Предишната тема :: Следващата тема |
Автор |
Съобщение |
Nixon

|
Пуснато на: Нед Апр 20, 2003 8:29 pm Заглавие: The Chubbchubbs - Oscar for animated short film, 2003 |
|
|
The Chubbchubs - Sony pictures imageworks 2002
Е, предполагам, че вече сумати народ е гледал тази суперска анимация, която спечели наградата Оскар на американската киноакадемия за 2003-та година. За тези, които не са я гледали още ето я на този адрес:
http://rack4.free.evro.net/server28/MEI/phun/clips/The%20Chubbchubbs/The%20Chubbchubbs.avi
Та. На мен ми казаха преди няколко дни че я има в ЕВРОТО, и веднага хукнах да я дърпам. Много ми добадна като история, герои и изпълнение. Показвам я на всякакви хора и на тях също им допада.
Интересно ми е какво мислите и вие. А също и дали някой има някои от другите кратки анимации, номинирани за Оскар тази година, а и преди. Айде. _________________ Критиката е хубаво нещо, за хубави неща... |
|
Върнете се в началото |
|
 |
ivgin

Регистриран на: 17 Апр 2003 Мнения: 56 Местожителство: В съня на черния цар
|
Пуснато на: Нед Апр 20, 2003 8:32 pm Заглавие: Ako... |
|
|
Ако е същата анимация, която върви като бонус към DVD-то с Monsters, Inc. (т.е. на Pixar), наистина е нечовешка :) |
|
Върнете се в началото |
|
 |
morgoth Dark Lord
|
|
Върнете се в началото |
|
 |
Nixon

|
Пуснато на: Нед Апр 20, 2003 9:04 pm Заглавие: |
|
|
Сори, Морг... :)) не съм я засякал тази тема там. Аз не ходя много често в другите части на форума, а и тъй като мислех, че темата е много "3Д", затова я постнах тук.
ivgin написа: | Ако е същата анимация, която върви като бонус към DVD-то с Monsters, Inc. (т.е. на Pixar), наистина е нечовешка :) |
В диска към Monsters върви For the Birds, която няма нищо общо с Оскарите и е кратък филм само на Pixar.
Модераторите, ако решат може да изтрият темата, но на мен лично ми се стори интересна като човек, занимаващ се с 3Д, а и с анимация. Айде. _________________ Критиката е хубаво нещо, за хубави неща... |
|
Върнете се в началото |
|
 |
ivgin

Регистриран на: 17 Апр 2003 Мнения: 56 Местожителство: В съня на черния цар
|
Пуснато на: Нед Апр 20, 2003 11:29 pm Заглавие: mah mistake |
|
|
Абсолютно моя грешка - implant е проявил по-свежа памет в другата тема за чъбчъбите - филмчето беше на диска с MIB2, а не на Monsters Inc., където обаче продължавам да твърдя, че има много хубави бонус филмета... |
|
Върнете се в началото |
|
 |
voltaja

|
Пуснато на: Пон Апр 21, 2003 11:07 am Заглавие: |
|
|
AAAAAAAAAAAAAAA super e , prosto e velikolepna .E takova neshto mi se shte da napravja njakoga
Strahotijata vliza v klasacijata mi BEST OF THE BEST :) _________________ When I am on the road , no one can stop me! |
|
Върнете се в началото |
|
 |
north

|
Пуснато на: Пон Апр 21, 2003 12:45 pm Заглавие: |
|
|
Na men puk mi se shte da vidq vse pak "The Cathedral", no mai samo trailer moqe da se nameri v neta za sega. |
|
Върнете се в началото |
|
 |
Coldblooded

|
Пуснато на: Пон Апр 21, 2003 3:13 pm Заглавие: |
|
|
Nixon написа: |
В диска към Monsters върви For the Birds, която няма нищо общо с Оскарите и е кратък филм само на Pixar.
|
Eeeee man nedej taka sa. Shto For the Birds da nqma nishto obshto s oskarite (vse pak vze minalata godina tochno za kysometrajna animaciq)
Ne che se zaqjdam ama For the Birds e edno ot naj-kefeshtite me film-cheta. A za The Chubbchubs samo sym gledal otkysi ama sigurno e mnogo qko...sa go teglq da gi vidq:))) _________________ зомбииии! |
|
Върнете се в началото |
|
 |
chokoboko
|
|
Върнете се в началото |
|
 |
Toshiro
|
Пуснато на: Пон Апр 21, 2003 8:42 pm Заглавие: |
|
|
chokoboko - тия карл и рей разбиват просто :)))) |
|
Върнете се в началото |
|
 |
chokoboko
|
Пуснато на: Вто Апр 22, 2003 12:49 am Заглавие: aham, |
|
|
loshoto e, che kakto vinagi kustom plugin za sharenata kozinka..puk kato biah na predstavianeto na maya 4.5 u parija mi go pokazvaha tova movie i mi tekoha ligite :( |
|
Върнете се в началото |
|
 |
|