Предишната тема :: Следващата тема |
Автор |
Съобщение |
Zing
|
Пуснато на: Пон Юни 19, 2006 12:37 am Заглавие: |
|
|
леб & вино
кръв & зрелища
тъпчете пуканките в микровълновите !!!!!! :) |
|
Върнете се в началото |
|
 |
2S384U

|
Пуснато на: Пон Юни 19, 2006 12:40 am Заглавие: |
|
|
toia teatur za koi put go gledame?:) _________________ "Най-добрите дизайнерски решения са прости, защото не съдържат елементи, които не са необходими... и съдържат необходимите елементи по начин, който изглежда логичен."
¬ƒŒ |
|
Върнете се в началото |
|
 |
plamenskis
|
Пуснато на: Пон Юни 19, 2006 12:53 am Заглавие: |
|
|
Тази дискусия повдига два въпроса:
1. За това как се прави коструктивна критика и кога да се използва по-директен подход. Това което ми направи впечатление е че много хора имат определено мнение за това как един винен етикет трябва да изглежда и какво е позволено. Надделява мнението че дизайна трябва да е малко или много традиционен.
Това определено пречи за даване на конструктивна критика. ЛХ има право за много неща но като цяло подхода му е, аз съм експерта по винените етикети и това е.
2. Тази система на избиране на хората с права създава чуство за елитизм измежду хората които имат право да избират.
Цитат: | toia teatur za koi put go gledame?:) |
Безплатен театър, защо се оплакваш. |
|
Върнете се в началото |
|
 |
Zing
|
Пуснато на: Пон Юни 19, 2006 1:00 am Заглавие: |
|
|
преди да правят Упаковки хората, книжки преглеждат разни с модерни англииски думички в заглавията, четат също разни извадки и разследвания и друга литература с общ общонационален характер
приемаме че етикета ти е хубав когато !!! НЕ е !!!! върху бутилка и на рафта в магазина!
е и ?
ко прайм
продаваш супер етикети или стоката на клиента продаваш ? |
|
Върнете се в началото |
|
 |
2S384U

|
Пуснато на: Пон Юни 19, 2006 1:03 am Заглавие: |
|
|
zashto reshi 4e se oplakvam:)
ina4e vinoto si e dosta tradicionna tema, dont you think:) imeno zatova lekite zabejki se priemat ostro, a za da ima zabejki opredeleno triabva da sa dobre presmetnati i originalni a ne prosto "da izbigame ot klisheto"..:)
have fun man, tuk v tozi forum e taka. az niamam prava za nito edna sekcia no ne mi pre4i da polzvam foruma pulnocenno:) _________________ "Най-добрите дизайнерски решения са прости, защото не съдържат елементи, които не са необходими... и съдържат необходимите елементи по начин, който изглежда логичен."
¬ƒŒ |
|
Върнете се в началото |
|
 |
RiN

|
Пуснато на: Пон Юни 19, 2006 1:05 am Заглавие: |
|
|
бе верно че прекалихме, ама щото пламенски продължава да се пъне:
plamenskis написа: | Надделява мнението че дизайна трябва да е малко или много традиционен. |
успех ти пожелавам. _________________ >=<> |
|
Върнете се в началото |
|
 |
plamenskis
|
Пуснато на: Пон Юни 19, 2006 1:15 am Заглавие: |
|
|
хехе, не си мисли че не съм виждал (и пробвал) това вино.
дизайна е твърде "крещящ" за моят вкус, но определено е смел и уникален. |
|
Върнете се в началото |
|
 |
Sami

|
Пуснато на: Пон Юни 19, 2006 10:44 am Заглавие: |
|
|
А в следващата серия plamenskis разбира кой го е правил... :) _________________ печат на книги |
|
Върнете се в началото |
|
 |
ben

|
Пуснато на: Пон Юни 19, 2006 11:28 am Заглавие: |
|
|
plamenskis написа: | ...И интересно какво другите правят тук? |
аз компенсирам знаещите и можещите - дан са не вдига мноу нивото и баланс един вид да има... :]
за другите не съм упълномощен да коментирам {} |
|
Върнете се в началото |
|
 |
plamenski
|
Пуснато на: Пон Юни 19, 2006 11:53 am Заглавие: |
|
|
Цитат: | А в следващата серия plamenskis разбира кой го е правил... :) |
В следващата серия plamenski разбира че виното не е важно, а на каква черга го пиеш. ;-P |
|
Върнете се в началото |
|
 |
LoveHate ta tatau

|
Пуснато на: Пон Юни 19, 2006 1:39 pm Заглавие: |
|
|
всъщост.. след като размислих.. не си струва да си хабя клавиатурата... успех ! _________________ V2&V8 forever |
|
Върнете се в началото |
|
 |
SIMPLI

|
Пуснато на: Пон Юни 19, 2006 2:07 pm Заглавие: |
|
|
Пламенски, чергата е на ЛХ ... а на мен ми писна ниводошлите да изискват представяне от вече присъстващите с репликата "я покажи ти, кат толкова знаеш" ... |
|
Върнете се в началото |
|
 |
plamenskis
|
Пуснато на: Пон Юни 19, 2006 10:54 pm Заглавие: |
|
|
Ами след като ви е писнало, защо не се замислите че може би сегашния формат на затворен форум е не функционираща. По две причини (според мен):
1. Новодошлите се чустват като учиници и когато посрещнати с остра критика, естествената им реакция е да не се вслушат в критиките особено когато са поднесени с високомерен учителски тон - каквото точно беше моето поведения и явно на много други. Пример:
Цитат: | Общо взето, добра и констуктивна критика само трябва да намалиш децибелите на високомерния тон. |
2. По-старите членове неизбежно развиват чуство за елитизм и високомерие, и забравят че винаги има какво ново да се научи - каквато точно беше реакцията на ЛХ. Пример:
Цитат: | бтв, направи си труда да разбереш кой съм... не е особенно трудно. |
Идеята, че форума иска да поддържа определено ниво на етика и дискусия може да се постигне и по-демократичен подход. Когато нивото на дискусия е високо това естествено отблъсква идиотите. От друга страна всеки форум има нужда от свежа кръв. |
|
Върнете се в началото |
|
 |
LoveHate ta tatau

|
Пуснато на: Пон Юни 19, 2006 11:08 pm Заглавие: |
|
|
Графила работи така повече от 3 години, средно на 3 месеца се появява някой който иска да ни обясни, че не сме прави... но пак има най-малко 3-ма /дори да е занижена тази цифра е напълно достатъчна/ който са дошли като начинаещи и които сега са нещо...
А ако си беше направил труда да разбереш кой съм, щеше да ти стане ясно, че имам над 500 реализиране проекта за пакеджинг на алкохол, повечето от тях за вино, а най малко 10 се продават в Обединеното Кралство... поназнайвам малко нещата... и вместо да се пуйчиш ни послушай... може да ти е от полза.. за финансовия резултат...
В крайна сметка ти влезе с идеята да ни покажеш колко си велик.. /погледни си първия пост, че и следващите/... очакваше да те разцелуват ли? _________________ V2&V8 forever |
|
Върнете се в началото |
|
 |
LoveHate ta tatau

|
Пуснато на: Пон Юни 19, 2006 11:12 pm Заглавие: |
|
|
Цитат: | Идеята, че форума иска да поддържа определено ниво на етика и дискусия може да се постигне и по-демократичен подход. Когато нивото на дискусия е високо това естествено отблъсква идиотите. От друга страна всеки форум има нужда от свежа кръв. |
Прочети назад... и ще видиш в какво заблуждение си... има цялата история... пълна с кръв и сперма... _________________ V2&V8 forever |
|
Върнете се в началото |
|
 |
plamenskis
|
Пуснато на: Вто Юни 20, 2006 12:26 am Заглавие: |
|
|
Цитат: | А ако си беше направил труда да разбереш кой съм, щеше да ти стане ясно, че имам над 500 реализиране проекта за пакеджинг на алкохол, повечето от тях за вино, а най малко 10 се продават в Обединеното Кралство... поназнайвам малко нещата... и вместо да се пуйчиш ни послушай... може да ти е от полза.. за финансовия резултат... |
Бравос! Кво ша пиеш?
Друг е върпоса че то почти не остана Българско вино на пазара тук по-ред причини, от които дизайна на етикета е може би последнита. Ролята на етикета е информативна да помогне копувача да реши да купи виното за първи път. От там нататък е въпрос на вкусово възпрятие.
Една от най-важните причини за загубата на пазара е че българските винарни забравиха че >> Виното се прави на лозето << Поради това ние решихме че искаме да намерим хора които правят вино от СТАРИ и добре гледани ЛОЗИ. Затова и СТАРИ ЛОЗИ беше сложено на централно място на предния етикет с превод на задния. Нещо което ти човека с 5000 проекта обяви за отживелица.
Плюс, коментари за купажаж и други, които са в моято компетенция. |
|
Върнете се в началото |
|
 |
LoveHate ta tatau

|
Пуснато на: Вто Юни 20, 2006 1:06 am Заглавие: |
|
|
500 не 5000... човек финансист си, имай уважение към цифрите... а относно старите ти лози... или по точно STARITE LOZI ... първо се сетих за това:
... пак ти казвам... стига се прави на голям... за твое добро ще е. _________________ V2&V8 forever |
|
Върнете се в началото |
|
 |
2S384U

|
Пуснато на: Вто Юни 20, 2006 2:56 am Заглавие: |
|
|
nema takuv stock:) _________________ "Най-добрите дизайнерски решения са прости, защото не съдържат елементи, които не са необходими... и съдържат необходимите елементи по начин, който изглежда логичен."
¬ƒŒ |
|
Върнете се в началото |
|
 |
plamenski
|
Пуснато на: Вто Юни 20, 2006 12:14 pm Заглавие: |
|
|
Цитат: | 500 не 5000... човек финансист си, имай уважение към цифрите... а относно старите ти лози... или по точно STARITE LOZI ... първо се сетих за това: |
Не съм финансист, тук ни наричат Wine Merchant. OK?
Izlizane, a?
А TCHERGA как ти стои? :))))))
На френските етикети за стари лози пише vieilles vignes, което много хора не разбират какво означава, но с малко обяснение се научават. Не можеше да изпишем СТАРИ ЛОЗИ на кирилица, защото това значи че целия етикет трябваше да е на кирилица.
Цитат: | ... пак ти казвам... стига се прави на голям... за твое добро ще е. |
В психологията на това му викат REFLECTION. |
|
Върнете се в началото |
|
 |
NOX

|
Пуснато на: Вто Юни 20, 2006 12:22 pm Заглавие: |
|
|
TCHERGA se izpisva taka za6toto e...da re4em termin. I bi trqbvalo da se prevede opisatelno ("A kind of edikakvo si") ako 6te se prevejda.
STARI LOZI oba4e ne e.
Takyv detski tip zaiajdane ne podhojda na viziqta, koqto se opitvash da si izgradish v tazi tema, "Vinoprodavetzo".
Uspeh vyv vsi4ki na4inaniq
:) _________________ "... човек се влияе, а средностатистическия човек се влияе дори повече." wi-flip-ff |
|
Върнете се в началото |
|
 |
|