Предишната тема :: Следващата тема |
Автор |
Съобщение |
Bio
|
Пуснато на: Пон Юни 26, 2006 12:15 pm Заглавие: |
|
|
за твое успокоение:
ужасни са:
- композицията
- осветлението
- материалите
- рендеринга
- hair стайлинга
- антиалайзинга
- моделите
- сцената като цяло
- цветовете _________________ нямам кво да напиша тук. |
|
Върнете се в началото |
|
 |
pepunder
|
Пуснато на: Пон Юни 26, 2006 12:22 pm Заглавие: |
|
|
e neo4akvah drugo da spodeli6:) bi me o4udil _________________ да направиш визуално нещо, което другите немогат и да си представят |
|
Върнете се в началото |
|
 |
NOX

|
Пуснато на: Пон Юни 26, 2006 12:26 pm Заглавие: |
|
|
e, razbira se, 4e tova go kazva za da se zaqde s tebe, a ne za6toto e vqrno :) _________________ "... човек се влияе, а средностатистическия човек се влияе дори повече." wi-flip-ff |
|
Върнете се в началото |
|
 |
piker

|
Пуснато на: Пон Юни 26, 2006 12:28 pm Заглавие: |
|
|
pepunder написа: | ... a samo da dopalnia - v 3d to kakto i vav vsi4ki drugi vizualni izkustva e vajna ideiata predi vsi4ko ideiata ... |
а твоята къде е? _________________ брадато българче. с пушка. автоматична. |
|
Върнете се в началото |
|
 |
DR2 Paladin's Death

|
Пуснато на: Пон Юни 26, 2006 12:29 pm Заглавие: |
|
|
нуууубззззззз...рулллл тхем ол:/ мнооо зле! сри:/
Био що се връзваш?! _________________ Life's no ordeal if you come to terms,
Reject the system dictating the norms |
|
Върнете се в началото |
|
 |
Bio
|
Пуснато на: Пон Юни 26, 2006 12:29 pm Заглавие: |
|
|
бе не съм само аз, ма другите ги мързи да пишат в такава тема или бачкат. сега мен просто ме сърбят пръстите и затва тракам по клавиатурата. ако ти се занимава с 3Д сериозно, давай сериозно. ако не, закво се представяш? за оживление некво, ей така за разбунване на духовете? _________________ нямам кво да напиша тук. |
|
Върнете се в началото |
|
 |
pepunder
|
Пуснато на: Пон Юни 26, 2006 12:35 pm Заглавие: |
|
|
bio bio bio , bratok porazgledah ti mneniata - dosta sa vpe4atliava6ti:) osobenno makata s prebiraneto ot kontserta....napravo se razplakah
332-891-969 icq nomera mi moje6 da si drazni6 prastite na q ne tuk , 6te mi e interesno da posporim 6om pak predava6 mnenieto i na vsi4ki ostanali iavno si nekkav mentor :))))))))))) _________________ да направиш визуално нещо, което другите немогат и да си представят |
|
Върнете се в началото |
|
 |
DR2 Paladin's Death

|
Пуснато на: Пон Юни 26, 2006 12:44 pm Заглавие: |
|
|
pepunder написа: | bio bio bio , bratok porazgledah ti mneniata - dosta sa vpe4atliava6ti:) osobenno makata s prebiraneto ot kontserta....napravo se razplakah
332-891-969 icq nomera mi moje6 da si drazni6 prastite na q ne tuk , 6te mi e interesno da posporim 6om pak predava6 mnenieto i na vsi4ki ostanali iavno si nekkav mentor :))))))))))) |
ти май пак не схващаш а? имаш ли си на идея колко голяма е разликата в нивата на твойто "творчество" и това на Био? по-добре слушай батковците и ще прокопсаш.. айде със здраве! _________________ Life's no ordeal if you come to terms,
|
Върнете се в началото |
|
 |
Bio
|
Пуснато на: Пон Юни 26, 2006 12:45 pm Заглавие: |
|
|
трудно е да се представи човек с рогата напред. пролуката е тясна и рогата запират. _________________ нямам кво да напиша тук. |
|
Върнете се в началото |
|
 |
pepunder
|
Пуснато на: Пон Юни 26, 2006 12:54 pm Заглавие: |
|
|
da popitam samo ot de znaete kvo e nivoto na moito tvor4estvo 4e ne se se6tam :) batko vikate :) hm samniavam se
kakto i da e pi4ove i p.... iasna e rabotata sabrali ste se nekvi samozvani 4ove4eta i osvem da pliuete ne6to druo nevijdam vav va6te mnenia nai-malko pa gradivna kritika kolkoto do bio .......predpo4itam s rogata napred otkolkoto s gaza napred :)mini na q ti kazah 4e 6a ni orejat gospoda moderatorite _________________ да направиш визуално нещо, което другите немогат и да си представят |
|
Върнете се в началото |
|
 |
Juana

|
Пуснато на: Пон Юни 26, 2006 12:54 pm Заглавие: |
|
|
pepunder написа: | vie ako iskate moje da modelirate tsial jivot edna 4ove6ka anatomia az predpo4itam da ia polzvam gotova da ia razdvijvam i da vkarvam v razli4ni stseni.
|
В тази връзка искам да попитам: Дали мога да изрежа картинките от анатомията на Бамес и да ги подредя в някаква композиция?
Ако може, егати колко много работа съм могла да си спестя, а да не съм знаела досега!! _________________ ... Днес изпитах мноо лошото чувсту докато заклиучвах вратата имах лошото чувству че зад мен има роуг в стелт... |
|
Върнете се в началото |
|
 |
DR2 Paladin's Death

|
Пуснато на: Пон Юни 26, 2006 12:56 pm Заглавие: |
|
|
сри за бруталния език:
ти душко сигурно рогата са ти на дупето.. ето като се запънеш на вратата и се наакваш на прага! _________________ Life's no ordeal if you come to terms,
|
Върнете се в началото |
|
 |
pepunder
|
Пуснато на: Пон Юни 26, 2006 12:57 pm Заглавие: |
|
|
moje6 , no osvem plosko izobrajenie ni6to druo niama da postigne6 , ako poiska6 da se pozavarti6 6a si ostane6 samo s poiskvaneto
:) e i spestenata rabota _________________ да направиш визуално нещо, което другите немогат и да си представят |
|
Върнете се в началото |
|
 |
velinov

|
Пуснато на: Пон Юни 26, 2006 1:03 pm Заглавие: |
|
|
Пепундер-чо!!! Тук хората създават! Това е истинския смисъл и заряд за един човек, заради което той може да се нарече творец или артист.
Ти с лека ръка плюеш върху всичко това и искаш хората да ти ръкопляска за наглото ти присъствие във форума. Не вървиш!!! |
|
Върнете се в началото |
|
 |
pepunder
|
Пуснато на: Пон Юни 26, 2006 1:06 pm Заглавие: |
|
|
dobre be pak pitam za vas samo sazdavanoto v max li vaji ako e taka kajete niama iadove ......ma togava sa 4udia 6to horata sa izmislili tsifra programi za 3d iavno sa se obarkali ne6to _________________ да направиш визуално нещо, което другите немогат и да си представят |
|
Върнете се в началото |
|
 |
azrael

|
Пуснато на: Пон Юни 26, 2006 1:25 pm Заглавие: |
|
|
нещо интересно? на мен най-интересно ми е с каква идея изобщо се представяш
мацката е в Poser - браво, значи знаеш как да я вкараш в макс-а и дотам...а после? - нямаш материал, нямаш осветление, нямаш композиция... а и плъг-ините за рендер май си ги отрекъл тотално... моделирал си една "кола", която е по смачкана и от бирена консерва и очакваш ръкопляскания - е да ама нема да го бъде и вместо да се заяждаш с хора, които са хвърлили много повече труд от теб вземи се хващай за работа, щото имаш още мноооого да учиш
П.С. Създаваното навсякъде важи, само че май на теб не ти е ясно значението на тази думичка :) _________________ ..aut inveniam viam aut faciam.. |
|
Върнете се в началото |
|
 |
pepunder
|
Пуснато на: Пон Юни 26, 2006 1:40 pm Заглавие: |
|
|
s koi po-to4no se zaiadoh am ? mislia 4e ne6to barkate ideiata mi ne e da se zaiajdam da tva poniakoga mi e liubimo , no ne i tuk dokolkoto vijdam ima niakolko 4oveka odrekli se ot vsi4ko drugo osvem max i koito smiatat 4e tiahnoto mnenie e mirodavno , kakva mi e ideiata li ?........hm problema si e va6 4e ne ia shva6tate . e da mnogo po lesno se shva6ta ideiata na niakoi ofis ili ka6ti4ka tam ideiata e unikalno iaka..., no vse pak e hubava - az taka mislia !
+ tova 6te se radvam na takava jestoka kritika kogato ia pravi niakoi predstavil ne6to svarzano s anatomiata na 4oveka v 3d aspekt ta bila tia ot poser ili kakvoto i da bilo drugo 3d prilojenie . sigorno taka pliuete i horata deto praviat web - te opredeleno go praviat samo pod html nesneia da si pomislia 4e polzvat razni olesniava6ti jivota web prilojenia
hubavo nestava nestava - kajete ei napravi tova napravi onova zada stane
obe6tavam vi 4 moga da napravia kritika na vseki edin ot vas vijdaiki negovi tvorenia kakvito i da bili te , no ne tva e ideiata
ok obe6tavam 6te si poigraia edna sedmitsa ili kolkoto tam mi triabva , 6te vi napravia anatomia v max sakam ne revete tolko :) _________________ да направиш визуално нещо, което другите немогат и да си представят |
|
Върнете се в началото |
|
 |
Bio
|
Пуснато на: Пон Юни 26, 2006 1:43 pm Заглавие: |
|
|
просто трябва да направиш визуално нещо, което другите немогат и да си представят и си wel.com _________________ нямам кво да напиша тук. |
|
Върнете се в началото |
|
 |
gopher's

Регистриран на: 01 Сеп 2005 Мнения: 1072 Местожителство: White Birches
|
Пуснато на: Пон Юни 26, 2006 1:44 pm Заглавие: |
|
|
pepunder написа: | dobre be pak pitam za vas samo sazdavanoto v max li vaji ako e taka kajete niama iadove ......ma togava sa 4udia 6to horata sa izmislili tsifra programi za 3d iavno sa se obarkali ne6to |
Никой не говори да ползваш само макса. Хората се опитват да ти обяснят, че не можеш да ползваш готови работи и да се чудиш защо никой не се е изкефил. Няма на какво да се изкефят просто понеже не си го пражил ти. Ако беше направил някакъв интериор да речем и той е супер добър, тогава можеш да нацъкаш хора от посера (:) . Тогава никой няма да ти прав проблем за тях (естествено има и други случаи, в които можеш да го ползваш, но за този се сетих) _________________ Funko POP |
|
Върнете се в началото |
|
 |
NOX

|
Пуснато на: Пон Юни 26, 2006 1:45 pm Заглавие: |
|
|
kritika po anatomiqta na 4ovek, syzdaden v poser?!?!? Marsh na sqnka vednaga, 4e slynceto ne pros6tava.
tuka ima hora, koito ba4kat i na maya, i na zbrush. Ama bolshinstvoto ba4kat dobre i imat ideq - kakvo si napravil ti? Obe6tavai kolkoto si iskash, v momenta ne si v polojenie da te prieme koito i da e naseriozno.
Bahto, tolkova li akyl se iska da shvanesh, 4e ne struvat ni ideq, ni modeli, ni texturi, no osvetlenie, ni dyrjanie, ni boravene s koqto i da e ot programite,ni IQ ebasi!
Ai da idva esenta, 4e aman ot slyn4evi udari _________________ "... човек се влияе, а средностатистическия човек се влияе дори повече." wi-flip-ff |
|
Върнете се в началото |
|
 |
|