Предишната тема :: Следващата тема |
Автор |
Съобщение |
TchudO

|
Пуснато на: Чет Юни 22, 2006 2:06 pm Заглавие: |
|
|
nekoi da me svetne tva s zaplatite na designeri li si gi kupuvate tez mechoci _________________ Кой е най-високо летящия бозайник?
КАТЕРИЧКАТА НА СТЮАРДЕСАТА |
|
Върнете се в началото |
|
 |
mucho

|
Пуснато на: Чет Юни 22, 2006 2:37 pm Заглавие: |
|
|
TchudO написа: | nekoi da me svetne tva s zaplatite na designeri li si gi kupuvate tez mechoci |
специалну бат ЛовеХате, прибира яку рушвети от нови графилски усери и утделну рекетира със заплахата от вечен БАН ;) _________________ бяла роза ше закича
на капака на москвича
шоту съм ибахти пича |
|
Върнете се в началото |
|
 |
LoveHate ta tatau

|
Пуснато на: Чет Юни 22, 2006 3:28 pm Заглавие: |
|
|
не бе... аз събута и неделя свиря на акърдеон по сватби и кръщенета... наразна стандарта на хората, пада по някой лев:) _________________ V2&V8 forever |
|
Върнете се в началото |
|
 |
ValBo

Регистриран на: 07 Ное 2002 Мнения: 3426 Местожителство: София-Шумен
|
Пуснато на: Чет Юни 22, 2006 3:45 pm Заглавие: |
|
|
LoveHate написа: | не бе... аз събута и неделя свиря на акърдеон по сватби и кръщенета... наразна стандарта на хората, пада по някой лев:) |
Последно чух, че повече му плащали ако несвири;-) _________________ Сънят е слаб заместител на кофеина |
|
Върнете се в началото |
|
 |
LoveHate ta tatau

|
Пуснато на: Чет Юни 22, 2006 3:46 pm Заглавие: |
|
|
важното е да ти плащат.. за това дето го правиш най-добре... недей да ревеш моля:) _________________ V2&V8 forever |
|
Върнете се в началото |
|
 |
Bio
|
Пуснато на: Чет Юни 22, 2006 4:02 pm Заглавие: |
|
|
TchudO написа: | nekoi da me svetne tva s zaplatite na designeri li si gi kupuvate tez mechoci |
че кво.. с по 7-8к лв. заплата какъв е проблема да заделяме за играчки ? _________________ нямам кво да напиша тук. |
|
Върнете се в началото |
|
 |
TchudO

|
Пуснато на: Чет Юни 22, 2006 4:35 pm Заглавие: |
|
|
e az sam mnogo zle togava
една Xsara не мога да си купа
п.п: давай ги тез акордеони на сам, дано верно само да плащат кат не свириш щото ... _________________ Кой е най-високо летящия бозайник?
КАТЕРИЧКАТА НА СТЮАРДЕСАТА |
|
Върнете се в началото |
|
 |
Ixtiandur
|
Пуснато на: Съб Юни 24, 2006 1:17 am Заглавие: |
|
|
Голямо животно е, че и хубаво. Май и ти не си много дребен де, ако правилно съм гледал снимките от награждаването за 3d конкурса. Интересно ми е дали ползваш counter steering, или само тяло, при завиване?
За Shadow 600 ... кормилото май е доста високо. Не изтръпват ли ръцете, ако седят толкова нагоре? Изобщо в профил моторът ми изглежда прекалено наперен. Aero има готини форми(резервоарът е доста по-хоризонтален), и една подобна боя:
направо :P |
|
Върнете се в началото |
|
 |
SINNER
Регистриран на: 19 Ное 2002 Мнения: 810 Местожителство: къмпинг черноморец
|
Пуснато на: Сря Юни 28, 2006 4:15 pm Заглавие: |
|
|
Eyyy nai na kraia go pokaza tova juotno
\Brao mnogo hubuu samo deto tia 4ervenite lenti sa mi v pove4e na 4ernoto ma tva iavno ti e design poxvat :) _________________ Естетиката на инжинера и естетиката на архитекта са свързани в симбиоза, но първата от тях търпи бурен разцвет, а втората мъчително деградира.
LE CORBUSIER |
|
Върнете се в началото |
|
 |
Джоуви God of Rain

Регистриран на: 07 Ное 2002 Мнения: 1847 Местожителство: I ride the winds that bring the rain
|
Пуснато на: Съб Юли 22, 2006 2:20 pm Заглавие: |
|
|
Айде и аз да се набутам при батковците в темата:) От вчера моторът вече е в правилните цветове. Така беше преди:
Така е сега, след малко cheat в текстурите:D
Това е временно, не съм се отказал от чопърите, трябва да напълня някоя и друга касичка първо:) _________________ www.КостаАтанасов.com |
|
Върнете се в началото |
|
 |
Zing
|
Пуснато на: Съб Юли 22, 2006 5:08 pm Заглавие: |
|
|
Runaway Jovi :)
chestito zalto konche |
|
Върнете се в началото |
|
 |
NOX

|
Пуснато на: Съб Юли 22, 2006 11:05 pm Заглавие: |
|
|
s toq cvqt samo mu sloji 4erno-beli kvadrat4eta i kato ni6to da syberesh pari za choper za mesec :P _________________ "... човек се влияе, а средностатистическия човек се влияе дори повече." wi-flip-ff |
|
Върнете се в началото |
|
 |
snooper Mountain Wolf

Регистриран на: 15 Фев 2004 Мнения: 3408 Местожителство: под небето
|
Пуснато на: Съб Юли 22, 2006 11:09 pm Заглавие: |
|
|
Чувам, Жовката се бръкнал за тая регистрация повече, отколкото за мотора :) _________________ You're born, you live, and then you die. Unfortunately, too many people miss that middle part.
www.VerticalShot.com |
|
Върнете се в началото |
|
 |
Tuchi

|
Пуснато на: Сря Юли 26, 2006 4:27 pm Заглавие: |
|
|
Супер е станал, Коста, само не знам защо го няма отпред, и днеска, и вчера гледах - нищо! В гаража ли го прибираш вече? И да не се изфукаш с новата боя... тц.. тц.. тц... От форума да научавам, резил! |
|
Върнете се в началото |
|
 |
|