Graphilla.com :: Преглед на тема - !!! Въпрос на пари !!!

Graphilla.com Форуми

Въпроси/ОтговориВъпроси/Отговори
   ТърсенеТърсене   ПотребителиПотребители   Потребителски групиПотребителски групи   Регистрирайте сеРегистрирайте се   ПрофилПрофил   Влезте, за да видите съобщенията сиВлезте, за да видите съобщенията си   ВходВход 

!!! Въпрос на пари !!!
Иди на страница Предишна  1, 2, 3

Този форум е заключен - не можете да пускате теми, да отговаряте или да променяте мнения   Тази тема е заключена - не можеш да отговаряте или да променяте мнения    Graphilla.com Форуми -> Представяне
Предишната тема :: Следващата тема  
Автор Съобщение
ronige

МнениеПуснато на: Пет Юли 21, 2006 12:16 am    Заглавие: Отговорете с цитат

Bio написа:
еми ако майкрософт ако ти поръчат 3д графики или разработки за игри както има фирми в Бг, ко праим? Ще им кажем дай 42 000 000 $ щорто са богати?

И аз мисля че ценообразуването би трябвало да си има други критерии. Имиджа ти, сроковете и качеството. Не случайно съм ги подредил така. Обикновено като кандидатстваш за някакъв проект даваш портфолио и оферта в срокове и пари. Това се гледа първо .. после те в процеса разбират качеството и го контролират за да получат най-доброто за парите които дават.
Когато обаче имиджа ти куца, демек не си толкова известен, тогава трябва да компенсираш с другите неща. За това е хубаво да си вчас с цените на пазаара. Да се адаптираш по тях а не по отделни клиенти. Така ще си по-стабилен и ще може да ти се има доверие.
Пък тогава може и Microsoft да ти кацнат, знае ли се.
Върнете се в началото
Вижте профила на потребителя Изпратете лично съобщение
Nik

Местожителство: Sofia

МнениеПуснато на: Пет Юли 21, 2006 1:43 am    Заглавие: Отговорете с цитат

ronige, напълно съм съгласен с теб. Ходих днес до офиса на Латинка 13, и си взех каталог. Мисля че е много полезен, особено за хора които отскоро взимат поръчки и търсят начален ориентир, или най-малкото съотношение между цените на отделните услуги :)
Върнете се в началото
Вижте профила на потребителя Изпратете лично съобщение
Покажи мнения от преди:   
Този форум е заключен - не можете да пускате теми, да отговаряте или да променяте мнения   Тази тема е заключена - не можеш да отговаряте или да променяте мнения    Graphilla.com Форуми -> Представяне Часовете са според зоната GMT + 3 Часа
Иди на страница Предишна  1, 2, 3
Страница 3 от 3

Идете на:  
Не Можете да пускате нови теми
Не Можете да отговаряте на темите
Не Можете да променяте съобщенията си
Не Можете да изтривате съобщенията си
Не Можете да гласувате в анкети