Предишната тема :: Следващата тема |
Автор |
Съобщение |
pepunder
|
Пуснато на: Пон Юли 17, 2006 3:57 am Заглавие: DEMON |
|
|
http://pepunder.hit.bg/demon.jpg
tsakam si tuja:) _________________ да направиш визуално нещо, което другите немогат и да си представят |
|
Върнете се в началото |
|
 |
piker

|
Пуснато на: Пон Юли 17, 2006 8:34 am Заглавие: |
|
|
малко plastic ама иначе е красавец
само не ми казвай че пак на позьор си го правил _________________ брадато българче. с пушка. автоматична. |
|
Върнете се в началото |
|
 |
pepunder
|
Пуснато на: Пон Юли 17, 2006 9:27 am Заглавие: |
|
|
ne tuka niama pozer niama mozer, tuka si e samo 3dsmax _________________ да направиш визуално нещо, което другите немогат и да си представят |
|
Върнете се в началото |
|
 |
Drone

Регистриран на: 30 Яну 2003 Мнения: 2190 Местожителство: Gwon nee ju jee du shu!
|
Пуснато на: Пон Юли 17, 2006 9:38 am Заглавие: |
|
|
Ami pusni Wireframe togawa?
Shtoto ima dosta nesuotwetstwiya w niwoto. _________________
there ain't no way but the hard way
|
|
Върнете се в началото |
|
 |
DJ_CyberGod

|
Пуснато на: Пон Юли 17, 2006 11:09 am Заглавие: |
|
|
мен ми аресва, само материалите малко тряа да се пипнат и може би очите да са други, с малко повече живот..:P _________________ so many pedestrians, so little time.. |
|
Върнете се в началото |
|
 |
pepunder
|
Пуснато на: Пон Юли 17, 2006 1:28 pm Заглавие: |
|
|
e taka mislia 4e e po- dobre
http://pepunder.hit.bg/DEMON%202.jpg _________________ да направиш визуално нещо, което другите немогат и да си представят |
|
Върнете се в началото |
|
 |
Drone

Регистриран на: 30 Яну 2003 Мнения: 2190 Местожителство: Gwon nee ju jee du shu!
|
Пуснато на: Пон Юли 17, 2006 1:44 pm Заглавие: |
|
|
Da, ama glawata-podlozhka ot Poser si e se sushtata ;) _________________
|
|
Върнете се в началото |
|
 |
piker

|
Пуснато на: Пон Юли 17, 2006 2:04 pm Заглавие: |
|
|
тия крила ги разкарай - утрепват малкото зачетъци на композиция - иначе найстина е по-добре - само че дай верно mesh _________________ брадато българче. с пушка. автоматична. |
|
Върнете се в началото |
|
 |
pepunder
|
Пуснато на: Пон Юли 17, 2006 4:44 pm Заглавие: |
|
|
e vi mesh i si sednete na gaza s toia pozer 4e mi lazite po nervite ve4e,
sko iskate moga da vi pokana na gosti da vidite kak gi pravia...male nema ugodia
http://pepunder.hit.bg/DEMON%203.jpg _________________ да направиш визуално нещо, което другите немогат и да си представят |
|
Върнете се в началото |
|
 |
Drone

|
Пуснато на: Пон Юли 17, 2006 4:58 pm Заглавие: |
|
|
Aham, i si mu naprawil Collapse sled Meshsmooth x2? I nyamash rabotniya mesh? _________________
|
|
Върнете се в началото |
|
 |
pepunder
|
Пуснато на: Пон Юли 17, 2006 5:00 pm Заглавие: |
|
|
http://pepunder.hit.bg/dardid%201.jpg
e i toia e ot poser taka li ?!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!111 _________________ да направиш визуално нещо, което другите немогат и да си представят |
|
Върнете се в началото |
|
 |
Drone

|
Пуснато на: Пон Юли 17, 2006 5:01 pm Заглавие: |
|
|
Ne me razbirai pogreshno..... ama kato gledam razkriweniya mesh na krilata (koito NE E na Meshsmooth x2) Kato gledam glawata...... ne sa praweni ot edin i sushti chowek mai-mai :) I chetwurtitite roga nared s krilata.... s bevela deto e naprawil 6-stranni zwezdi.... a puk na glawata ima dobre obmisleni T-junctions..... Ma mozhe i az da burkam _________________
|
|
Върнете се в началото |
|
 |
pepunder
|
Пуснато на: Пон Юли 17, 2006 5:03 pm Заглавие: |
|
|
mali kvi razbira4i ima 4ak pak i modifikatorite znaiat s koito sam rabotil...leko se barka6 samo da te svetna pak kazvam nema poser tuka
ima 3dsmax 5.1 i 3dsmax 8 _________________ да направиш визуално нещо, което другите немогат и да си представят |
|
Върнете се в началото |
|
 |
Drone

|
Пуснато на: Пон Юли 17, 2006 5:06 pm Заглавие: |
|
|
Az mnogo bih se radwal da me oprowergaesh -- za twoe dobro e. Ako pokazhesh tazi glawa na mesh na niwo raboten mesh.... super :) Ako li ne -- ne se opitwai da se izmuknesh s drugi modeli :)
I da, ako shtesh wyarway, ima razbirachi, koito mogat po mesha da ti kazhat koe kude kak TOCHNO si go naprawil, picj ;) _________________
|
|
Върнете се в началото |
|
 |
kapitana!

Регистриран на: 11 Авг 2005 Мнения: 536 Местожителство: OC Оrange County
|
Пуснато на: Пон Юли 17, 2006 5:08 pm Заглавие: |
|
|
Drone написа: | Ami pusni Wireframe togawa? |
какво е това Wireframe?
някой ще ми обясни ли накрая?
винги в 3д темите се иска Wireframe?
и ас искам Wireframe!
@пепу не е чак толкова злв този кричърс :)
давай, давай - УСПЕХ!!! ;) _________________ no ads, no mercy!!! |
|
Върнете се в началото |
|
 |
Drone

|
Пуснато на: Пон Юли 17, 2006 5:10 pm Заглавие: |
|
|
Nyama Wireframe za Kapitana! Zashtoto e zayadliw, drebnaw i sprihaw chowek, koito wse tursi kude da se namesi :) Zatwa: NYAMA WIREFRAME za Was, Gospodine! _________________
|
|
Върнете се в началото |
|
 |
leviatator

|
Пуснато на: Пон Юли 17, 2006 5:13 pm Заглавие: |
|
|
Drone написа: | Nyama Wireframe za Kapitana! Zashtoto e zayadliw, drebnaw i sprihaw chowek... |
искъм да фмъкна само че капитана е нечовек ! _________________ ... out here we are stoned ... |
|
Върнете се в началото |
|
 |
kapitana!

Регистриран на: 11 Авг 2005 Мнения: 536 Местожителство: OC Оrange County
|
Пуснато на: Пон Юли 17, 2006 5:26 pm Заглавие: |
|
|
Drone написа: | Nyama Wireframe za Kapitana! Zashtoto e zayadliw, drebnaw i sprihaw chowek, koito wse tursi kude da se namesi :) Zatwa: NYAMA WIREFRAME za Was, Gospodine! |
а, Drone - пословичен с острите си напатки спрямо "някакви си там" фамозни 2Д гурота - изкусни майстори.
"някакви си там"!!!
колко пъти съм му писал ЛС - "дръж се прилично"
и какво получавам - "те че ми кажат на мене, си праим коту си искам, тррр так тики трак!!!" - ?!?
с правописни грешки - типично в негов стил - както сам си го нарича - хот стайлинг?!?
ами да ви кажа ще трябва доста да се попретставяте и да си попретставяте за да измиете калта от "светлото" си име!!!
да би мирно седело не би чудо видело!
рано или касно ще рзбера ас какво е Wireframe!!! :) _________________ no ads, no mercy!!! |
|
Върнете се в началото |
|
 |
Drone

|
Пуснато на: Пон Юли 17, 2006 5:37 pm Заглавие: |
|
|
Gospodin Kapitan,
Ogorchawate me!
Az nikogash ne bih rekul "kotu"! NIKOGASH! Az, podobno na edin istinski, gord Kustendilets, ne bih kazal "kotu"!
S tazi replika sam padnahte w podliya kapan, koito gotwehte za men! Sled kato wednuzhka ste me obwinil w izpolzwane na "kotu"...... ne wyarwam, che nyakoy nyakoga nyakude shte se wslusha wuw washite hapliwi zayazhdaniya! _________________
|
|
Върнете се в началото |
|
 |
Boteff

|
Пуснато на: Пон Юли 17, 2006 5:59 pm Заглавие: |
|
|
abe v kraina smetka nqma znachenie Poser li e Posior li e .. edinstveno sebe si moje da precaka chovek ako naistina e gepena otnqkade .. puk tq i kofti napravena na vsichko otgore .. taka che vse taq .. :]
Pepunder.. dude .. mnoogo rabota se iska oshte za da mojesh da si pozvolish da budesh tolko otvoren bez da ne im e veselo na horata :]
@Kapitana .. wireframeto e eeee onaq mreja tam .. na Pepunder na pic-a .. vide li q .. aa bash tochno tq .. ''tubms up''
ai spolai vi na vsichki jivi zdravi i tam koi kvoto .. _________________ .. so far .. so good .. so what ? .. |
|
Върнете се в началото |
|
 |
|