science a partyto nosi 4uvstva i nastroenie. redesign.

¬ƒŒ
Върнете се в началото
Вижте профила на потребителя Изпратете лично съобщение
Покажи мнения от преди:   
Този форум е заключен - не можете да пускате теми, да отговаряте или да променяте мнения   Тази тема е заключена - не можеш да отговаряте или да променяте мнения    Graphilla.com Форуми -> Представяне Часовете са според зоната GMT + 3 Часа
Страница 1 от 1

Идете на:  
Не Можете да пускате нови теми
Не Можете да отговаряте на темите
Не Можете да променяте съобщенията си
Не Можете да изтривате съобщенията си
Не Можете да гласувате в анкети