Graphilla.com :: Преглед на тема - Globul - ново лого

Graphilla.com Форуми

Въпроси/ОтговориВъпроси/Отговори
   ТърсенеТърсене   ПотребителиПотребители   Потребителски групиПотребителски групи   Регистрирайте сеРегистрирайте се   ПрофилПрофил   Влезте, за да видите съобщенията сиВлезте, за да видите съобщенията си   ВходВход 

Globul - ново лого
Иди на страница Предишна  1, 2

Създайте нова тема   Напишете отговор    Graphilla.com Форуми -> Общи приказки
Предишната тема :: Следващата тема  
Автор Съобщение
Zing

МнениеПуснато на: Пет Юни 23, 2006 1:32 pm    Заглавие: Отговорете с цитат

бъркаш ги двата щата нещо
не говорим за брутално в случая отсечено дърво
а за реклами които най-малкото трябва да удовлетворяват двете основни религии по света :)
християнство и ислям

една реклама в случая на кока кола да може да я гледат и евреи и араби и да и се кефят :)
Върнете се в началото
Вижте профила на потребителя Изпратете лично съобщение
PetyoDenev

Местожителство: Sofia

МнениеПуснато на: Пет Юни 23, 2006 1:33 pm    Заглавие: Отговорете с цитат

е премерена е стилистиката мисля
ама ми е жал за мишката тедо са и взели един квадрат от кожата на гърба ;))))

мен лично много ме подразни една друга реклама на Кока Кола с едни шишчета в близък план цвърчащи - как храната била жадна или нещо такова - по тъпа реклама на кола не бях гледал
Дими

МнениеПуснато на: Пет Юни 23, 2006 2:42 pm    Заглавие: Отговорете с цитат

Банките са различна материя от храните, които са различни от дрехите, които са различни от ресторантите... и тн. За всичко си има конкретни случей с техните си претенци и характеристики. Японското суши е много добро, "Италианската" пице се яде от Бронкс до Берлин, БГ ракията е по-добра от Американската и тн... и всичко това е с ясно защо е така.
А бира Бат' Кънчо Дългия няма да се продава добре по пределно ясни причини. Но примерно рекламата с Ники Кънчев и бабата "Ники, прибирай се!" супер много ме радва. Или примерно модната сесия в списанието на .. "мол ъф софия" (повръща ми се това като го пиша!) - мацки, дрешки, хигиена - всичко това на фона на софийски музеи, Невски, жълтите павета и тн. Кефи ме защото си е конкретно направена за БГ пазар, и се схваща лесно. Далеч по-лесно, мисля, отколкото няква реклама с някви коли който не само че не се карат в БГ ами и пътищата са различни, и градовеете, и хората говорят по различен начин, маниер... и кво правиме? "Изглежда гоцка" рекмалата, и нищо повече. До колко говори тя с хората, до колко е успешно това... И най-вече - каква оригиналност има в нея?? Много ми е странно това, как може на абсолютно различни хора да се лансират еднакви неща. Някакво несъобразяване с фактите има един вид. Българите не живеят в къщи с два гаража, и живота им като цяло няма общо с "глобалните представи" ... Няма и да има ... защо не се съобразяват хората с това, не мога да разбера.
Не знам, моята позиция е такава, и винаги се сблъсквам с примери които ме карат да се само-убеждавам че наистина така е "по-правилно" :)
А и може всичко да идва от това че съм в ничия таргет група...

Bio, не съм модератор или нещо, но ще те помоля да спазваш някаква обща култура. Не може ли някаква дискусия да си правим и да си покажем гледните точки вместо да се псуваме? Самия факт че размишляваме за такива неща ни обогатява ... Пък ако си казваме само "мноо си ми смешен бе" един на друг, нищо не правим ...
nickyz

МнениеПуснато на: Пет Юни 23, 2006 3:35 pm    Заглавие: Отговорете с цитат

Както казах, името се запазва, имиджа се променя. Логото ще изглежда така:

Bio написа:
името не се запазва. от Globul става Cosmote . смяната на имиджа трябва да стане чрез плавен преход до септември или до октомври, не помня точно.

TIFF

МнениеПуснато на: Пет Юни 23, 2006 5:12 pm    Заглавие: Отговорете с цитат

и все пак изненада, така ли?

фърнете ми парити!

тифф (преди 4 месеца):
никиз (сега):
PetyoDenev

МнениеПуснато на: Пет Юни 23, 2006 5:21 pm    Заглавие: Отговорете с цитат

TIFF
аз си спомням поста ти ама ти предположи че така ще стане ли ? или знеше?
TIFF

МнениеПуснато на: Пет Юни 23, 2006 5:45 pm    Заглавие: Отговорете с цитат

sheer shot in the dark!

макар, че голямо убеждаване ще да е паднало по остта софия - атина да няма преименуване...
Покажи мнения от преди:   
Създайте нова тема   Напишете отговор    Graphilla.com Форуми -> Общи приказки Часовете са според зоната GMT + 3 Часа
Иди на страница Предишна  1, 2
Страница 2 от 2

Идете на:  
Не Можете да пускате нови теми
Не Можете да отговаряте на темите
Не Можете да променяте съобщенията си
Не Можете да изтривате съобщенията си
Не Можете да гласувате в анкети