Предишната тема :: Следващата тема |
Автор |
Съобщение |
kapitan_stan

|
Пуснато на: Нед Юли 30, 2006 12:20 am Заглавие: New Kid in Town |
|
|
Здравейте... Амммм, ей го и мойто представяне, чAкам коментари - тук поне е сигурно че мога да получа адекватни коментари и критики.
PS: Да, знам, повечето не са довършени... Ех, пресвети Мързел!
 |
|
Върнете се в началото |
|
 |
PetyoDenev

|
Пуснато на: Нед Юли 30, 2006 8:00 am Заглавие: |
|
|
kapitan_stan
Не е добре че те мързи защото много работа те чака :) ако си сериозен разбира се
за работите ако разрешиш:
Като цяло съм раздвоен има хубави моменти има и много кофти моменти сега за всяка поотделно:
1. Интересно движение на мацката но много зле нарисувана единственно краката от колената надолу ми харесват другото е доста зле.
2. По сглобена е но рамото на мацката и ръката и на преден план развалят всичко тоест зле стоят като рисунка. Иначе главата на мацката и другите двама имат интересна стилистика но май още малко трябва да поработиш за да я изведеш
3. като че има нещо хубаво но малко като се загледаш и губиш интерес може би в главата има нещо
4. не ми харесва
5. единствено главите долу ми харесват но другото е зле
Успех и бачкай здраво многото работа ще ти поизчисти стила сега куцат нещата главно като рисунка и моделиране. Малко осложни цвета сега се спираш в 2-3 цвята на работа и нещата губят от това _________________ ALFA MILANO |
|
Върнете се в началото |
|
 |
Ky3Mu4
|
Пуснато на: Нед Юли 30, 2006 11:05 am Заглавие: |
|
|
PetyoDenev написа: | kapitan_stan
Не е добре че те мързи защото много работа те чака :) ако си сериозен разбира се
Като цяло съм раздвоен има хубави моменти има и много кофти моменти сега за всяка поотделно:
1. Интересно движение на мацката но много зле нарисувана единственно краката от колената надолу ми харесват другото е доста зле.
2. По сглобена е но рамото на мацката и ръката и на преден план развалят всичко тоест зле стоят като рисунка. Иначе главата на мацката и другите двама имат интересна стилистика но май още малко трябва да поработиш за да я изведеш
3. като че има нещо хубаво но малко като се загледаш и губиш интерес може би в главата има нещо
4. не ми харесва
Успех и бачкай здраво многото работа ще ти поизчисти стила сега куцат нещата главно като рисунка и моделиране. Малко осложни цвета сега се спираш в 2-3 цвята на работа и нещата губят от това |
Това не е мацка, Мерилин Менсън ще да е :))) _________________ "I'm a ink injected doodling machine. I am the rocker, I am the roller, I am the out-of-controller!" |
|
Върнете се в началото |
|
 |
kapitan_stan

|
Пуснато на: Нед Юли 30, 2006 3:48 pm Заглавие: |
|
|
PetyoDenev написа: | kapitan_stan
4. не ми харесва
Успех и бачкай здраво многото работа ще ти поизчисти стила сега куцат нещата главно като рисунка и моделиране. Малко осложни цвета сега се спираш в 2-3 цвята на работа и нещата губят от това |
За това говорех-адекватно мнение.Благодаря за което.Ще се радвам ако още хора ми пишат своите вижданя-наистина ще са ми от голяма полза.
А сега да поясня за първата рисунка с "мацката"-Мерилин Менсън трябва да е както вече Ку3Мu4 забеляза :D (и на третата също)...Какво друго да кажа...А да-четвъртата много си я харесвам :D обратно на мнението на PetyoDenev-но това не означава че не уважавам мнението му. |
|
Върнете се в началото |
|
 |
kapitana!

Регистриран на: 11 Авг 2005 Мнения: 536 Местожителство: OC Оrange County
|
Пуснато на: Нед Юли 30, 2006 7:11 pm Заглавие: |
|
|
?!? адмирации за никнейма :)
първата - мастър ъф мъпетц - и ас имах такъв концепт даже мисля да го реализирам :::)))))
невъзможно е да спрем - крафта кипиИииИи
ще се случи нещу кой ште ме вини-и-иИиИИи?!?
истриваш дрехите ми сас учи
в ома ти няма нищу друго нали?
какво се крие в мене разгадай!?!
с слаби ангели си ти признай!!! _________________ no ads, no mercy!!! |
|
Върнете се в началото |
|
 |
JinMachine

|
Пуснато на: Пон Юли 31, 2006 9:56 am Заглавие: |
|
|
Хайде, завърши едно и го покажи.
Иначе съм съгласен, че има неща, които са много идейни и такива, които са много зле. Засега вторите са повече, така че няма смисъл да конкретизираме, докато не покажеш "истинските си възможности"...
Btw, повечето хора се отказват, като се стигне до това... Интересно ми е дали ти ще си дадеш малко зор да покажеш максимума си. |
|
Върнете се в началото |
|
 |
DJ_CyberGod

|
Пуснато на: Пон Юли 31, 2006 4:24 pm Заглавие: |
|
|
бачкай здраво, убеден съм че ше изградиш много як стил, виждат се заложби на места, иначе наистина са малко счупени нещата на места.. на първата рисунка и аз харесвам само краката:))
хареса ми и рисунката с противогазите, има няква идея там ама тряа да се работи бая още:)
аре чакаме напредък:))) _________________ so many pedestrians, so little time.. |
|
Върнете се в началото |
|
 |
kapitan_stan

|
Пуснато на: Пон Юли 31, 2006 6:25 pm Заглавие: |
|
|
Публично обещавам да се хвана сериозно :P .Обаче дали ще има някакъв резултат ще видите след две седмици,когато скенерът ми се връща от море...Истински възможности-наистина досега не съм имала стимул да се хвана да ги покажа-но виж,тук има кой да ми каже че има неща които КУЦАТ!Това ще е за сега моят стимул-Капитан Стан НЯМА ДА СЕ ОТКАЖЕ!Очаквайте нещо по-добро....
П.П:Ай-ай на колегата Капитан! |
|
Върнете се в началото |
|
 |
kapitana!

Регистриран на: 11 Авг 2005 Мнения: 536 Местожителство: OC Оrange County
|
Пуснато на: Вто Авг 01, 2006 5:12 pm Заглавие: :) |
|
|
kapitan_stan написа: | П.П:Ай-ай на колегата Капитан! |
ой божи божи :)
стимула трябва да е в тебе, а не това кой какво ти казва :)
айди успех!!!
рятко си позволявам да давам съвети тъй като не смятам, че аз съм човека, който трябва да съветва когото и да било
ну ету ти идин :) съсредоточи се върху работата с молив
скици - скици - скици - бързи 15 - 20 мин. - 20 - 15 мин.(ба как ги сметнах ::))) ) - яку :)
следващия път като постнеш искам краката ми да с поткосят и да настръхна :Р
П.С. така и така си капитан нашият боен поздрав е МУХАХА :) може и МЮХАХА :) _________________ no ads, no mercy!!! |
|
Върнете се в началото |
|
 |
Chef

|
Пуснато на: Вто Авг 01, 2006 5:22 pm Заглавие: |
|
|
мухахахахха _________________ ground zero terorist |
|
Върнете се в началото |
|
 |
PetyoDenev

|
Пуснато на: Сря Авг 02, 2006 8:32 pm Заглавие: Re: :) |
|
|
kapitana! написа: | kapitan_stan написа: | П.П:Ай-ай на колегата Капитан! |
ой божи божи :)
стимула трябва да е в тебе, а не това кой какво ти казва :)
айди успех!!!
рятко си позволявам да давам съвети тъй като не смятам, че аз съм човека, който трябва да съветва когото и да било
ну ету ти идин :) съсредоточи се върху работата с молив
скици - скици - скици - бързи 15 - 20 мин. - 20 - 15 мин.(ба как ги сметнах ::))) ) - яку :)
следващия път като постнеш искам краката ми да с поткосят и да настръхна :Р
П.С. така и така си капитан нашият боен поздрав е МУХАХА :) може и МЮХАХА :) |
Незнам защо мислиш че не си човека който да дава съвети и според мен точно това му трябва на kapitan_stan много скици - бързи 15 - 20 мин. за да се сглобят фигурите и да стане по сигурен и убедителен рисунъка щото концепта си го има
п.с. може и аз да не съм човека :)))))))) _________________ ALFA MILANO |
|
Върнете се в началото |
|
 |
kapitan_stan

|
Пуснато на: Вто Авг 22, 2006 12:39 am Заглавие: |
|
|
Капитан Стан все още е жив!!!!Просто малко се отплесна....Та ей ви две нови картинки:
Enjoy!
И да коментирате,ей!!! |
|
Върнете се в началото |
|
 |
JinMachine

|
Пуснато на: Вто Авг 22, 2006 9:14 am Заглавие: |
|
|
Какво ти е направило гуркото момиче...
Че си му счупил врата така?
Я й резни главата с шопа и я рамърдай малко наоколо, да видиш, че може да застане и по-добре.
[за тази със странните обувки става въпрос]
On you go, young padawan... |
|
Върнете се в началото |
|
 |
velinov

|
Пуснато на: Вто Авг 22, 2006 10:00 am Заглавие: |
|
|
Последните две са интересни и се отчита напредък спрямо първата серия работи с които се представи. Те бяха наистина слаби. Тук вече има за какво да се хване човек. Има много анатомични и конструктивни грешки. Играеш си с деформацията, като си мислиш че това ще спаси положението, но именно там си проличават познанията на един художник. Така, че има още много работа!!! Последната работа - молива - мене много ме израдва. Болта в окото е много як. Да я беше направил в едната ръка с отверка... :) Пусни още нещо в този дух и чакай майл от администратора! |
|
Върнете се в началото |
|
 |
orehovka

|
Пуснато на: Вто Авг 22, 2006 4:20 pm Заглавие: |
|
|
Ти да не се занимаваш с мода? Не знам защо ми навяват усещането за конструкции на дрехи - манекени с подчертани крака и детайли по дрехите. Не го приемай като критика, по-скоро някакво впечатление. |
|
Върнете се в началото |
|
 |
kapitan_stan

|
Пуснато на: Вто Авг 22, 2006 8:40 pm Заглавие: |
|
|
JinMachine написа: | Какво ти е направило гуркото момиче...
Че си му счупил врата така?
Я й резни главата с шопа и я рамърдай малко наоколо, да видиш, че може да застане и по-добре.
[за тази със странните обувки става въпрос]
On you go, young padawan... |
Какво да ти кажа-такава патка съм понякога 4е искам да си счупя врата на моменти ;) .Между другото тази мацка трябва да ми е нещо като автопортрет-само да поясня :)..Ол,дам,ще видя какво ще направя по нея-ще пробвам съветите ти(както и другите които тук са ми дали).
Ореховке,не,не се занимавам с мода-няма време,макар че от друга страна модата така или иначе много не ме интересува..Но кой знае,може и да пробвам-има време,пък и може да открия призванието си.
...Благодари и Чака още мнения :) |
|
Върнете се в началото |
|
 |
scrape

|
Пуснато на: Сря Авг 23, 2006 1:16 pm Заглавие: |
|
|
втората е станала много добре, кефи .. а ако и треснеш един вектор напрао се плаша ко шу стане :) _________________ gimme d gal |
|
Върнете се в началото |
|
 |
Kliment
|
Пуснато на: Чет Авг 24, 2006 2:18 pm Заглавие: |
|
|
scrape написа: | втората е станала много добре, кефи .. а ако и треснеш един вектор напрао се плаша ко шу стане :) |
абсолютно :) браво |
|
Върнете се в началото |
|
 |
kapitan_stan

|
Пуснато на: Чет Сеп 14, 2006 1:47 pm Заглавие: |
|
|
Поради технически проблеми засега ще ми се наложи да се лиша от възможността да си оправя рисунките на Фото Шоп,тъй че ще трябва да се радвате на необработеният ми материал още известно време..Щото не смятам да се отказвам да публикувам :)...Иначе по въпроса с векторът-след като ми разясниха какво е това(точно така,не знаех що е туй животно "Вектор"),съм НАПЪлНО съгласна че ще стане доста по-добре ако пусна един на Ангелката ми с Винта в окото.
Та,ето ви един нов необработен на фото шоп материал(дано си падате по мацки с близалки):
 |
|
Върнете се в началото |
|
 |
kapitan_stan

|
Пуснато на: Чет Сеп 14, 2006 2:02 pm Заглавие: |
|
|
АМА че съм простаааа...Извинете ме,забравих че не трябва да са на БГ-сървър качени рисунките:
 |
|
Върнете се в началото |
|
 |
|