Предишната тема :: Следващата тема |
Автор |
Съобщение |
Viktor M.

|
Пуснато на: Сря Юни 21, 2006 7:13 pm Заглавие: Снимки от морето |
|
|
Здрасти;) покрай работата на морето взех та поснимах малко)
.
.
...
.
.
...
.
.
...
.
.
...
.
.
...
.
.
...
.
.
...
.
.
Надявам се да имам време и да поснимам отново. _________________ www.mazhlekov.com |
|
Върнете се в началото |
|
 |
Viktor M.

|
Пуснато на: Сря Юни 28, 2006 1:19 am Заглавие: |
|
|
Ей никой нищо не каза, или са гениални та никой не смее да коментира:))) 'едва ли' или не си струва да се гледат даже?? Е да иска много снимане знам и нестандартни теми, опитвам се да гледам нестандартно. Все пак спецовете - няма да ви се разсърдя ако дадете някой и друг съвет) _________________ www.mazhlekov.com |
|
Върнете се в началото |
|
 |
velinov

|
Пуснато на: Сря Юни 28, 2006 2:03 am Заглавие: |
|
|
Е к'во да кажем!
Аз съм силно депресиран при вида на морска вода! Усещам по краката си излички, сякаш ходя по горещ едър пясък, примесен с малки натрушени мидички и ми замирисва на водорасли..., но като се отърся от шока, разбирам, че игличките са от седенето в кофти поза, а мирисът на водорасли е от ферментиралия коктеил, който съм забъркал преди два дена... Още цял месец съм закотвен в София, а ти ми пускаш приятни спомени!!! |
|
Върнете се в началото |
|
 |
mim

|
Пуснато на: Сря Юни 28, 2006 10:18 am Заглавие: |
|
|
аз чакам да почнеш да снимам както и рисуваш, ама дали не искам много ;) _________________ и един шоколад увива мармота в станиол |
|
Върнете се в началото |
|
 |
minimiro Ксараджия

|
Пуснато на: Сря Юни 28, 2006 10:22 am Заглавие: |
|
|
velinov написа: | Аз съм силно депресиран при вида на морска вода! Усещам по краката си иглички, сякаш ходя по горещ едър пясък, примесен с малки натрошени мидички и ми замирисва на водорасли... |
Пък ку знайш как изгорях оня ден след 2ч престой в водата....
:P |
|
Върнете се в началото |
|
 |
Viktor M.

|
Пуснато на: Сря Юни 28, 2006 10:34 am Заглавие: |
|
|
:))) МиМ страхотно пожелание но просто колкото труд и време влагам в рисуването едвали ще мога някога да вложа в фотографията, а има и нещо друго което е изкчително важно, това е че фантазийте кйто рисувам идват не пряко от заобикалящата ни среда а снимките да,а ти сама знаеш каква техника и колко труд и усилия са необходими зада бъдат направени по различни, шантави и абстрактни снимки. И колко обработка е необходима след това а аз не съм и фен((( Обичам чистия фотос най много да корегирам светлосилата и контраста или да я направя чернобяла така стават много по социални и изразителни))) е както и да е снимам при първа възможност и ще ви досаждам до дупка;))РРРРР~
Welinow - батка я зарязвай всичко, стъпвай на педала и към морето, ааа ма ха.....)Р _________________ www.mazhlekov.com |
|
Върнете се в началото |
|
 |
mim

|
Пуснато на: Сря Юни 28, 2006 10:39 am Заглавие: |
|
|
мдам, знам си аз че искам много
все едно да почна да рисувам такива неща, дето снимам
;))
(само дето въобще не рисувам) _________________ и един шоколад увива мармота в станиол |
|
Върнете се в началото |
|
 |
maceman nightWoWalker

|
Пуснато на: Сря Юни 28, 2006 10:41 am Заглавие: |
|
|
Viktor M. написа: | ......а ти сама знаеш каква техника и колко труд и усилия са необходими зада бъдат направени по различни, шантави и абстрактни снимки. И колко обработка е необходима след това..... |
тц!!! не е така..... и при снимките както и при рисунката първо трябва да има композиция и замисъл, а после идва на ред обработката....
снимките които си представил са просто запечатени споменчета- виждаш, става ти мило и отминаваш,
няма нещо което да те грабне и да поискаш да се връщаш многократно за да се наслаждаваш на майсторството.... _________________ ... gief more epix ... |
|
Върнете се в началото |
|
 |
Viktor M.

|
Пуснато на: Сря Юни 28, 2006 10:50 am Заглавие: |
|
|
Добре Мейс мерси.) _________________ www.mazhlekov.com |
|
Върнете се в началото |
|
 |
Viktor M.

|
Пуснато на: Сря Юни 28, 2006 1:01 pm Заглавие: |
|
|
Специално за Бен:
.
.
... _________________ www.mazhlekov.com |
|
Върнете се в началото |
|
 |
Viktor M.

|
Пуснато на: Сря Юни 28, 2006 1:18 pm Заглавие: |
|
|
Така по добре)) извинявам се за двойния пост((
.
.
.... _________________ www.mazhlekov.com |
|
Върнете се в началото |
|
 |
ben

|
Пуснато на: Сря Юни 28, 2006 1:42 pm Заглавие: |
|
|
:РРРРРррррррРРррРРррРРр
боц :)))))) |
|
Върнете се в началото |
|
 |
Viktor M.

|
Пуснато на: Сря Юни 28, 2006 1:47 pm Заглавие: |
|
|
хахахаххахахахаххахахахаххахахах, браво;))) _________________ www.mazhlekov.com |
|
Върнете се в началото |
|
 |
ben

|
Пуснато на: Сря Юни 28, 2006 1:52 pm Заглавие: |
|
|
и аз съм бил рус.. на 3... сега вече пада.. с килограми..
а имам и същото бюро и стол.. иии не мога да плувам :)))
сети ли се? |
|
Върнете се в началото |
|
 |
mira

|
Пуснато на: Чет Юни 29, 2006 11:22 am Заглавие: |
|
|
Тази последната е хубава. Само и липсва едно връхче на лакътчето. А и композицията маааалко изместена вдясно мисля ще е добре. (в смисъл по-малко празно в ляво)
А пък ако имаше и малко от извивката на рамото ... ммм...
Ама много претенции станаха ;)
Хубава е. _________________ Жить - хорошо!
А хорошо жить - еще лучше! |
|
Върнете се в началото |
|
 |
hipukritus

|
Пуснато на: Чет Юни 29, 2006 11:47 pm Заглавие: |
|
|
а на мен морски пички ми се гледат...:( 2 седмици ///кураж _________________ Дерзай!
Иван Белчев |
|
Върнете се в началото |
|
 |
Bio
|
Пуснато на: Пет Юни 30, 2006 1:08 am Заглавие: |
|
|
Viktor M. написа: | :))) МиМ страхотно пожелание но просто колкото труд и време влагам в рисуването едвали ще мога някога да вложа в фотографията... |
колкото и хората които се занимават да говорят друго, фотографията не е нито толкова обширна като материя, нито изисква толкова много учене колкото рисуването. съвсем друга бира е. невъзможно е да вложиш това което можеш като художник във фотография. във фотографията не създаваш а ловиш. и преди някой да скочи на скандал да подчертая - ЛИЧНО МНЕНИЕ. _________________ нямам кво да напиша тук. |
|
Върнете се в началото |
|
 |
Kilgore

|
Пуснато на: Пет Юни 30, 2006 6:23 pm Заглавие: |
|
|
Цитат: | колкото и хората които се занимават да говорят друго, фотографията не е нито толкова обширна като материя, нито изисква толкова много учене колкото рисуването. съвсем друга бира е. невъзможно е да вложиш това което можеш като художник във фотография. във фотографията не създаваш а ловиш. и преди някой да скочи на скандал да подчертая - ЛИЧНО МНЕНИЕ |
lichno , povurhnostno i neseriozno
p.s.
ot debat ( oshte po-malko scandal ) niama nujda osven ako ima hora , koito izpitvat nujda da preotkriat toplata voda _________________ CHARLIE DON'T SURF ! |
|
Върнете се в началото |
|
 |
|