Предишната тема :: Следващата тема |
Автор |
Съобщение |
mel

|
Пуснато на: Пет Юли 14, 2006 3:05 pm Заглавие: 340lv + 13lv diagnostika v Pan service:))) |
|
|
Ами мой много добър приятел ми се обажда да ми иска канона да снима, щото неговия 20D се бил скапал и е за ремонт. отивам аз да свършиме работа на човека, понеже имам 3 светкавици+неговата, а апарата му не синхронизирал с външна. оказа се че светкавицата му не синхронизира, а не апарата-пробвахме и с трите мои. но пък за сметка на това са му поискали 340лв за ремонт на апарата а не на светкавицата:)))) чуда се кво става. аз като съм ходил там съм бил доволен. но пък един друг френд си носи пак там 4 пъти марк двойката за му изчистат матрицата-плати си и четирите пъти, а матрицата си е все така мръсна. интерено ми е да чуя и други мнения по темата-аз все си мисля че са добри там и разбират. баси диагностиката _________________ смехът е здраве, освен ако някой се смее на гроба ти:) |
|
Върнете се в началото |
|
 |
PERO!

|
Пуснато на: Пет Юли 14, 2006 3:12 pm Заглавие: |
|
|
:))) ми ако си отишъл лош и гол си ги стреснал и са ти свършили работа :Р |
|
Върнете се в началото |
|
 |
dreamer

|
Пуснато на: Пет Юли 14, 2006 3:32 pm Заглавие: |
|
|
На мен преди да ми писне ходих да си сменям ЦД четеца на уредбата през месец...... тамън три пъти...... и накрая ми писна и един френд ми го смени и оттогава е пушка :) Толкова са го и сменили онея ;) _________________ .
Dreamerworx.com
-------------------------------------
Steps Of Inspiration |
|
Върнете се в началото |
|
 |
mel

|
Пуснато на: Пет Юли 14, 2006 3:46 pm Заглавие: |
|
|
не бях лош и гол:))) но ми смениха обектива на про 1 дето струвал 800лв без проблем. бяха много любезни даже. _________________ смехът е здраве, освен ако някой се смее на гроба ти:) |
|
Върнете се в началото |
|
 |
mim

|
Пуснато на: Пет Юли 14, 2006 3:51 pm Заглавие: |
|
|
че то цялото про1 струва 800 _________________ и един шоколад увива мармота в станиол |
|
Върнете се в началото |
|
 |
mel

|
Пуснато на: Пет Юли 14, 2006 3:55 pm Заглавие: |
|
|
цялото про струваше 2 500 като го взех _________________ смехът е здраве, освен ако някой се смее на гроба ти:) |
|
Върнете се в началото |
|
 |
Viktor M.

|
Пуснато на: Пет Юли 14, 2006 6:40 pm Заглавие: |
|
|
Просто трябва да си учтиво-ЛОШ и да респектираш. Иначе ще те ебават докато могат(( _________________ www.mazhlekov.com |
|
Върнете се в началото |
|
 |
n1x0n

|
Пуснато на: Нед Юли 16, 2006 10:33 am Заглавие: |
|
|
Кадърния човек работещ в ПанСервиз по Каноните напусна, така че там в момента са едни леко полу-грамотни типове. Надявам се да влезнат в час скоро. _________________ Veritas † Aequitas |
|
Върнете се в началото |
|
 |
|