Graphilla.com :: Преглед на тема - Българското комикс списание

Graphilla.com Форуми

Въпроси/ОтговориВъпроси/Отговори
   ТърсенеТърсене   ПотребителиПотребители   Потребителски групиПотребителски групи   Регистрирайте сеРегистрирайте се   ПрофилПрофил   Влезте, за да видите съобщенията сиВлезте, за да видите съобщенията си   ВходВход 

Българското комикс списание
Иди на страница Предишна  1, 2, 3, 4

Създайте нова тема   Напишете отговор    Graphilla.com Форуми -> ГРПХЛЛА за "всеки"
Предишната тема :: Следващата тема  
Автор Съобщение
exile

Местожителство: Plovdiv, Sofia

МнениеПуснато на: Вто Юни 27, 2006 10:17 pm    Заглавие: Отговорете с цитат

Цитат:
ako izlizat drugi broeve

Мдаааааам...
NOX

МнениеПуснато на: Вто Юни 27, 2006 10:20 pm    Заглавие: Отговорете с цитат

e ne si prav...Ky3Mu4-a ot koga pita za spisaniq s kosmati muje po koricite..ama nikoi ne izdava
exile

Местожителство: Plovdiv, Sofia

МнениеПуснато на: Вто Юни 27, 2006 10:29 pm    Заглавие: Отговорете с цитат

То ако са само ръцете... Проблем няма...
Ky3Mu4

Местожителство: Germany

МнениеПуснато на: Вто Юни 27, 2006 10:48 pm    Заглавие: Отговорете с цитат

NOX написа:
e ne si prav...Ky3Mu4-a ot koga pita za spisaniq s kosmati muje po koricite..ama nikoi ne izdava

Не си прав... съвсем, издават се ама трудно се внасят :))) Всъщност единственият вносител и разпространител в БГ е Дроне-то :-р
velinov

Местожителство: Varna

МнениеПуснато на: Вто Юни 27, 2006 11:03 pm    Заглавие: Отговорете с цитат

Bio e мбного прав. В графила темата е пусната ( за разлика от другите форуми, където е чисто с рекламна цел), тъй като тук освен коментари от сорта "за" и"против", може да се получи и стойностно професионално-насочено мнение.

По мой впечатления, това издание се прави по линия на чист ентусиазъм, чието единствено достойнство е това, че все пак някой се е захванал с това начинание, освен арта в него. Проблема е, че потребителя не прощава в желанието си да потреблява качествен продукт. Тук е мястото и на качествения коректив. В графила има хора които биха могли да бъдат полезни с насоки и идеи, а най-голямата ми препоръка към хората, които правят тоя комикс е, освен професионалните критики, да попият и идеята, че ако искат това издание да успее, просто трябва да проумеят, че то трябва да придобие прилична визия. Визия за която се плаща!

Все пак аз нито давам парите, нито правя това списание, но мисля, че е време хората които го правят да се замислят, дали това трябва да е поредния опит да се направи бг комикс, който бързо ще мине в небитието или ще е нещо стооиностно и запомнящо се, без момент на полуовенчат опит за поредната "бг" комикс халтура!

Надявам се, че не съм бил много груб!!! Просто мисля, че темата се нуждае и от смислени мнения!

П.п. Не, че не съм пиян в момента, де!!! :))))) Наздраве!!!
Върнете се в началото
Вижте профила на потребителя Изпратете лично съобщение
Bio

МнениеПуснато на: Вто Юни 27, 2006 11:20 pm    Заглавие: Отговорете с цитат

Би било най-полезно за тези които списват комикс списанието да дават за обсъждане проекта преди да отиде за цветоотделяне. Не виждам никаква причина това да не става. Никой тук няма да даде злонамерено некачествен съвет, а пък и целия този коректив е безплатен. Аз ако правя нещо за себе си не бих потърсил обезателно съвет, обаче не така седят нещата ако става въпрос за нещо което продавам и просто от комикс списание искам да го направя институция. Помощта на хората от Графила спокойно би могла да се възприема като най-силния "джокер" - помощ от публиката. Ми ползвайте го!
NOX

МнениеПуснато на: Вто Юни 27, 2006 11:57 pm    Заглавие: Отговорете с цитат

velinov - ne si prav - i tuka e s reklamna cel. ako beshe za mneniq 6teshe da e predi izdavane i nqmashe tona da e "az si znam - ne me u4ete" :)))
velinov

Местожителство: Varna

МнениеПуснато на: Сря Юни 28, 2006 1:55 am    Заглавие: Отговорете с цитат

NOX написа:
velinov - ne si prav - i tuka e s reklamna cel.

Съгласен съм! Това е поредният съвет към издателите! Ако имаха с к'во да шашнат форума - ОК, но тук аудиторията е доста по-различна от стандартните, средно 15 годишни ентусиазирани и бръмнали от тиин хормони потребители на другите форуми на които к'вот им покажеш се кефят!
Върнете се в началото
shayhiri

МнениеПуснато на: Чет Юни 29, 2006 6:04 am    Заглавие: Отговорете с цитат

Ако зависеше от мен, с удоволствие щях да съм се възползвал от съветите ви, както направих с кориците на арт-албума. Надявам се човекът, който ще прави кориците на списанието занапред, да не пропусне прекрасната възможност за качествен коректив, която се предлага.

Ето и малка част от съдържанието на списанието:

"Пътят на душите", худ. Евгений Йорданов

"Шаман", худ. Сатанасов

На петнадесетгодишната принцеса Айали предстои да поеме тежестта на короната и да продължи легендарното управление на на своя баща, Ашхад Защитника, вероломно убит преди три години. Но вятърът довява смразяващи вести от варварските степи. Един безмилостен воин, за когото малцината оцелели твърдят, че е самият Шанаргал, прероденият в човешко тяло северен бог на разрухата, е повел на юг армия, която помита като лавина племената по пътя си. Единствено Айали и четиримата велики воини на Кралството – дивият Вълк, митичният Имран, тайнственият Шепот и безскрупулният Шин – могат да спрат нашествието.

Но те и не подозират, че най-страшните противници, срещу които им предстои да се изправят, ще бъдат собствените им демони - страсти и грехове - и тайните в тъмното им минало.

[/
Върнете се в началото
Покажи мнения от преди:   
Създайте нова тема   Напишете отговор    Graphilla.com Форуми -> ГРПХЛЛА за "всеки" Часовете са според зоната GMT + 3 Часа
Иди на страница Предишна  1, 2, 3, 4
Страница 4 от 4

Идете на:  
Не Можете да пускате нови теми
Не Можете да отговаряте на темите
Не Можете да променяте съобщенията си
Не Можете да изтривате съобщенията си
Не Можете да гласувате в анкети