Предишната тема :: Следващата тема |
Автор |
Съобщение |
Azirafel

|
Пуснато на: Вто Юли 11, 2006 11:29 am Заглавие: Курсове по фотография |
|
|
Хайде да поспамя още малко :)
Снимам на прима-виста. Доста стихийно и емоцинално. Постепенно се запознавам с правилата. Но наистина май е време да се спретна, и да канонизирам ентусиазма си с малко повече чисто технически познания. Поне до толкова, че да съм в състояние да реализирам идеите си чрез това ново за мен изразно средство - фотографията.
Интересува ме мнението ви относно курсове по фотография на територията на София. Имам малко свободно време и искам да го използвам пълноценно. Аз си чета някои неща сам, но е друго, когато има кой да те води. :) |
|
Върнете се в началото |
|
 |
mim

|
Пуснато на: Вто Юли 11, 2006 1:25 pm Заглавие: |
|
|
не знам курс по фотография, който да ти даде нужното от тук нататък. Мисля си че ще е по-полезно да гледаш и да четеш. Но по-скоро неща от семиотична гледна точка, а не технически.
Не знам дали Георги Неделчев прави още курсове, до колкото знам за него, той поне дава някакви насоки. _________________ и един шоколад увива мармота в станиол |
|
Върнете се в началото |
|
 |
snooper Mountain Wolf

Регистриран на: 15 Фев 2004 Мнения: 3408 Местожителство: под небето
|
Пуснато на: Вто Юли 11, 2006 7:52 pm Заглавие: |
|
|
mim написа: | не знам курс по фотография, който да ти даде нужното от тук нататък. Мисля си че ще е по-полезно да гледаш и да четеш. Но по-скоро неща от семиотична гледна точка, а не технически.
Не знам дали Георги Неделчев прави още курсове, до колкото знам за него, той поне дава някакви насоки. |
Тоя път и да се скъсам от напъване нищо повече не мога да кажа - съгласен :) _________________ You're born, you live, and then you die. Unfortunately, too many people miss that middle part.
www.VerticalShot.com |
|
Върнете се в началото |
|
 |
Azirafel

|
Пуснато на: Пет Юли 14, 2006 2:57 pm Заглавие: |
|
|
mim@
Благодаря :) Ще звънна на Г. Неделчев. Получих добри отзиви за него и от други места :) |
|
Върнете се в началото |
|
 |
Flipshot

|
Пуснато на: Вто Юли 18, 2006 11:08 am Заглавие: |
|
|
И аз мога да кажа добри отзиви за него! :) _________________ JAZZ DO IT! |
|
Върнете се в началото |