Предишната тема :: Следващата тема |
Автор |
Съобщение |
Дими

|
Пуснато на: Вто Авг 01, 2006 11:09 am Заглавие: Предпечатно представяне. |
|
|
Добро утро,
Представям се с няколко материала които съм правил за "HiComm"
Плана и илюстрациите са мои, рубриките не са (горе в дясно и горе в ляво иконките..)
Ако има някакви въпроси или се налага още неща да покажа - ще бъде сторено. В момента показвам "любимите" на мен неща.
Предимно искам да се развивам в тази сфера и затова бих искал да мога да показвам нещата си на Вас. Пък ако мога да бъда ви бъда и полезен - идеално ...
:)
(фолиата са големи)
http://www.dimmys.com/dimmy/transplantant1.jpg
http://www.dimmys.com/dimmy/transpalntant2.jpg
http://www.dimmys.com/dimmy/virtualna%202page.jpg
пп: ако нещата са големи кажете да ги намаля... _________________ Would you like fries with your template, sir? |
|
Върнете се в началото |
|
 |
P E T R O V mnmlst

|
Пуснато на: Вто Авг 01, 2006 12:07 pm Заглавие: |
|
|
мм тва от новия брой на Хай-ком...
еми wel.com _________________ asenpetrov.com |
|
Върнете се в началото |
|
 |
Дими

|
Пуснато на: Вто Авг 01, 2006 12:45 pm Заглавие: |
|
|
Мерси implant,
но нека и LH се изкаже ...
:) _________________ Would you like fries with your template, sir? |
|
Върнете се в началото |
|
 |
SIMPLI

|
Пуснато на: Вто Авг 01, 2006 3:39 pm Заглавие: |
|
|
много ми е стерилно всичко
дай да видим и нещо друго |
|
Върнете се в началото |
|
 |
Дими

|
Пуснато на: Вто Авг 01, 2006 4:20 pm Заглавие: |
|
|
Ами да, специално за хайком повечето неща са стерилни. Бих казал че съм се стремял към това донякъде...
Но трябва да призная че понякога не ми стига времето :(
Скоро се надявам да възкръстна в 3Д дизайна, което ще ми помогне много... мисля.
Ето още малко. За (непреодолимите) опасности в космическите пътувания става въпрос:
http://www.dimmys.com/dimmy/space1.jpg
http://www.dimmys.com/dimmy/space2.jpg _________________ Would you like fries with your template, sir? |
|
Върнете се в началото |
|
 |
kingBMF

Регистриран на: 17 Апр 2006 Мнения: 294 Местожителство: Liege, Rue de Serbie 99
|
Пуснато на: Вто Авг 01, 2006 4:30 pm Заглавие: |
|
|
Аз от печатарство не разбирам, ма да си кажа...нещо не ме изкефи тука работата, може би трябва да го видя самото списание де, така на монитор...даже и самата подредба, подравняване и форми не ми харесват. Едните форми заоблени, другите не, текстовете на едно място сбити на друго не, докато прочетеш примерно "КУЛТИВИРАЙТЕ ЧОВЕШКИТЕ ОРГАНИ" и ми се зави свят и5 пъти губех реда до параграфа.
...сега ти видях втория пост, тва явно е списание за младежта, пардон. |
|
Върнете се в началото |
|
 |
TchudO

|
Пуснато на: Вто Авг 01, 2006 4:30 pm Заглавие: |
|
|
дай и други неща _________________ Кой е най-високо летящия бозайник?
КАТЕРИЧКАТА НА СТЮАРДЕСАТА |
|
Върнете се в началото |
|
 |
Дими

|
Пуснато на: Вто Авг 01, 2006 5:01 pm Заглавие: |
|
|
Le Brute, за кой форми казваш че не са заоблени, а други са? Единственото такова нещо което аз виждам са илюстрациите и каретата (илюстрациите са със ръбчета, а каретата с заоблени)... Сбит и несит текст... С еднакъв кърнинг е насякъде, пипано е съвсем леко на места, и то точно за да може тук-там като почвам колонка да не ми виси по едно изречение от миналия параграф. Но все си мислех че леко съм го пипал това :( Ако каретата ти се струват сбити... ммм. Мнезнам, по принцип си има каренца с текст който трябва да е явно отделен от останалия, и стила е такъв, с такива подложки. Как би било по-добре, ако това третиране дразни?
Ако искате да пусна и пдф-ите... мисля че бих могъл да ги пратя на модераторите, за съжеление не мисля че е удачно да ги пускам масово :/
Другите ми неща са правени между мен и други хора и не върви да ги показвам... След седмичка-две ще имам още изцяло мои работи които може да покажа... В случей че сега ми е рано. Няма проблем, аз не бързам. Просто ми прави впечетление че в спец. форума за предпечатен дизайн пишат хора където другаде не се обаждат много... и затова, бих искал контакт с тях и аз :)
Ако показвам още направо тук или в "За всички"...?
пп: Не е за младежда списанието, а просто раздела по който аз най-често работя е с по "sci-fi" натура :) Иначе е си има и по... "сериозна" страна. _________________ Would you like fries with your template, sir? |
|
Върнете се в началото |
|
 |
Sami

|
Пуснато на: Вто Авг 01, 2006 6:41 pm Заглавие: |
|
|
Дано да ви е добър печатът. Тез ситни бели букви... _________________ печат на книги |
|
Върнете се в началото |
|
 |
Дими

|
Пуснато на: Вто Авг 01, 2006 6:43 pm Заглавие: |
|
|
Universum BG (regular) на 12/10 са и излизат добре. Но на UniversumBG Light не излизат... _________________ Would you like fries with your template, sir? |
|
Върнете се в началото |
|
 |
kingBMF

Регистриран на: 17 Апр 2006 Мнения: 294 Местожителство: Liege, Rue de Serbie 99
|
Пуснато на: Вто Авг 01, 2006 6:45 pm Заглавие: |
|
|
Дими написа: | Le Brute, за кой форми казваш че не са заоблени, а други са? Единственото такова нещо което аз виждам са илюстрациите и каретата (илюстрациите са със ръбчета, а каретата с заоблени)... Сбит и несит текст... С еднакъв кърнинг е насякъде, пипано е съвсем леко на места, и то точно за да може тук-там като почвам колонка да не ми виси по едно изречение от миналия параграф. Но все си мислех че леко съм го пипал това :( Ако каретата ти се струват сбити... ммм. Мнезнам, по принцип си има каренца с текст който трябва да е явно отделен от останалия, и стила е такъв, с такива подложки. Как би било по-добре, ако това третиране дразни?
Ако искате да пусна и пдф-ите... мисля че бих могъл да ги пратя на модераторите, за съжеление не мисля че е удачно да ги пускам масово :/
Другите ми неща са правени между мен и други хора и не върви да ги показвам... След седмичка-две ще имам още изцяло мои работи които може да покажа... В случей че сега ми е рано. Няма проблем, аз не бързам. Просто ми прави впечетление че в спец. форума за предпечатен дизайн пишат хора където другаде не се обаждат много... и затова, бих искал контакт с тях и аз :)
Ако показвам още направо тук или в "За всички"...?
пп: Не е за младежда списанието, а просто раздела по който аз най-често работя е с по "sci-fi" натура :) Иначе е си има и по... "сериозна" страна. |
Не ме разбирай погрешно. Нямам нищо против да пишеш в предпечата, просто не ми харесаха някой неща, но аз с печатни издания не се занимавам и не разбирам. Ще си купя списанието да видя как е. |
|
Върнете се в началото |
|
 |
Дими

|
Пуснато на: Сря Авг 02, 2006 10:00 am Заглавие: |
|
|
:) Няма проблем, аз просто се притесних като спомена тия неща... _________________ Would you like fries with your template, sir? |
|
Върнете се в началото |
|
 |
maceman nightWoWalker

|
Пуснато на: Сря Авг 02, 2006 10:14 am Заглавие: |
|
|
на мен картинките ми седят огромни и скучни, не носят информация, не са интересни - просто сложени за да запълнят мястото...
и цялото като организация не ми харесва, визията не е модерна, седи като недовършено.... _________________ ... gief more epix ... |
|
Върнете се в началото |
|
 |
Дими

|
Пуснато на: Сря Авг 02, 2006 10:34 am Заглавие: |
|
|
Ами по принцип процеса ми е такъв: чета материала на спокойствие и от там започвам да мисля за визията и атмосферата. Нещата които илюстрирам са на фокус в текста, и по това си ги избирам. Примерно в материала за виртуалната реалност се споменава как учените може да "влизат във молекули", да ги пипат и тн... И това и нарисувах, както аз си го представих. (по принцип гледам като мога да обсъждам визията и с автори, но не винаги е възможно) Явно не е много ясно разбираемо напревено? Къде греша според вас? Мислите ли че може би трябва да вкарам малко повече история, случка в рисунките? Да не са просто заръзнали сцени, а окото да се разхожда повече? _________________ Would you like fries with your template, sir? |
|
Върнете се в началото |
|
 |
maceman nightWoWalker

|
Пуснато на: Сря Авг 02, 2006 10:45 am Заглавие: |
|
|
Дими написа: | .... Мислите ли че може би трябва да вкарам малко повече история, случка в рисунките? Да не са просто заръзнали сцени, а окото да се разхожда повече? |
точно!!!!.... правиш абсолютно всичко, което ти хрумне и което лично за теб би било интересно да видиш, ако си зрител /читател... _________________ ... gief more epix ... |
|
Върнете се в началото |
|
 |
Дими

|
Пуснато на: Сря Авг 02, 2006 10:49 am Заглавие: |
|
|
maceman написа: | Дими написа: | .... Мислите ли че може би трябва да вкарам малко повече история, случка в рисунките? Да не са просто заръзнали сцени, а окото да се разхожда повече? |
точно!!!!.... правиш абсолютно всичко, което ти хрумне и което лично за теб би било интересно да видиш, ако си зрител /читател... |
:) Супер, добре! Ще показвам процеси в най-скоро време значи...
мерси _________________ Would you like fries with your template, sir? |
|
Върнете се в началото |
|
 |
Дими

|
Пуснато на: Сря Авг 02, 2006 10:54 am Заглавие: |
|
|
Много се извинявам за двойния, но се замислих и...
Значи, с един приятел си говорихме именно за рисунките дето правя, и той ми каза като ги мисля да ги мисля като снимките ми... А те са: http://dimmys.com/albums.php?id=6&PHPSESSID=0474ccf3be15b2b885843b13f9dd655f
Вие как мислите? Виждате ли история, случка в тях? Имам предвид, аз като съм ги правил съм ги правил със замисъл, но въпроса ми е дали е достатъчно четим, ясен? За да знам дали да ползвам такъв подход...? :/
И пак мерси :) _________________ Would you like fries with your template, sir? |
|
Върнете се в началото |
|
 |
PetyoDenev

|
Пуснато на: Сря Авг 02, 2006 11:12 am Заглавие: |
|
|
Дими ако разрешиш коментар - maceman е прав но има и нещо друго, всеки си има собствен усет за нещата. Като ти гледах снимките усетих че при теб има едно усещане за лекота и много простор, много въздух на мен това ми допада. По някога е по добре да се довериш на усета си отколкото на препоръките . Успех _________________ ALFA MILANO |
|
Върнете се в началото |
|
 |
Deskov
|
Пуснато на: Сря Авг 02, 2006 12:24 pm Заглавие: |
|
|
Брей за предпечат незнам ,но снимките ми харесват(повечето) :) |
|
Върнете се в началото |
|
 |
Дими

|
Пуснато на: Сря Авг 02, 2006 1:28 pm Заглавие: |
|
|
PetyoDenev, прав си, но трябва поне да пробвам да направя това което мейсмен и останалите ме съветват... и от там вече мога да решавам :)
Десков, мерси :)
Хайде, сега почвам нов материал, така че скоро ще пускам! :) _________________ Would you like fries with your template, sir? |
|
Върнете се в началото |
|
 |
|