Предишната тема :: Следващата тема |
Автор |
Съобщение |
Wizard
|
Пуснато на: Съб Юли 22, 2006 5:43 pm Заглавие: Представяне: 2D - Стара Загора |
|
|
|
|
Върнете се в началото |
|
|
Wizard
|
Пуснато на: Съб Юли 22, 2006 5:54 pm Заглавие: |
|
|
Сори! Без да искам, натиснах "Прати" вместо "Преглед" =) Еееех, ЕГНто си казва думата... склероза, батка...
Та само да добавя още едно, последно нещо -
и да се представя и с думи - Сибин Майналовски, 32 год., Стара Загора, дизайнер по професия от две години и чирак в занаята от 1997 година. |
|
Върнете се в началото |
|
|
Wizard
|
|
Върнете се в началото |
|
|
And0
|
Пуснато на: Съб Юли 22, 2006 6:19 pm Заглавие: |
|
|
Не виждам пукната картинка :( |
|
Върнете се в началото |
|
|
Juice
|
Пуснато на: Съб Юли 22, 2006 6:20 pm Заглавие: |
|
|
аве брат! не се чиждат нещо тея снимки! |
|
Върнете се в началото |
|
|
Wizard
|
Пуснато на: Съб Юли 22, 2006 6:22 pm Заглавие: |
|
|
Е. ли му м. ...?! И при мен един път се виждат, втори път не... Хостнати са в Геоситис... и като копираш адреса и пейст в браузъра, си ги показва... бъгава работа... |
|
Върнете се в началото |
|
|
kingBMF
Регистриран на: 17 Апр 2006 Мнения: 294 Местожителство: Liege, Rue de Serbie 99
|
Пуснато на: Съб Юли 22, 2006 6:30 pm Заглавие: |
|
|
Стара Загора ли се представя тука колективно? |
|
Върнете се в началото |
|
|
Zing
|
Пуснато на: Съб Юли 22, 2006 7:44 pm Заглавие: |
|
|
fuck the paserite |
|
Върнете се в началото |
|
|
Juice
|
Пуснато на: Съб Юли 22, 2006 7:50 pm Заглавие: |
|
|
Ох котйооооо виждат са!!! :))))))))))))))) телефона за учатия актуален ли е ??? |
|
Върнете се в началото |
|
|
ronige
|
Пуснато на: Нед Юли 23, 2006 12:09 pm Заглавие: |
|
|
"Печтница генчеви. Гъз и пеперудки"
Е това е рекламата. |
|
Върнете се в началото |
|
|
Freeride
|
Пуснато на: Нед Юли 23, 2006 1:47 pm Заглавие: |
|
|
Логото на G-design е много неприложимо - намали го и ще разбереш. Също е нечетливо.
Ползваш много шрифтове на едно място - разнородни, с различни ефекти, големини и цвят. Особено се проявява в етикетите на виното. Това предизвиква трудно възприемане, шарения, липса на подреденост и чувство за случайност.
Противник съм едно лого да се поставя така, както на плаката на Печатница Генчев - с ефекти, върху произволен фон, който никога повече няма да е същия в други материали на фирмата. Не казвай, че това е част от корпоративната идентичност.
Плаката на същата печатница е като от зората на самодейната реклама в България, която все още вирее и намира почва и клиенти.
Малко те разкъсахме от забележки, но нали и това е целта на форума, да дискутираме. Според мен сериозно наблегни на работа и книги - нямам предвид за програми, те са само техническо средство, а книги конкретно за дизайн, графика, шрифт, оформление на книжното тяло, визуална комуникация, реклама, фотография, история на изкуството....всичко свързано с визуалните приложни и изящни изкуства. |
|
Върнете се в началото |
|
|
piker
|
Пуснато на: Нед Юли 23, 2006 2:54 pm Заглавие: |
|
|
нищо се не види _________________ брадато българче. с пушка. автоматична. |
|
Върнете се в началото |
|
|
piker
|
Пуснато на: Нед Юли 23, 2006 2:59 pm Заглавие: |
|
|
извинявам се за двойния пост но :
Sorry, this GeoCities site is currently unavailable.
The GeoCities web site you were trying to view has temporarily exceeded its data transfer limit. Please try again later.
хостни ги нейде другаде _________________ брадато българче. с пушка. автоматична. |
|
Върнете се в началото |
|
|
DJ_CyberGod
|
Пуснато на: Нед Юли 23, 2006 5:09 pm Заглавие: |
|
|
Freeride написа: | Логото на G-design е много неприложимо - намали го и ще разбереш. Също е нечетливо.
Ползваш много шрифтове на едно място - разнородни, с различни ефекти, големини и цвят. Особено се проявява в етикетите на виното. Това предизвиква трудно възприемане, шарения, липса на подреденост и чувство за случайност.
Противник съм едно лого да се поставя така, както на плаката на Печатница Генчев - с ефекти, върху произволен фон, който никога повече няма да е същия в други материали на фирмата. Не казвай, че това е част от корпоративната идентичност.
Плаката на същата печатница е като от зората на самодейната реклама в България, която все още вирее и намира почва и клиенти.
Малко те разкъсахме от забележки, но нали и това е целта на форума, да дискутираме. Според мен сериозно наблегни на работа и книги - нямам предвид за програми, те са само техническо средство, а книги конкретно за дизайн, графика, шрифт, оформление на книжното тяло, визуална комуникация, реклама, фотография, история на изкуството....всичко свързано с визуалните приложни и изящни изкуства. |
!!!!! абсолютно съгласен _________________ so many pedestrians, so little time.. |
|
Върнете се в началото |
|
|
And0
|
Пуснато на: Пон Юли 24, 2006 3:59 am Заглавие: |
|
|
ronige написа: | "Печтница генчеви. Гъз и пеперудки"
Е това е рекламата. |
Mega яко :))))
Печатницата ме разцепи :))) |
|
Върнете се в началото |
|
|
nub
|
Пуснато на: Пон Юли 24, 2006 4:47 am Заглавие: |
|
|
МАлееее видеа се картинките. Малеее. Страшно. |
|
Върнете се в началото |
|
|
Wizard
|
Пуснато на: Пон Юли 24, 2006 8:14 am Заглавие: |
|
|
Freeride написа: | Противник съм едно лого да се поставя така, както на плаката на Печатница Генчев - с ефекти, върху произволен фон, който никога повече няма да е същия в други материали на фирмата. Не казвай, че това е част от корпоративната идентичност.
|
За другите неща съм съгласен, но не и за това. Логото на Генчеви, вярно, няма нищо общо с печата, но това си беше изискване на клиента - необвъзващо с нищо конкретно лого. Що се отнася до фона... ми извинявай, но все едно да кажеш, че всички реклами на една фирма трябва да са на един фон! Пример - Кока-Кола, Савой и още един куп други. Що се отнася до гъза и пеперудките... от това календарче пускаме вече пета допечатка от по 1000 броя и все се свършват. Кел файда да бяхме направили нещо хиперинтелектуално, което щеше да бъде разбрано само от трима-четирима души, но за сметка на това календарчетата да събират прах в склада.
А бтв къде видя плакат на същата печатница? |
|
Върнете се в началото |
|
|
Ixtiandur
|
Пуснато на: Пон Юли 24, 2006 8:20 am Заглавие: |
|
|
Изглежда сякаш печатницата прави butt prints :) |
|
Върнете се в началото |
|
|
Wizard
|
Пуснато на: Пон Юли 24, 2006 8:25 am Заглавие: |
|
|
Всъщност идеята беше да се акцентира върху контраста цветно/черно-бяло, но щом така сте казали... |
|
Върнете се в началото |
|
|
SPIT
|
Пуснато на: Пон Юли 24, 2006 8:48 am Заглавие: |
|
|
Wizard написа: |
За другите неща съм съгласен, но не и за това. Логото на Генчеви, вярно, няма нищо общо с печата, но това си беше изискване на клиента - необвъзващо с нищо конкретно лого. Що се отнася до фона... ми извинявай, но все едно да кажеш, че всички реклами на една фирма трябва да са на един фон! Пример - Кока-Кола, Савой и още един куп други. Що се отнася до гъза и пеперудките... от това календарче пускаме вече пета допечатка от по 1000 броя и все се свършват. Кел файда да бяхме направили нещо хиперинтелектуално, което щеше да бъде разбрано само от трима-четирима души, но за сметка на това календарчетата да събират прах в склада.
А бтв къде видя плакат на същата печатница? |
napravo ne vqrvam na ochite si, kogato ti cheta postovete, main!!!!!!!! _________________ http://dribbble.com/KossyoKOKALANOV |
|
Върнете се в началото |
|
|
|