Предишната тема :: Следващата тема |
Автор |
Съобщение |
ronige

|
Пуснато на: Пет Юли 21, 2006 12:16 am Заглавие: |
|
|
Bio написа: | еми ако майкрософт ако ти поръчат 3д графики или разработки за игри както има фирми в Бг, ко праим? Ще им кажем дай 42 000 000 $ щорто са богати? |
И аз мисля че ценообразуването би трябвало да си има други критерии. Имиджа ти, сроковете и качеството. Не случайно съм ги подредил така. Обикновено като кандидатстваш за някакъв проект даваш портфолио и оферта в срокове и пари. Това се гледа първо .. после те в процеса разбират качеството и го контролират за да получат най-доброто за парите които дават.
Когато обаче имиджа ти куца, демек не си толкова известен, тогава трябва да компенсираш с другите неща. За това е хубаво да си вчас с цените на пазаара. Да се адаптираш по тях а не по отделни клиенти. Така ще си по-стабилен и ще може да ти се има доверие.
Пък тогава може и Microsoft да ти кацнат, знае ли се. |
|
Върнете се в началото |
|
 |
Nik
cAni.gif)
|
Пуснато на: Пет Юли 21, 2006 1:43 am Заглавие: |
|
|
ronige, напълно съм съгласен с теб. Ходих днес до офиса на Латинка 13, и си взех каталог. Мисля че е много полезен, особено за хора които отскоро взимат поръчки и търсят начален ориентир, или най-малкото съотношение между цените на отделните услуги :) |
|
Върнете се в началото |
|
 |
|