Предишната тема :: Следващата тема |
Автор |
Съобщение |
velinov

|
Пуснато на: Сря Юни 21, 2006 2:47 pm Заглавие: |
|
|
Пак го даваш, леко нацупено :))) Но може пък и да имаш право - старши...:))))) Все пак ти си първи, а аз втори випуск - градски! |
|
Върнете се в началото |
|
 |
chernat
|
Пуснато на: Сря Юни 21, 2006 2:50 pm Заглавие: |
|
|
сагласен, но нз дали приликата е само в детаила, подхода км рисунката е еднакав. Като цяло супер са ти нещата |
|
Върнете се в началото |
|
 |
chernat
|
Пуснато на: Сря Юни 21, 2006 3:06 pm Заглавие: |
|
|
размерЪт нема значение |
|
Върнете се в началото |
|
 |
raVen
|
Пуснато на: Сря Юни 21, 2006 4:29 pm Заглавие: |
|
|
Здрасти Светльо!
Не е нацупено...самоиронично е ;)
Сещаш ли се кой е ЗЗЗА? :P |
|
Върнете се в началото |
|
 |
velinov

|
Пуснато на: Сря Юни 21, 2006 4:50 pm Заглавие: |
|
|
Само знам, че 333+333=666, но 333, че и 'А', поне в момента не ми говори нищо... :) Може би е съчетание от събития, време и място, някъде в пространството, ба ли го :)))))) Просветли ме...
п.п. Радвам, се че се сети...:) |
|
Върнете се в началото |
|
 |
raVen
|
Пуснато на: Сря Юни 21, 2006 5:35 pm Заглавие: |
|
|
Четеш в контекста на първия ми реплей,
raVen написа: |
...сигурно си представяш как е някой затъващ заекващ заклет академик (ЗЗЗА):) да хване с два пръста лист с рисунка на комиксов герой и да те пита, къф е тоя ренегат с юмрук колкото главата му, чене като на багер предницата и стави усукани като цариградски лукум.
|
връщаш се 10 години назад и... се сещаш за един познат на двама ни преподавател график :D
п.п. Целия словесен дърмон беше хитра постановка с цел да си признаеш, 'щото не бях сто процента сигурен :)))
Радвам се, че се оказа ти! ;) |
|
Върнете се в началото |
|
 |
raVen
|
Пуснато на: Сря Юни 21, 2006 9:18 pm Заглавие: |
|
|
Малко съвсем актуален ъпдейт. Първото е концепт от същата серия, втората рисунка не е точно концепт но пък е нова и с моливи, затова я включвам тук.
Aquila Warrior
Hell Monster
 |
|
Върнете се в началото |
|
 |
Soul)S(urvivor

|
Пуснато на: Сря Юни 21, 2006 9:31 pm Заглавие: |
|
|
Както беше казал DR2 веднъж "радва ме присъствието ти във форума"!!! _________________ 'Success is 90 percent perspiration and 10 percent inspiration.' |
|
Върнете се в началото |
|
 |
maceman nightWoWalker

|
Пуснато на: Чет Юни 22, 2006 7:38 am Заглавие: |
|
|
размаза ме от кеф с новият dragon slayer :)))) _________________ ... gief more epix ... |
|
Върнете се в началото |
|
 |
D3im05

|
Пуснато на: Чет Юни 22, 2006 8:11 am Заглавие: |
|
|
ее добре бе първото от новите две много ме радва .. ::) _________________ Metro 2033 |
|
Върнете се в началото |
|
 |
D3im05

|
Пуснато на: Чет Юни 22, 2006 8:13 am Заглавие: |
|
|
дай му линк с по голяма резолюция ако може ::) _________________ Metro 2033 |
|
Върнете се в началото |
|
 |
ndesign
|
Пуснато на: Чет Юни 22, 2006 9:36 am Заглавие: |
|
|
Aquila Warrior не ме радва особено, но пък за сметка на това Hell Monster избива рибата. Много готин консепт/идея и изпълнение. Шапки долу (те това имах предвид, че можеш и много по-добре)!!!
Поздрави! _________________ Portfolio | Prints
|
|
Върнете се в началото |
|
 |
velinov

|
Пуснато на: Чет Юни 22, 2006 9:55 am Заглавие: |
|
|
raVen написа: | Четеш в контекста на първия ми реплей,
...сигурно си представяш как е някой затъващ заекващ заклет академик (ЗЗЗА):) да хване с два пръста лист с рисунка на комиксов герой и да те пита, къф е тоя ренегат с юмрук колкото главата му, чене като на багер предницата и стави усукани като цариградски лукум.
|
|
Хах... Това го бях пропуснал, или просто не ми е сработил мозъка.
Верно, че като му показвах няк'ви неща на Кузмича преди години, той иронично се подхилкваше, а очите му ме гледаха с умиление и съчувствие. Ако го видиш прати му поздрави... :)))
От новите работи, които си постнал Hell Monster ми е фаворит. Другия сякаш вече съм го виждал някаде, но Hell Monster е попадение. |
|
Върнете се в началото |
|
 |
D3im05

|
Пуснато на: Чет Юни 22, 2006 10:06 am Заглавие: |
|
|
на мен пък точно Hell Monstera не ме кефи .. все едно е от Doom 3 ili Quake 4 затова може би не ми се вижда толкова оригинален .. _________________ Metro 2033 |
|
Върнете се в началото |
|
 |
Ky3Mu4
|
Пуснато на: Чет Юни 22, 2006 11:42 am Заглавие: |
|
|
velinov написа: | raVen написа: | Четеш в контекста на първия ми реплей,
|
|
Хах... Това го бях пропуснал, или просто не ми е сработил мозъка.
Верно, че като му показвах няк'ви неща на Кузмича преди години, той иронично се подхилкваше, а очите му ме гледаха с умиление и съчувствие. Ако го видиш прати му поздрави... :)))
От новите работи, които си постнал Hell Monster ми е фаворит. Другия сякаш вече съм го виждал някаде, но Hell Monster е попадение. |
Xaxaxaxaxa :)))) _________________ "I'm a ink injected doodling machine. I am the rocker, I am the roller, I am the out-of-controller!" |
|
Върнете се в началото |
|
 |
Ky3Mu4
|
Пуснато на: Чет Юни 22, 2006 11:46 am Заглавие: |
|
|
Извинявам се че не пускам някакъв по-смислен коментар, но това е ситуация в която важи израза: "Im not worthy!" :))) _________________ "I'm a ink injected doodling machine. I am the rocker, I am the roller, I am the out-of-controller!" |
|
Върнете се в началото |
|
 |
Dragon_Phoenix

|
|
Върнете се в началото |
|
 |
wicky

|
Пуснато на: Чет Юни 22, 2006 12:51 pm Заглавие: |
|
|
Абе техниката ти е супер яка ;) Последните концепти - готини! По принцип най-харесвам като всичко е измислено (не е сглобено от разни животинки - копитата например) но то това вече са си мои капризи :))))
Харесва ми например, че ги съчетаваш с измислени техно-елементи - това е яка идея и много добре я осъществяваш! Има и нещо гигарско в цялата работа! Пускай още! Голям кеф е да се гледат картините ти ! |
|
Върнете се в началото |
|
 |
raVen
|
Пуснато на: Чет Юни 22, 2006 4:43 pm Заглавие: |
|
|
Радост за мен, че ви радвам! :)
Ето го новото попълнение в ордата, този път е hunter (по нисък ранг от Daemon Slayer-а) Раздава го пречупен в правата вяра демон или пък човечец подложен дълго на хелска радиация :)))
Daemon Hunter
Бележки под линията :)
Ако желаете мога да пусна, по стари рисунки и концептите за една онлайн кард игра, по която работих преди много време и която беше тотално прецакана от собствения си директор и разпространител. Поне вие да ги видите! |
|
Върнете се в началото |
|
 |
wicky

|
Пуснато на: Чет Юни 22, 2006 4:54 pm Заглавие: |
|
|
Невероятностен е! Всеки следващ твой пост ми харесва все повече !!! |
|
Върнете се в началото |