Предишната тема :: Следващата тема |
Автор |
Съобщение |
pepunder
|
Пуснато на: Пет Юли 14, 2006 8:10 pm Заглавие: tuk mai tsari iaka tsenzura |
|
|
neznam kakav e problema no mi e interesno da razbera
ae za men niakoi ot temite si go proseh da me oritate , ma taia matska ko naprai 4e ia napleskahte i neia ?
niakoi hora mai sa si poviarvali malko pove4e otkolkoto triabva
tejko na forum s takava tsenjura i podobni izblitsi na samoliubie i samo4uvstvie
pojelavam vi uspeh vapreki 4e se samniavam v nego ,
edin savet
svalete si malko kapatsite i se opitaite da komunikirate s horate a ne da im se praite na bogove
poznavam hora koito se misliat za bogove :
jalka kartinka _________________ да направиш визуално нещо, което другите немогат и да си представят |
|
Върнете се в началото |
|
 |
garreth

|
Пуснато на: Пет Юли 14, 2006 8:20 pm Заглавие: |
|
|
Myaxaxaaxaxaxa
Къде ги видя боговете ?!? _________________ "Човек може да влезе в ада яхнал собствения си език" - Пророк Ишкибъл |
|
Върнете се в началото |
|
 |
pepunder
|
Пуснато на: Пет Юли 14, 2006 8:22 pm Заглавие: |
|
|
pi6e misliat za bogove......M I S L I A T _________________ да направиш визуално нещо, което другите немогат и да си представят |
|
Върнете се в началото |
|
 |
NOX

|
Пуснато на: Пет Юли 14, 2006 8:24 pm Заглавие: |
|
|
cogito ergo sum...ot tuka sledvat nekoi izvodi _________________ "... човек се влияе, а средностатистическия човек се влияе дори повече." wi-flip-ff |
|
Върнете се в началото |
|
 |
garreth

|
Пуснато на: Пет Юли 14, 2006 8:25 pm Заглавие: |
|
|
Tuka ne se misli mnogo, mnogo, vsi4ko kara na zapiski :)
Ne si li zabeliazal :
- Praty 3 neshta, koito haresvash ...
- Koe ot tiah ti haresva ...
- Ama t'va logo li go nari4ash ...
Mrak niakuv :) _________________ "Човек може да влезе в ада яхнал собствения си език" - Пророк Ишкибъл |
|
Върнете се в началото |
|
 |
garreth

|
Пуснато на: Пет Юли 14, 2006 8:27 pm Заглавие: |
|
|
Ohoo, eto 1 ot doaenite :)
Pravi 4ashi i niakvo spisanie za gamer's ako ne me luje pametta :)
Pro4eti mu podpisa samo ... _________________ "Човек може да влезе в ада яхнал собствения си език" - Пророк Ишкибъл |
|
Върнете се в началото |
|
 |
pepunder
|
Пуснато на: Пет Юли 14, 2006 8:28 pm Заглавие: |
|
|
m dam zau4eni frazi i niskobiudjeten humor:)
jalka rabota _________________ да направиш визуално нещо, което другите немогат и да си представят |
|
Върнете се в началото |
|
 |
NOX

|
Пуснато на: Пет Юли 14, 2006 8:43 pm Заглавие: |
|
|
e 6to ne kazahte otna4alo, 4e 6te se svalqte...nqma da vi pre4a _________________ "... човек се влияе, а средностатистическия човек се влияе дори повече." wi-flip-ff |
|
Върнете се в началото |
|
 |
pepunder
|
Пуснато на: Пет Юли 14, 2006 8:47 pm Заглавие: |
|
|
4ove4e povedenieto ti e kato v IRC 4atove , malko e sme6no za tuk , da se svaliame vika6 interesno kak, ma kvo da ti obiasniavam, iavno koefitsientat ti na inteligentnost e dosta slab da nekazvam po -kofti frazi
misleh si 4e horata na izkustvoto osobenno na savremennoto iskustvo sa malko po - adekvatni ma iavno sam se izlagal
ili mojebi barkam 4e ste hora na izkustvoto _________________ да направиш визуално нещо, което другите немогат и да си представят |
|
Върнете се в началото |
|
 |
pepunder
|
Пуснато на: Пет Юли 14, 2006 8:52 pm Заглавие: |
|
|
ma znaete li kvo se o4udvam na nas balgar4etata tva si ni e v kravta
kogato vidim ne6to novo niakoi nov 4ovek s novi idei nese stremin da go razberem da mu pomognem ili nau4im ne6to ot nego , ne
NIE PROSTO GO NASIRAME I TVA E
A POSLE NEKOI NI BIL VINOVEN TI DA VIDI6 _________________ да направиш визуално нещо, което другите немогат и да си представят |
|
Върнете се в началото |
|
 |
garreth

|
Пуснато на: Пет Юли 14, 2006 9:02 pm Заглавие: |
|
|
Graphilla = КНСБ :)
Задруга е ...
Добър, лош, недай си боже да блеснеш ... Ще вземе да изместиш някой от КНСБ-то (06 Ное 2002), в конкурсче или по-лошо ... от работа (ако за теб 1000 най-много е достойна заплата) :) _________________ "Човек може да влезе в ада яхнал собствения си език" - Пророк Ишкибъл |
|
Върнете се в началото |
|
 |
pepunder
|
Пуснато на: Пет Юли 14, 2006 9:12 pm Заглавие: |
|
|
imenno za tova si govorim , kato staro 4inovni4esko drujestvo deto triabva niakoi da umre za da vleze6
a i tva sas zaplatkata e verno
bas lovia 4e pove4eto umnitsi tuk nerabotiat za pove4e ot hiliadarka
az pone s tova sam izkarval po masa kinti na mesets
no tova li e nai- vajnoto :)
a kogato ostanat samo umnitsite ko praiat ? m _________________ да направиш визуално нещо, което другите немогат и да си представят |
|
Върнете се в началото |
|
 |
kingBMF

Регистриран на: 17 Апр 2006 Мнения: 294 Местожителство: Liege, Rue de Serbie 99
|
Пуснато на: Пет Юли 14, 2006 9:19 pm Заглавие: |
|
|
Добре бе пичове, pepunder and garreth, за какво ви е изобщо да сте тука, виждате немогат да ви разберат и оценят, правите яки кинти както казвате, дърти чиновници и комсомолци са тука сички и т.н и т.н, за какво се натискате тука? |
|
Върнете се в началото |
|
 |
pepunder
|
Пуснато на: Пет Юли 14, 2006 9:22 pm Заглавие: |
|
|
konstruktivnata kritika dami i gospoda e edno a umi6lenoto bezrassadno vilosofstvane savsem drugo
kogato poo6triava6 niakoi moje6 da polu4i6 pove4e
kogato samo pliue6 moje6 da polu4i6 samo sobstvennata si samozabluda
hora koito se iskazvat tuk po sekvi temi bilo to 3d , plakati , risunki , fotosi , loga , video se edno sa izmizlili tezi distsiplini prosto pre4at na razvitieto na grafila
ako stava na vapros mogat da se nameriat gre6ki dori na lukas v star wars no tova pravi li go tapak
a pomislete si
za lukas- gledaite vnimatelno na4aloto na epizod 3
vijame ogromen craitser , pod nego oba4e niama ni6to , minavat ha6te hora za nekolko sekundi izvartat se nadolo i kakvo vijdame - mazalo _________________ да направиш визуално нещо, което другите немогат и да си представят |
|
Върнете се в началото |
|
 |
ники михайлов

|
Пуснато на: Пет Юли 14, 2006 9:27 pm Заглавие: |
|
|
pepunder написа: | konstruktivnata kritika dami i gospoda e edno a umi6lenoto bezrassadno vilosofstvane savsem drugo
kogato poo6triava6 niakoi moje6 da polu4i6 pove4e
kogato samo pliue6 moje6 da polu4i6 samo sobstvennata si samozabluda
|
Горе - долу това е описанието на собствените ви постове в темата.
Вуиж с'еа - като вещ по въпроса* - мога да ти кажа - ако следващата ти тема има само картинки на проекти и тез картинки показват че проектите са добри влизаш без никакви грижи.
*формула с две известни - глава и стена _________________ "You cannot cheat form. Form is not a vehicle for content. It is the content." PETER CHUNG |
|
Върнете се в началото |
|
 |
garreth

|
Пуснато на: Пет Юли 14, 2006 9:29 pm Заглавие: |
|
|
Отдавна свърших с мераците за Графила и БГ ...
Просто следя седянката отдалеч.
Кефи ме опашката от жаби, пред ковача :) _________________ "Човек може да влезе в ада яхнал собствения си език" - Пророк Ишкибъл |
|
Върнете се в началото |
|
 |
kapitana!

Регистриран на: 11 Авг 2005 Мнения: 536 Местожителство: OC Оrange County
|
Пуснато на: Пет Юли 14, 2006 10:23 pm Заглавие: |
|
|
аз пък ,от доста време се кумя да попитам,
защо ,в този форум няма физономийки?
сешате се и има и анимирани.
давай пепу ъй ъй ониптожи ги!!! _________________ no ads, no mercy!!! |
|
Върнете се в началото |
|
 |
Juice
|
Пуснато на: Пет Юли 14, 2006 10:35 pm Заглавие: |
|
|
e takava iskam kato ot tvoq avatar -> usmivka s nadejda za izbavlenie!!! ;) |
|
Върнете се в началото |
|
 |
nub

|
Пуснато на: Пет Юли 14, 2006 11:54 pm Заглавие: Re: tuk mai tsari iaka tsenzura |
|
|
pepunder написа: | neznam kakav e problema no mi e interesno da razbera
ae za men niakoi ot temite si go proseh da me oritate , ma taia matska ko naprai 4e ia napleskahte i neia ?
niakoi hora mai sa si poviarvali malko pove4e otkolkoto triabva
tejko na forum s takava tsenjura i podobni izblitsi na samoliubie i samo4uvstvie
pojelavam vi uspeh vapreki 4e se samniavam v nego ,
edin savet
svalete si malko kapatsite i se opitaite da komunikirate s horate a ne da im se praite na bogove
poznavam hora koito se misliat za bogove :
jalka kartinka |
Слушай са чичо си.
Първо Графила е етап от развитие.
Никой не те кара да влизаш. Даже е много по полезно само да гледаш ма не е за всеки. Меркам кво се случва от време на време и гледам че много хора дърпат(виж графики и илюстрации) щото се напъват и си правят самооценка и крадат занаят от по-добрите.
В момента графила е почти идеална, много радко спам, много рядко мерене на инструменти. Модерирането е строго. Въобще преди година и половина нещата бяха зле. Сеа не са. Праи си изводите.
Второ огледай се добре дали ставаш за комуникация.
Можеш ли да преглъщаш критика дори с инфантилен тон (Тва са хора се пак всеки изпада в емоционална дупка) В крайна сметка е нормално да има филтър за качество и колкото да ти се струва изкривен има доста голяма успеваемост.
В тая работа без чужд поглед не става. Просто окото свиква с грешките и си има нужда от обратна връзка.А ти ако имаш акъл си отсяваш кое е полезно. За това има хора тук, както и за обучителната фаза която няма аналог защото е чисто практически насочена.
Както по-горе ти казах, Графила не е задължителна, има международни алтернативи там няма да те овикват но просто няма да ти обърнат никакво внимание докато не вдигнеш нужното ниво.
Тъй че седай си на задника и бачкай. Па ако става нещо от теб то ще се види. |
|
Върнете се в началото |
|
 |
pepunder
|
Пуснато на: Съб Юли 15, 2006 12:58 am Заглавие: |
|
|
4i4i tia slovoizliania gi pokazvai na niakoi na 14 godini det sa 4uva za dizain risuvane i kvo li ne o6te. da grafila ne e za vseki tuk si prav , vse pove4e stigam do izvoda 4e e za hora bez samo4uvstvie sposobni da ponasat kvi li ne pomii po svoi adres i po adres na tvor4estvoto si, ako za teb samia ili za koito i da bilo tuk ot golemite krititsi sobsvennoto vi mnenie e merodavno to mnogo jalko , ako iskate da se zatvorite v omagiosan krag na samozabluda predlagam vi da si napravite niakoe klub4e niakade i da se sabirate da si omuvate tam.
da ti napomnia li 4e vse o6te internet prostranstvoto e ni4ia zona i 6tom ste v nego ste ni4ii, takiva meratsi za sobstvennost i tn. malko nesa adekvatni.
da odgovoria i 6to se butam tuk - mi to4no poradi tazi pri4ina , tuk vlizat mnogo hora koito se interesuvat ot ne6to koeto interesuva i men ma ot mnogoznaikovtsi nikoi nemoje da pokaje ili da komentira ne6to bez da bade osakaten
izkustvoto na spora e dosta delikatna materia
kakvo se polu4ava napraktika
nikoi obsajda ne6to s niakoi drug , na treto litse ne mu haresva i hop nema teeeeeeeee
nepomnia da sme psuvali ili rugali mahlenski - togava da triite nared
ma ina4e si e 4ista proba osirane
az moga i tria- a moga li da sam ubeditelen sre6tu 4oveka otsre6ta i da mu dokaja 4e sam prav
mi iavno ne
mi 6te tria
neznam predi tova kak e bilo tuk ama ako sa tvardite 4e e dobre ...maiko mila predstaviam si predi _________________ да направиш визуално нещо, което другите немогат и да си представят |
|
Върнете се в началото |
|
 |
|