Предишната тема :: Следващата тема |
Автор |
Съобщение |
PERO!

|
Пуснато на: Сря Юни 28, 2006 5:39 pm Заглавие: |
|
|
54ka написа: |
Edinstvenoto koeto me vbesqva, e che kato otida s golqmata kola shte si schupqt krakata koi da mi izmie prozaorcite ama otida li s Fiata vse edno sym nevidim :((( |
e ti da si vizdal pi4 s lada da dava bak6i6!? Na tia hora sa im tolko malki zaplatite 4e te na praktika ziveiat ot bak6i6i a horata s golemite koli moe i da dadat! |
|
Върнете се в началото |
|
 |
Bio
|
Пуснато на: Сря Юни 28, 2006 6:30 pm Заглавие: |
|
|
Add написа: | Bio, не мислиш ли, че просто се опитах да звуча любезно!
А, ти лично, имаш ли доказателства, че е са ти сипали бензин с вода? освен личните ти преживявания с колата? |
А на тебе къв ти е толкова проблема с това че не съм доволен от Shell се чудя, да не би да работят роднини твои там ли, що ли?
Какво ми се засягаш лично на тая тема? Зареждам от 4 години все там, само 2 пъти от стотици не съм "цакал" с по 7-8 ст. в повече за литър V-Power и как па точно тези два пъти ми се дави колата на умирачка? Кво, да ходя да ги съдя в Брюксел ли или като некъв тъпак да ходя да заредя за 3ти път да видя кво ще стане?
Мойта присъда е консуматорска. Да не наливам повече там и кажа на хората за какво става въпрос. _________________ нямам кво да напиша тук. |
|
Върнете се в началото |
|
 |
leviatator

|
Пуснато на: Сря Юни 28, 2006 6:32 pm Заглавие: |
|
|
хех аз пък да Ви кажа на шефа ония ден случката в ШЕЛ.
Спира в ШЕЛ с Лексуса ... шефа туй ... мноу бърза
Скача от колата и през рамо вика на момчето дето сипва бензина "Ви-Пауър до горе" и влиза направо в магазина ... плаща ... излиза ...
качва се у Лексуса ... 600метра по-нататък як шум в двигателя, светване на сички възможни лампички и колата спира...
Момчето сипало Дизел :) Ви-Пауър при тфа :) .... у Лексуса при тфа .. :) са е на ремонт :) _________________ ... out here we are stoned ... |
|
Върнете се в началото |
|
 |
bass

|
Пуснато на: Сря Юни 28, 2006 6:42 pm Заглавие: |
|
|
leviatator написа: | Момчето сипало Дизел :) |
Аналогичен случай у наше село - на ОМВ :-)
Аз сипвам само Супер 100 от една година и недоумявам как тоя младеж се е заплеснал така, ама дотича до касата и вика "Олееее, беля - сипах няколко кила нафта, ко ша прайм сега?"
Миии, викам, аз бързам, наливай догоре бензин, то и без тва некви такива адски смески наливате... И я изгорих тая нафта, ама после сменях горивен филтър :-/ А познати ме скъсаха с майтап, че трябвало с тая техника направо да я науча да върви с дизел :-)
За Шел - един път съм пробвал V-Power Racing и един път - прост 95, ма нещо не останах доволен и не потретих. Поне нямаше проблеми де, щото пък с петролски бензин от Албена миналата година лампата на инжекциона ми светеше докато не го изгорих :-(
А други колеги пък казват, че колите им по-аресват шелския 100, а не ОМВ... _________________ Beauty is not enough |
|
Върнете се в началото |
|
 |
Add

|
Пуснато на: Сря Юни 28, 2006 6:50 pm Заглавие: |
|
|
Bio написа: | Add написа: | Bio, не мислиш ли, че просто се опитах да звуча любезно!
А, ти лично, имаш ли доказателства, че е са ти сипали бензин с вода? освен личните ти преживявания с колата? |
А на тебе къв ти е толкова проблема с това че не съм доволен от Shell се чудя, да не би да работят роднини твои там ли, що ли?
Какво ми се засягаш лично на тая тема? Зареждам от 4 години все там, само 2 пъти от стотици не съм "цакал" с по 7-8 ст. в повече за литър V-Power и как па точно тези два пъти ми се дави колата на умирачка? Кво, да ходя да ги съдя в Брюксел ли или като некъв тъпак да ходя да заредя за 3ти път да видя кво ще стане?
Мойта присъда е консуматорска. Да не наливам повече там и кажа на хората за какво става въпрос. |
Имам закупени акции там и ако продължиш да се оплакваш, ще им паднат котировките на Лондонската стокова борса.
Направи ми впечатление бруталния начин, по който се изкаваш и понеже, не занеше, че имаш опция като лкиент - ти дадох малко инфо. Но, виждам, че това не ти върши работа, и понеже не се включих в общотот плюене - някак си е малко като да съм минала "срещу". _________________ surplus |
|
Върнете се в началото |
|
 |
Add

|
Пуснато на: Сря Юни 28, 2006 7:12 pm Заглавие: |
|
|
понеже спорът започна даже и на мен да ми става интересен - имаше едно-две верни мнения. Ако някой си мисли, че в БГ се налива горивото, което е в Западна Европа - нека да се събуди.
Всичките големи компании имат различен първичен доставчик (бога ми, не ми се говори за малките частни бензиностанции с ниакакъв контрол), като всички можем да си стиснем ръцете, че едва ли до БГ достига горивото, което е за другата Европа.
Защо това е така - да не разцъкваме отегчителната държаван политика, и да не се лъжем в едно - БГ винаги е малък приоритет за големите инвеститори - дори и за големите "локални" като Лукойл например. Дали ще ти се развали колата от единя или другия е въпрос на количествени натрупвания във времето;)
Аиде - безаварийна на всички;)
бтв, имаеше един доста ГОЛЕМ случай с яхта, напълнена за милиони с дизел, вместо бензин, така че ....))) _________________ surplus |
|
Върнете се в началото |
|
 |
Bio
|
Пуснато на: Сря Юни 28, 2006 11:00 pm Заглавие: |
|
|
Add написа: |
...Направи ми впечатление бруталния начин, по който се изкаваш и понеже, не занеше, че имаш опция като лкиент - ти дадох малко инфо. Но, виждам, че това не ти върши работа, и понеже не се включих в общотот плюене - някак си е малко като да съм минала "срещу". |
Когато си на околовръстното и заради вода в бензина си на косъм да те отнесе тир заедно с детето и жена ти (или мъжа ти) тогава ще разбереш за какво става въпрос. Дотогава просто ще приема че изобщо не знаеш за какво става дума. Не ми е в стила да се занимавам с проби от бензин и да ми се вижда гъза изпод анцуга неделя докато вися под колата.
Нищо лично срещу теб щото не те познавам. Имам против някой да взима отношение по някой въпрос, просто щото ей така, не щото има какво да каже.
По въпроса с тва защо така яростно защитаваш няква бензиностанция, ми не е толкова странно сигурно има обяснение.
Веднъж споделих с приятел че никак не ме кефи името Цура за момиче. Неочаквано той яростно скочи да ме оборва, не знам откъде било произлизало, глупости на търкалета, разпеняви се, зачерви се от нерви. После разбрах че няква девочка там се казвала Цура. Предполагам някакъв такъв е твоя случай с Шел. Я роднина, я друго. Хора секви, света е шарен. Споко. Shell са супер, няма вода в бензина, само да е мирно и кротко. _________________ нямам кво да напиша тук. |
|
Върнете се в началото |
|
 |
DR2 Paladin's Death

|
Пуснато на: Чет Юни 29, 2006 8:58 am Заглавие: |
|
|
абе хора споко.. тва са просто тренировки:) след 15-на години хората може да почнат да карат не със кръстен бензинец а със кръстена водица с малко бензинец:) _________________ Life's no ordeal if you come to terms,
Reject the system dictating the norms |
|
Върнете се в началото |
|
 |
yonqo

|
Пуснато на: Чет Юни 29, 2006 9:29 am Заглавие: |
|
|
DR2 написа: | абе хора споко.. тва са просто тренировки:) след 15-на години хората може да почнат да карат не със кръстен бензинец а със кръстена водица с малко бензинец:) |
уотър форевър ;)))
бтв 2 сандвича с луканка = дъ бест гориво за коолото ;)) _________________ Ту ди аирпорт ма, оооооооу... |
|
Върнете се в началото |
|
 |
Bio
|
Пуснато на: Чет Юни 29, 2006 9:52 am Заглавие: |
|
|
yonqo написа: | DR2 написа: | абе хора споко.. тва са просто тренировки:) след 15-на години хората може да почнат да карат не със кръстен бензинец а със кръстена водица с малко бензинец:) |
уотър форевър ;)))
бтв 2 сандвича с луканка = дъ бест гориво за коолото ;)) |
:) сещам се за колата от "завръщане в бъдещето 2" с какво гориво беше. _________________ нямам кво да напиша тук. |
|
Върнете се в началото |
|
 |
PERO!

|
Пуснато на: Чет Юни 29, 2006 10:10 am Заглавие: |
|
|
:))))
че вие не знаете ли V-power е Водна мощ! |
|
Върнете се в началото |
|
 |
maceman nightWoWalker

|
Пуснато на: Чет Юни 29, 2006 10:26 am Заглавие: |
|
|
имам познат който бачка в шел, като трябва да взима документите на цистерните на митницата....
той ми каза че при предаване на цистерната на границата се взима проба от бензина ..... като дойде до бензиностанията пак се взима проба....
спомена че втората проба много често се различава от първоначалната.... и ръководството не могло да направи нищо по въпроса....
аз редовно сипвах от шел- дори имам карта за смарт точки,
но вече не сипвам от там, и не заради това което ми каза познатия, а защото и на мен ми светваше лампичката за бензина при пълен резервоар- демек проблем!!!
и тва само от шелски бензин...така че о-ем-ви форевър ;) с тях до сега не съм имал проблем.... _________________ ... gief more epix ... |
|
Върнете се в началото |
|
 |
Bio
|
Пуснато на: Чет Юни 29, 2006 1:57 pm Заглавие: |
|
|
Еми да, преди час заредих OMV и колата хвърчи. _________________ нямам кво да напиша тук. |
|
Върнете се в началото |
|
 |
P E T R O V mnmlst

|
Пуснато на: Чет Юни 29, 2006 3:07 pm Заглавие: |
|
|
e Цура си е ултра кофти име, квот и да си говорим!
бе тфа кой ги мисли тия имена ве? _________________ asenpetrov.com |
|
Върнете се в началото |
|
 |
maceman nightWoWalker

|
Пуснато на: Чет Юни 29, 2006 3:50 pm Заглавие: |
|
|
ми майките предимно .... _________________ ... gief more epix ... |
|
Върнете се в началото |
|
 |
NOX

|
Пуснато на: Чет Юни 29, 2006 3:59 pm Заглавие: |
|
|
typo e, q! Ky3Mu4-a za6to se prekrysti? _________________ "... човек се влияе, а средностатистическия човек се влияе дори повече." wi-flip-ff |
|
Върнете се в началото |
|
 |
ValBo

Регистриран на: 07 Ное 2002 Мнения: 3426 Местожителство: София-Шумен
|
Пуснато на: Чет Юни 29, 2006 4:14 pm Заглавие: |
|
|
Кузмича се прекръстил?!
той доскоро ШЕЛ ли се казваше:-) _________________ Сънят е слаб заместител на кофеина |
|
Върнете се в началото |
|
 |
NOX

|
Пуснато на: Чет Юни 29, 2006 4:31 pm Заглавие: |
|
|
ne, OMV... _________________ "... човек се влияе, а средностатистическия човек се влияе дори повече." wi-flip-ff |
|
Върнете се в началото |
|
 |
turnteibl

|
Пуснато на: Чет Юни 29, 2006 4:51 pm Заглавие: |
|
|
Аз сипвам в ЕКО (не петролиум, ами гръцкото на софия ленд) имат собствена рафинерия в Гърция и бензина им идва директно от там. Много хора с коли с по 200 конски сили и нагоре зареждат там, защото за толкова скъпи и нови коли не може да има компромис, бензина им може да не е най-добрият, но се води доста добър.
Всички техни клиенти, които познавам са доволни, случвало ми се е и монтьор да ми ги препоръча...
клиент съм и на другите бензиностанции, но от там си купувам само вода... но не в бензина, ами минерална (:
тук Rady_25 много добре обяснява:
- защо зарязах Лукойл
- какво ми се случи 2 пъти там
- какво означава колонка с дистанционно и
- има ли почва у нас
Ако Лукойл са супер честни това означава, че имам шкода фабия която харчи 20/100 ((((: мисля, че в гинес вече ме очакват (:
http://peugeotclub.info/forum/viewtopic.php?t=1975&postdays=0&postorder=asc&start=30
Цитат: | На големите бензиностанции се търси преди всичко печалбата,колонките са с дистанционни (опростено казано), с които удрят не друг, а клиентите с литрите, оттам и по големия разход на гориво, мешат бензините и т.н. |
_________________ www.kpucu.com |
|
Върнете се в началото |
|
 |
Zing
|
Пуснато на: Чет Юни 29, 2006 5:12 pm Заглавие: |
|
|
тоз въпрос се изчерпа
дайте сега за данъците и за правителството и за чалгата и за тетрадките :) |