Предишната тема :: Следващата тема |
Автор |
Съобщение |
torbalan

|
Пуснато на: Вто Апр 22, 2003 12:23 am Заглавие: nova tema - vasil petleshkov |
|
|
privet na vsichki stoluvashti.
rekoh i az da se obadia. sravnitelno ot skoro se navyrtam po foruma i taka i ne sym uspial navsiakyde da nadnikna. pyk i niakoi neshta prosto ne moga da gi vidia shtoto sym izvyn bulgaria.
iskah da podhvyrlia tuka edno malko po-stilizirano neshto kato alternativa na hiper-realizma koito obiknoveno preobladava v diskusiata. ne che ima neshto losho v hiperrealizma - prosto reshih da se izjiveia kato disident.
http://www.rapan.com/pub/goblins_1.avi
zabelejka - play-va se ednokratno, ne zacikleno :)
tova neshto e praveno 98ma godina - na softimage 3.7. togava nai-byrzoto procesor beshe 300 Mhz i mental ray raboteshe v po-malko ot 50 % ot sluchaite. mojete da go opliuete spokoino de :)
chudia se dali ima niakoi naokolo, koito ima razkazvacheski interesi - sirech niakoi koito si pada po tova da misli istoriata na edin tipaj/ miasto i t.n.
shtoto ako niama istoria, a se razchita na 3d-to, tova koeto se poluchava e starwars, poslednite 2 izkliuchitelno glupavi serii. (3d-to beshe mnogo chudno).
ima li niakoi koito si pada da spodeli WIP ot tipa scenarii, a ne prosto etiud?
de da znam, moje bi miastoto na podobno neshto e otdelen forum, ama ima mnogo chitavi neshta tuka i mi se shte da razbera dali sa chast ot po-goliam plan za zavladiavane na galaktikata.
mnogo zdrave.
torbalan |
|
Върнете се в началото |
|
 |
Boteff

|
Пуснато на: Вто Апр 22, 2003 12:48 am Заглавие: |
|
|
veselo e makar i neveroqtno kratko:)) az pone se posmqh:))) samo deto ne mojah da razbera za nego li te interesuva scenarii ( 6toto ako e za nego trqbva da bude nqkakuv super 6antav , 4e za tolkoz kratko ne6to samo 6antavi ne6ta otivat :) ili za nqkakuv projekt drug?!? :)) btw malko mi napomnq Samurai Jack:)) leki4ko:)) |
|
Върнете се в началото |
|
 |
torbalan

|
Пуснато на: Вто Апр 22, 2003 3:43 am Заглавие: |
|
|
Цитат: | samo deto ne mojah da razbera za nego li te interesuva scenarii ( 6toto ako e za nego trqbva da bude nqkakuv super 6antav , 4e za tolkoz kratko ne6to samo 6antavi ne6ta otivat :) ili za nqkakuv projekt drug?!? :)) |
ne za tozi proekt - tozi proekt si imashe scenarii - tova e prosto mnogo kratyk kadyr opisvasht nesgodite na malkite sini chovecheta koito sa podlojeni na zdrav genocid ot golemite cherveni tyrtei. predstavi si okolo 15 takiva kadri navyrzani edin sled drug.
vyprosyt mi beshe dali niakoi pishe neshto na gazena lampa - podobno na praveneto na kosmicheski korabi v polunosht. |
|
Върнете се в началото |
|
 |
voltaja

|
Пуснато на: Вто Апр 22, 2003 9:50 am Заглавие: |
|
|
BATKA s kaf kodec e tva neshto _________________ When I am on the road , no one can stop me! |
|
Върнете се в началото |
|
 |
voltaja

|
Пуснато на: Вто Апр 22, 2003 10:39 am Заглавие: |
|
|
Njama nujda ot otgovor opraih se :) _________________ When I am on the road , no one can stop me! |
|
Върнете се в началото |
|
 |
voltaja

|
Пуснато на: Вто Апр 22, 2003 11:04 am Заглавие: |
|
|
Mnogo e barzo no se useti taja zbarkanjashtina :) Gotino e i stilistikata e dobre namerena no sas sigornosdt mu lipsva sound kakto i da e de tva e dosta stara rabota i smjatam 4e e bila obsajdana dostata4no bilo to i na drugi mesta. Kaji neshto pove4e za drugoto , sa ti si tarsish scenarist taka li.
Ta otgovora na vaprosa ti e da , njakoi peshe ama ne na gazena lampa (vij mi nicka) :)) Sega sam zavarshil edna slu4ka kojato 4aka da se slu4i , si4ko e na moliv i mu rpedstoi da zajivee i taka.
A i tuka v toja forum e izlishno da se pita dali njakoi si misli istoriikite predi da sedne da gi pravi u 3D ili kvoto i da e to e jasno. Po dobre pusni ideja - siujet samo za primamka ):D moje pove4e narod da varje _________________ When I am on the road , no one can stop me! |
|
Върнете се в началото |
|
 |
vla
|
Пуснато на: Вто Апр 22, 2003 4:25 pm Заглавие: animacii |
|
|
Torbalane, to loshoto na animaciite e che se okazvat dosta po-slojni ot modeliraneto... iska se povechko podgotovka i planirane (vreme) i obiknoveno se sluchvat sreshtu zaplashtane... zatui i riadko se nabludavat po forumite :-)
Ama aide de - davaite animacii, hop, hop ! |
|
Върнете се в началото |
|
 |
morgoth Dark Lord
|
Пуснато на: Вто Апр 22, 2003 5:01 pm Заглавие: |
|
|
Още като ги видях за първи път двете анимации с гоблините направо си умрях от кеф! Поздравления :) |
|
Върнете се в началото |
|
 |
torbalan

|
Пуснато на: Сря Апр 23, 2003 8:17 am Заглавие: ok - eto otpravnata tema po edna istoria |
|
|
cennoto na edin forum e che chovek chuva ideite na kakvi li ne hora. edna istoria se bistri nai-dobre na halba ( ili dve ili tri ) bira. ama kato niama bira, foruma moje da posluji kato zamestitel.
eto tuka edin kratyk zachatyk na istoria:
Vietnam
Iato gylybi terorizirat stara jena - serat i na toku shto prostrianoto prane vseki den. Otchaiana, starata jena kupuva goliamo polupobyrkano kuche. Kucheto izdebva gylybite i razdava kyrvavo pravosydie. Mnojestvo prepratki kym filmite za Vietnam. Primeri – Gylybite mahat s krile v siluet sreshtu slynceto na fona na Marsha na Valkiriite. Starata jena na kolene oplakva nasranoto prane - seriozna pieta. Gylyb se mychi da otnese porazenia si drugar ot boinoto pole i sam pada jertva. Mnogo kryv i karantia. Chesta upotreba na zabaven kadyr.
dobavete neshto - kadyr, shega, opisanie na tipaj, pouka |
|
Върнете се в началото |
|
 |
voltaja

|
Пуснато на: Сря Апр 23, 2003 9:56 am Заглавие: |
|
|
Daaaaaaaaaaa za tova govorja dai inspiracija na naroda :)
Momenta s oplakvaneto na osranoto prane - "Starata jena na kolene oplakva nasranoto prane " - vpila edna v druga kokalestite si otrudeni race vdignati visoko kam nebeto ot kadeto doide taja napast pernata(kadar ot nisak horizont pove4e mjasto za nebeto i tuk tam obla4e).
Цитат: | Mnogo kryv i karantia. |
i pera .Trjabva da ima zabaven kadar na padashto v lokva krav bjalo pero i kato padne oshte njakolko praski krav padat varhu nego i na okolo.Mjastoto na tozi kadar e v nai golemija ACTION.Kakav kontrast samo Action i posle pause sas spokoistvie i patos i posle pak Action na zritelja she mu e interesno :)
Цитат: | Mnojestvo prepratki kym filmite za Vietnam. |
da tova e mnogo svejo , v toja red na misli muzikata spored men she trea da e "THE END" na The Doors Napravo shte smaje zritelja :)
Drugo drugo abe ima i oshte ama me zaboljaha racete posle pak she se obadja. :)
Цитат: | Iato gylybi terorizirat stara jena |
Zna4i tuka moje da se zapo4ne sas edar plan na galabovo oko (razbirese namrashteno) kato kamerata poleka se otteglja nazad za da hvane v obsht plan jatoto zapateno kam prostira.Kato eskadra ot LUFTVAFE podredeni vav perfekten red i gotovi da srinat celta sas cenata na vsi4ko
Za poukata trjabva da e pomisli moje neshto ot sorta na Barzata ku4ka planina povdiga ili sgovorna drujina glava zatriva _________________ When I am on the road , no one can stop me! |
|
Върнете се в началото |
|
 |
|