Предишната тема :: Следващата тема |
Автор |
Съобщение |
nub

|
Пуснато на: Съб Юли 15, 2006 1:04 am Заглавие: |
|
|
pepunder написа: | 4i4i tia slovoizliania gi pokazvai na niakoi na 14 godini det sa 4uva za dizain risuvane i kvo li ne o6te. da grafila ne e za vseki tuk si prav , vse pove4e stigam do izvoda 4e e za hora bez samo4uvstvie sposobni da ponasat kvi li ne pomii po svoi adres i po adres na tvor4estvoto si, ako za teb samia ili za koito i da bilo tuk ot golemite krititsi sobsvennoto vi mnenie e merodavno to mnogo jalko , ako iskate da se zatvorite v omagiosan krag na samozabluda predlagam vi da si napravite niakoe klub4e niakade i da se sabirate da si omuvate tam.
da ti napomnia li 4e vse o6te internet prostranstvoto e ni4ia zona i 6tom ste v nego ste ni4ii, takiva meratsi za sobstvennost i tn. malko nesa adekvatni.
da odgovoria i 6to se butam tuk - mi to4no poradi tazi pri4ina , tuk vlizat mnogo hora koito se interesuvat ot ne6to koeto interesuva i men ma ot mnogoznaikovtsi nikoi nemoje da pokaje ili da komentira ne6to bez da bade osakaten
izkustvoto na spora e dosta delikatna materia
kakvo se polu4ava napraktika
nikoi obsajda ne6to s niakoi drug , na treto litse ne mu haresva i hop nema teeeeeeeee
nepomnia da sme psuvali ili rugali mahlenski - togava da triite nared
ma ina4e si e 4ista proba osirane
az moga i tria- a moga li da sam ubeditelen sre6tu 4oveka otsre6ta i da mu dokaja 4e sam prav
mi iavno ne
mi 6te tria
neznam predi tova kak e bilo tuk ama ako sa tvardite 4e e dobre ...maiko mila predstaviam si predi |
Мда още един Творец. Ми твори кво да ти кажа. :)) |
|
Върнете се в началото |
|
 |
FPrint
Регистриран на: 23 Юни 2004 Мнения: 709 Местожителство: San Francisco
|
Пуснато на: Съб Юли 15, 2006 3:03 am Заглавие: |
|
|
WTF? Lock please |
|
Върнете се в началото |
|
 |
Juana

|
Пуснато на: Съб Юли 15, 2006 3:04 am Заглавие: |
|
|
pepunder написа: | predlagam vi da si napravite niakoe klub4e niakade i da se sabirate da si omuvate tam. |
Ми те хората са си направили вече - Графила. _________________ ... Днес изпитах мноо лошото чувсту докато заклиучвах вратата имах лошото чувству че зад мен има роуг в стелт... |
|
Върнете се в началото |
|
 |
vnnikolov

|
Пуснато на: Съб Юли 15, 2006 7:12 am Заглавие: |
|
|
pepunder написа: | ... ma iavno sam se izlagal ... |
И продължаваш да се излагаш..
Спри се.. |