Предишната тема :: Следващата тема |
Автор |
Съобщение |
AleXXX

|
Пуснато на: Вто Юни 27, 2006 8:20 am Заглавие: Берсерк |
|
|
Фенарт на прословутата манга. Не ми спестявайте критиката . . .
За информация - с мишка е правено - таблет не моа да ползвам . . .
 _________________ Hello, 911 emergency? There's a handsome guy in my house! Oh, *huh*, wait a second, cancel that. It's only me... |
|
Върнете се в началото |
|
 |
Dragon_Phoenix

|
|
Върнете се в началото |
|
 |
maceman nightWoWalker

|
Пуснато на: Чет Юни 29, 2006 10:13 am Заглавие: |
|
|
а според мен- не!!!
разбити форми, лоши текстури, не добро познаване на анатомията.... _________________ ... gief more epix ... |
|
Върнете се в началото |
|
 |
AleXXX

|
Пуснато на: Пет Юни 30, 2006 3:39 am Заглавие: |
|
|
Това , в общи линии, е оцветена скица. Бърза, груба и недооформена скица. Но пък оцветена с кеф. Не се оправдавам, но наистина се надявах на коментари за оцветяването, както и съвети, а не посочване на очевидното. Много повече смисъл има в съвети, отколкото в общи приказки - тва е зле, онова е зле . . . мое мнение, де. _________________ Hello, 911 emergency? There's a handsome guy in my house! Oh, *huh*, wait a second, cancel that. It's only me... |
|
Върнете се в началото |
|
 |
Dragon_Phoenix

|
Пуснато на: Пет Юни 30, 2006 10:03 am Заглавие: |
|
|
maceman написа: | а според мен- не!!!
|
Базирам се на предишните Оцветявкаи на АлекССС, които в опвечето случаи не стояха изобщо добре, докато това е следващо ниво , тук вече се вижда конкретното Търсене на формата и чрез цвета (поради тази причина Алеекс получава моите похвали) _________________ http://static.ak.fbcdn.net/rsrc.php/v1/y9/r/jKEcVPZFk-2.gif |
|
Върнете се в началото |
|
 |
velinov

|
Пуснато на: Пет Юни 30, 2006 10:31 am Заглавие: |
|
|
И според мен оцветяването не се е получило. Дори допълнително е разбило формата. При изявен контур на рисунката, както в този случей, цветът трябва да е подчинен на линията. Тук се наблюдава стабилен, конфликт между двете, а съчетано и с неразбиране на формите става страшно. Неуместно е текстуриране на този етап. Избягвай да прегаряш цветовете. Изяснявай си от къде ти е светлинния източник и изследвай как пада светлината по обемите. |
|
Върнете се в началото |
|
 |
maceman nightWoWalker

|
Пуснато на: Пет Юни 30, 2006 12:28 pm Заглавие: |
|
|
Dragon_Phoenix написа: | maceman написа: | а според мен- не!!!
|
Базирам се на предишните Оцветявкаи на АлекССС, които в опвечето случаи не стояха изобщо добре,
докато това е следващо ниво , тук вече се вижда конкретното Търсене на формата и чрез цвета (поради тази причина Алеекс получава моите похвали) |
липсата на мнения от други разглеждащи обикновено е доста показателна за качествата на дадена рисунка....
когато го хвалиш , не му правиш добро, особено когато работата е очевидно слаба...
това че сте аверчета не значи, че сте длъжни да си пишете един на друг коментари под рисунките....
"хвалебствените слова" може и на живо да си му ги предадеш, ако желаеш да го стимулираш по този начин...... _________________ ... gief more epix ... |
|
Върнете се в началото |
|
 |
AleXXX

|
Пуснато на: Пет Юни 30, 2006 12:52 pm Заглавие: |
|
|
Липсата на мнения е показателна, но не помага следващата рисунка да е по-добра. Потупването по рамото също. Критики и съвети. Не многознамително мълчание. Лично мнение, де. _________________ Hello, 911 emergency? There's a handsome guy in my house! Oh, *huh*, wait a second, cancel that. It's only me... |
|
Върнете се в началото |
|
 |
maceman nightWoWalker

|
Пуснато на: Пет Юни 30, 2006 1:13 pm Заглавие: |
|
|
ОБЩИ ПРАВИЛА написа: |
.....
3. Graphilla се отличава от другите подобни форуми по това, че само хора доказали определено ниво в съответната област имат право да пишат в специализираните секции.
Това гарантира поддържането на едно високо ниво на показваните творби и проекти във форума.
.....
4. Тук няма модератори на пълен работен ден и заплата, затова личната Ви култура при ползването на форума е от голямо значение.
.....
5. Писането в този форум не е задължително, ако смятате правилата му за несправедливи, членовете му за високомерни, а системата на приемане - за неудачна -
свободни сте да потърсите други форуми с подобна насоченост ......... |
.... та спрямо 3 точка, след като са ти били дадени права за 2Dто, значи би трябвало да можеш да рисуваш , а не тепърва да се учиш.....
.... от 4-та точка става ясно, че аз не съм даскал, който е длъжен тепърва да те учи да рисуваш и оцветяваш ....
.... от 5-та точка могат да ти станат ясни някои неща, които съм сигурен, че не си чел .... _________________ ... gief more epix ... |
|
Върнете се в началото |
|
 |
AleXXX

|
Пуснато на: Пет Юни 30, 2006 1:17 pm Заглавие: |
|
|
maceman написа: |
.... та спрямо 3 точка, след като са ти били дадени права за 2Dто, значи би трябвало да можеш да рисуваш , а не тепърва да се учиш.....
|
Всички се учим, при това цял живот. Просто ще внимавам вече какво ви показвам. Мир да има! _________________ Hello, 911 emergency? There's a handsome guy in my house! Oh, *huh*, wait a second, cancel that. It's only me... |
|
Върнете се в началото |
|
 |
|