snooper Mountain Wolf

Регистриран на: 15 Фев 2004 Мнения: 3408 Местожителство: под небето
|
Пуснато на: Сря Юли 05, 2006 2:13 pm Заглавие: Хард със непристойно поведение - help? |
|
|
Прибирам се днеска и тръгвам да разтоварвам едни кадри на Е:, а виндоуса вика "Не моеш, нямаш място"... гледам аз - 38 мб свободни и си викам не е възможно... трия нещо към един гб и вина тоя път рече "Имаш 10,2 мб свободни!". Е как става тая работа... после местя на С: още към гигабайт и нещо и тва пак рече 10,2 свободни мб...
Насочиха ме към прецакана ТОС таблица... хубаво, ама всичко, кото Гугъла намира за поправка на тая таблица е само за СД и ДВД... някой може ли да даде идея как да се разминем с формат...? _________________ You're born, you live, and then you die. Unfortunately, too many people miss that middle part.
www.VerticalShot.com |
|
Io_the_STEALTH

|
Пуснато на: Сря Юли 05, 2006 2:27 pm Заглавие: |
|
|
Провери си като начало де ти е слап-а на прозореца и колко и каде ти е виртуалното място също.
Ако не е от горните, пусни му 1 скан диск и ако не се оправи 1 дефрагмен.
Ако с тези не се оправи, пусни 1 Partition Magic да видиш какво ще ти каже той за файловата таблица. _________________ "Винаги когато хората ме хвалят много се притеснява, че когато свършат да го правят ще са пропуснали нещо" - Жул Верн
_________________ |
|