Graphilla.com :: Преглед на тема - 3D Festival 7-10 May 2003

Graphilla.com Форуми

Въпроси/ОтговориВъпроси/Отговори
   ТърсенеТърсене   ПотребителиПотребители   Потребителски групиПотребителски групи   Регистрирайте сеРегистрирайте се   ПрофилПрофил   Влезте, за да видите съобщенията сиВлезте, за да видите съобщенията си   ВходВход 

3D Festival 7-10 May 2003

Създайте нова тема   Напишете отговор    Graphilla.com Форуми -> 3D | Compositing
Предишната тема :: Следващата тема  
Автор Съобщение
Nixon

Местожителство: София

МнениеПуснато на: Нед Апр 20, 2003 7:56 pm    Заглавие: 3D Festival 7-10 May 2003 Отговорете с цитат

3Д Фестивал, 7-10 Май 2003 година, Копенхаген, Дания.

Значи... на хората, които се занимават серизно няма какво да обеснявам какво е това 3D Fest-a в Копенхаген, а за другите ще кажа че е много хубаво нещо и повече инфо може да се намери на
www.3dfestival.com

Та... имам едно питане за по-сериозните хора. Някой ще ходи ли натам? Направил ли си е някой вече някакви резервации, екстри и т.н., защото аз лично имам голямото намерение да посетя този фестивал на всяка цена направо. Направих си резервациите за самолетните билети, нямам за хотел, но за това - още търся. Мисля другата седмица да си платя билетите и да си уреждам последните детайли и т.н.

Свиркайте, хора, ако вие не се интересувате, но ако знаете някой, който има подобни планове като моите. Помогнете за някой контакт на място, ако имате. Интересува ме обаче само нещо сериозно. За момента нямам безкрайно много пари и не знам какво ще мога да взема от там, ако трябва да плащам хотел и настаняване сам, но имам голямо желание да взема най-различни материали, книги, списания и т.н. , които ще споделя с другите, тук във форума или където има желание другаде. Мога да бъда и нещо като "специален пратеник" на Graphilla, така да се каже. Ако управата е съгласна и е ок с това, разбира се.

Аз лично мисля да си занеса някакво лично портфолио натам, но си мисля, че ще е много гот дотогава да има нещо ала "Graphilla Selected Gallery", която да може да се вижда на английски и примерно като кажа така и така съм от еди къде си, вижте какво правим при нас - цък и се отварят някои от готините работи, на които сме свидетели от създаването на сайта насам. Просто си мисля, че може да бъда нещо като посланник, знам ли, просто да се правя на интересен и не знам какво още.

Планирам това от половин година хора, кътам парички и си мечтая, така че, сериозно е. Сам съм се готвил, сам съм работил (денонощно) за всеки цент на всяко евро което ще похарча, не съм разчитал на нищо и никой досега. Ще ми е приятно обаче да разбера, че някой ме подкрепя, стиска ми палците или нещо такова по някакъв начин помощ сиреч. Чисто моралната подкрепа също е важна, че даже много.

Айде, толкова засега. Чакам коментари идеи и т.н. Ще пътувам на 2-ри Май за Мюнхен и след това на 6-ти за Копенхаген, така че има по-малко от две седмици. Това е.
Toshiro

МнениеПуснато на: Нед Апр 20, 2003 8:32 pm    Заглавие: Отговорете с цитат

prosto ot lubopitstvo - na kolko ti vazlizat razhodite priblizitelno ?
Върнете се в началото
Вижте профила на потребителя Изпратете лично съобщение Изпрати мейла
Nixon

МнениеПуснато на: Нед Апр 20, 2003 8:52 pm    Заглавие: Разходите... Отговорете с цитат

Самолетел билет + самолетни такси = 415$ (студентска отстъпки)
Застраховки, някъде към 50 лв.
Хотел... не ми се мисли... дадоха ми оферта за 96$/вечер, което разбира се не искам да плащам...
Храна - мисля си някъде 20 Евро/ден, но знам ли...

Общо... мисля си, някъде към 1000 евро да ми излезе, с всичко. Просто за мен е по-важно да си взема някакви готини материали и работи, отколкото да спя сам в луксозна стая.
Гост

МнениеПуснато на: Нед Апр 20, 2003 10:55 pm    Заглавие: Отговорете с цитат

maniak si werno e ma twa za grafilata:))) neznam ti kak mislis ma po moe mnenie oste leb trea da edeme za da napraim wpe4atlenie na niakogo.no PR ne wredi:)))
Върнете се в началото
voltaja

МнениеПуснато на: Пон Апр 21, 2003 10:30 am    Заглавие: Отговорете с цитат

Avala za jelanieto i postojanstvoto man , ideata za poslannik na dobra volja ne e nikak losha :) ama neznam dali she namerat nujnoto vreme pi4ovete deto mogat da napravat takava "Selected Galery" ne 4e njama kakvo da se pokaje naprotiv ama vremeto e naprednalo mnoo.
Pri vsi4ki polojenija uspeh . I da nosish novini posle na "The brothers in arms" v 4ijato grupa skromno vnasjam i svoeto energi4no ime :))
Uspeh
Nixon

МнениеПуснато на: Пон Апр 21, 2003 12:21 pm    Заглавие: Отговорете с цитат

nubizus написа:
neznam ti kak mislis ma po moe mnenie oste leb trea da edeme za da napraim wpe4atlenie na niakogo

Е, стига де... за страна с нашите размери, при положение че не ни познава никой истински навън, каквото и да е представяне ще е по-добро от нищо, нали? А като казваш за хляба, аз познавам много хора, които са на достатъчно високо ниво, за да впечатлят който и да било с работата си. Проблем е, че повечето от тези хора нямат нищо в Грапфилата и не знам дали някога ще имат. Мисля си, че мога да покажа някой сайт като 3d.dir.bg, където има доста хубави неща, но все още няма анлийска версия, пък и не е чак толкова сериозен. От друга страна, идеята на Грапфила е много добра, дизайна - също, така че ще е по-престижно да представя някаква селектирана галерия тук. Това е.
ValBo

Местожителство: София-Шумен

МнениеПуснато на: Пон Апр 21, 2003 12:39 pm    Заглавие: Отговорете с цитат

С риска да стна досаден ще отбележа, че това е ПРОБЛЕМЪТ

Ако се сложи галерия, ще се качи много трафика
А, както вече знаете, той се поема на приятелски начала
oorka

МнениеПуснато на: Пон Апр 21, 2003 1:59 pm    Заглавие: Отговорете с цитат

Nixon написа:
...Мисля си, че мога да покажа някой сайт като 3d.dir.bg, където има доста хубави неща, но все още няма анлийска версия, пък и не е чак толкова сериозен....

Има, има английска версия, просто в момента не е активна. До два дена ще е on-line. А относно сериозността - моето желание го има...но с желание само от моя страна няма как да стане по-сериозно...!

Мога да кажа само, че на доста хора съм им изпращал покани лично за галерията, малка част от тях се отзоваха, повечето само обещаха, а някои въобще не счетоха за нужно да отговорят...

Ако не беше отзивчивостта в началото на хора като Владин Петров и Александър Сокеров, както и трима мой познати ( защото една галерия, за да е такава все трябва и да има нещо вътре:)) въобще нямаше да съществува...
Върнете се в началото
Вижте профила на потребителя Изпратете лично съобщение Изпрати мейла Посетете сайта на потребителя Yahoo Messenger
Nixon

МнениеПуснато на: Пон Апр 21, 2003 5:35 pm    Заглавие: Отговорете с цитат

oorka написа:

Мога да кажа само, че на доста хора съм им изпращал покани лично за галерията, малка част от тях се отзоваха, повечето само обещаха, а някои въобще не счетоха за нужно да отговорят...

Ако не беше отзивчивостта в началото на хора като Владин Петров и Александър Сокеров, както и трима мой познати ( защото една галерия, за да е такава все трябва и да има нещо вътре:)) въобще нямаше да съществува...

Сори, приятелю, но точно това имах пред вид - несериозното отношение на хората в БГ към Галерията, която си направил. Едно нещо обаче мога да направя като коментар към Галерията - няма никъде дати. На външен посетител въобще няма да я ясно за колко време и как се е създала, просто мисли за това, ако можеш към всяко попълнение да сложиш по една дата, нещо от сорта. Аз лично като гледам някъде Галерии, винаги ходя към последните неща, и си правя някакво сравнение...

Спомням си, че и аз ти казвах че ще ти изпратя разни работи, но честно казано не знам какво да пусна, имам прекалено много, прекалено различни неща и сам не мога да ги организирам за да си направя сайт, още. Мисля поне да си разпечатам разни неща, но за статични картинки главно имам разни модели, които не са много интересни. Едно време бяха, но сега...

Ще се постарая да ти пратя нещо, ако можеш да го сложиш. Колкото до английската версия, пусни я да видим дали е ОК с превода/информацията и може нея да рекламирам. Айде.
atmos

МнениеПуснато на: Нед Апр 27, 2003 1:25 pm    Заглавие: Отговорете с цитат

Nixon moralnata podkrepa pone ot men ia ima6 ta daje i malko zavist. Heheh i az si me4taia da otida na niakoe izdanie na festa ama iavno nema da e sa :P Purvo triabva da izmislia 1000 evro :) a kakto znaete tova ne e lesno.

Az li4no sam za ideiata za pokazvane na bg raboti, no kato se zamislia nevijdam s ko tolkova 6te napravim vpe4atlenie. Ne4e niama talanti no prosto te ne postvat mnoo po galeriite ili sa ve4no zaeti :))))) s po vajni ne6ta ot sorta na porkane na bira.

Ta moralnata podkrepa ia ima6 daje moe napraim fondacia za sabirane na sredstva za izpra6taneto na na6i kadri na festa ( huhuhuhu )
Neka seki otdeli ot djoba si po 10 kinta za tazi blagorodna ideia

"Aaaleuia bratia"
Покажи мнения от преди:   
Създайте нова тема   Напишете отговор    Graphilla.com Форуми -> 3D | Compositing Часовете са според зоната GMT + 3 Часа
Страница 1 от 1

Идете на:  
Не Можете да пускате нови теми
Не Можете да отговаряте на темите
Не Можете да променяте съобщенията си
Не Можете да изтривате съобщенията си
Не Можете да гласувате в анкети