Предишната тема :: Следващата тема |
Автор |
Съобщение |
Bio
|
Пуснато на: Сря Юни 28, 2006 12:50 pm Заглавие: Shell - ултратъпите копелета! |
|
|
Досега бях фен на тази верига. Един вид добрата страна на глобализма. Винаги любезни, мият ти стъклото. Продават готини неща... При зареждане на 95 ти предлагат V-Power 95 само срещу няколко стотинки отгоре. Добавката щяла да се грижи двигателя.. blabla .. ок.
Веднъж реших да видя каква е разликата ако пък си налея 95 БЕЗ V-Power добавка. Колата известно време си вървеше ОК. После почна да насецва да гасне. Най-тъпото е че по време на изпреварване се случваше сериозно да загуби скорост. Кофти.
Водих колата на диагностика. Нищо не откриха, казаха че трябва да се влоши още значително ефекта за да могат да го проследят.
Заредих после от OMV - нормален 95. Всичко се оправи.
Не можах да повярвам, все едно съм се върнал в началото на 90-те когато "кръщаваха" бензинеца с вода. И това в Shell . Не е за вярване.
Пробвах пак. Онзи ден. Пак без да дам няколко стинки в повече на литър. Пак си насецва, пак гасне. Значи за да получиш "обикновено" гориво в Shell, трябва да платиш по-скъпо, иначе получаваш с водица.
Хаха :)))) Never again!!!! _________________ нямам кво да напиша тук. |
|
Върнете се в началото |
|
 |
sebastianz55

Регистриран на: 17 Дек 2003 Мнения: 1447 Местожителство: yellow submarine a.k.a. office
|
Пуснато на: Сря Юни 28, 2006 12:58 pm Заглавие: |
|
|
Просто от Шел не се зарежда... а от ОМВ по-рядко и така... |
|
Върнете се в началото |
|
 |
piker

|
Пуснато на: Сря Юни 28, 2006 2:10 pm Заглавие: |
|
|
абе тоя ефект от шел-горивото и аз го усетих - още преди няколко години при това - и оттогава просто не зареждам там :) _________________ брадато българче. с пушка. автоматична. |
|
Върнете се в началото |
|
 |
dreamer

|
Пуснато на: Сря Юни 28, 2006 2:14 pm Заглавие: |
|
|
piker написа: | абе тоя ефект от шел-горивото и аз го усетих - още преди няколко години при това - и оттогава просто не зареждам там :) |
Баща ми продаде две коли заради Шел :))) Без коментар... _________________ .
Dreamerworx.com
-------------------------------------
Steps Of Inspiration |
|
Върнете се в началото |
|
 |
TchudO

|
Пуснато на: Сря Юни 28, 2006 2:14 pm Заглавие: |
|
|
а с дизела не е така V-Power -а е екстра по едно време и аз си мислех че продават обикножен дизел за В-Поуер но лсед известни проби маи се оказа че си е качествен, поне моита машина си е чист дизел та с Поуера си дирпа екстра _________________ Кой е най-високо летящия бозайник?
КАТЕРИЧКАТА НА СТЮАРДЕСАТА |
|
Върнете се в началото |
|
 |
Add

|
Пуснато на: Сря Юни 28, 2006 2:29 pm Заглавие: |
|
|
Дали мога да се включа с коментар, който търси обективност, а не просто – критика?
Има един факт, които потребителят трябва да знае за Шел и правата си:
1. На всяка бензиностанция има изнесена пробата от всеки вид гориво, което се предлага там. Ако потребителят се усъмни – винаги може да поиска да се вземе проба от налятото му гориво, която проба – си заплаща сам, иначе на бензин колонките ще стане като на пазар за череши – мога ли първо да опитам?;)
2. Вторият факт, който си мисля, че потребителят решава за себе си е - 92 е по-лош от 95 и т.н., важи максимата за отношението – по-високо качество – повече пари, иначе е малко като в соца – всичко да ми върши работа на една цена;)
Bio, нищо лично, просто са много повече факторите, отколкото ни се струва - не е нито само бяло, нито единствено - черно;) _________________ surplus |
|
Върнете се в началото |
|
 |
Bio
|
Пуснато на: Сря Юни 28, 2006 2:39 pm Заглавие: |
|
|
за къв 92 става въпрос по дяволите :) говоря за 95.
не четеш ами само пишеш май.
и си е баш черно бяло.
не щеш ли да цакаш с некви пари повече за 95 с "V-Power" ти дават 95 с вода.
за нетолкова внимаващите - за цената на 95 с вода в Шел, на друга бензиностанция си зареждам 95 БЕЗ вода. _________________ нямам кво да напиша тук. |
|
Върнете се в началото |
|
 |
Bio
|
Пуснато на: Сря Юни 28, 2006 2:41 pm Заглавие: |
|
|
тва е нещо като да отидеш в пицария и да си поръчаш сос. ама не специалитета на готвача ами обикновен. с хлебарка в него. _________________ нямам кво да напиша тук. |
|
Върнете се в началото |
|
 |
Add

|
Пуснато на: Сря Юни 28, 2006 2:42 pm Заглавие: |
|
|
Bio, не мислиш ли, че просто се опитах да звуча любезно!
А, ти лично, имаш ли доказателства, че е са ти сипали бензин с вода? освен личните ти преживявания с колата? _________________ surplus |
|
Върнете се в началото |
|
 |
Джоуви God of Rain

Регистриран на: 07 Ное 2002 Мнения: 1847 Местожителство: I ride the winds that bring the rain
|
Пуснато на: Сря Юни 28, 2006 2:59 pm Заглавие: |
|
|
абе...са си взех нов мотор преди два дена, и заредих в Шел - а има някви проблеми и се дави с високите точно както описваш. Едва ли е само от бензина но и тва е фактор, добре че ми напомни ще тествам и с друг. От Шел трябва да си взема един термос от смарт точки и късам с тях:) _________________ www.КостаАтанасов.com |
|
Върнете се в началото |
|
 |
DR2 Paladin's Death

|
Пуснато на: Сря Юни 28, 2006 3:06 pm Заглавие: |
|
|
Джовка че ти за един термос ли си бре:)? по добре навреме спри че ако се окаже вярно тва за кофтито гориво току виж новия мотор мое си го ползваш като термос:) _________________ Life's no ordeal if you come to terms,
Reject the system dictating the norms |
|
Върнете се в началото |
|
 |
Джоуви God of Rain

Регистриран на: 07 Ное 2002 Мнения: 1847 Местожителство: I ride the winds that bring the rain
|
Пуснато на: Сря Юни 28, 2006 3:21 pm Заглавие: |
|
|
Термосът има символично значение в този случай:) Обещал съм си да си взема термос с тия точки, whatever the cost may be _________________ www.КостаАтанасов.com |
|
Върнете се в началото |
|
 |
Zing
|
Пуснато на: Сря Юни 28, 2006 3:25 pm Заглавие: |
|
|
ако се удави мотора от водата
слагай Мая на задната капла и да върти колулоту на късмета
ди-и-и-и-и Мая дий :))))) |
|
Върнете се в началото |
|
 |
PERO!

|
Пуснато на: Сря Юни 28, 2006 3:27 pm Заглавие: |
|
|
ами най-голямото доказателство че тук ни кръщават бензина е като излезеш от БГ с колата и сипеш бензин в някоя европейска държава. Аз, имах чувстово че ше литна... а там бензина не е много по скъп от тук |
|
Върнете се в началото |
|
 |
sebastianz55

Регистриран на: 17 Дек 2003 Мнения: 1447 Местожителство: yellow submarine a.k.a. office
|
Пуснато на: Сря Юни 28, 2006 3:41 pm Заглавие: |
|
|
Перо аз точно по тоз повод си мислех, че блазе на ония, които са докопат до чужд и качествен бензин в бг... |
|
Върнете се в началото |
|
 |
PERO!

|
Пуснато на: Сря Юни 28, 2006 3:55 pm Заглавие: |
|
|
sebastianz55 написа: | Перо аз точно по тоз повод си мислех, че блазе на ония, които са докопат до чужд и качествен бензин в бг... |
е такова животно нема... даже и в безмитните бензиностанции |
|
Върнете се в началото |
|
 |
maceman nightWoWalker

|
Пуснато на: Сря Юни 28, 2006 4:46 pm Заглавие: |
|
|
за "качеството" на шел е отдавна известно.... никога не сипвам от там!!! _________________ ... gief more epix ... |
|
Върнете се в началото |
|
 |
PetyoDenev

|
Пуснато на: Сря Юни 28, 2006 5:05 pm Заглавие: |
|
|
това го взех от един пост на TIN-TIN мисля че пасва на темата :)) _________________ ALFA MILANO |
|
Върнете се в началото |
|
 |
54ka

|
Пуснато на: Сря Юни 28, 2006 5:20 pm Заглавие: |
|
|
Otdavna im syrbah poparata na Shell-ci i cqlata istoriq mi e dosta poznata :(((
... sled tova si haresah edna benzinostanciq v Sofiq do Pirogov... kolata napravo leteshe ...do denq, v koito mi izduha garniturite :(((
Sega si karam na 95 ot OMV i chestno kazano nqmam oplakvaniq 1
Edinstvenoto koeto me vbesqva, e che kato otida s golqmata kola shte si schupqt krakata koi da mi izmie prozaorcite ama otida li s Fiata vse edno sym nevidim :((( _________________ :::::| 54ka PhotoBlog and Gallery |:::::| 54ka SketchBook |::::: |
|
Върнете се в началото |
|
 |
sebastianz55

|
Пуснато на: Сря Юни 28, 2006 5:32 pm Заглавие: |
|
|
Е, че ти не знаеш ли Принципа, на който работим в Бг - Не спасяваме тия дето викат Помощ, а само онези, които викат Help! |
|
Върнете се в началото |
|
 |
|