Предишната тема :: Следващата тема |
Автор |
Съобщение |
dickens

Регистриран на: 12 Юни 2004 Мнения: 103 Местожителство: Orange county
|
Пуснато на: Сря Авг 02, 2006 1:02 am Заглавие: Shelby Daytona Cobra |
|
|
3dsmax 7, mentalray, 2 passes, PS :)
 |
|
Върнете се в началото |
|
 |
dickens

|
Пуснато на: Чет Авг 03, 2006 9:30 pm Заглавие: |
|
|
=> Съжалявам че наруших спокойствието Ви! |
|
Върнете се в началото |
|
 |
ConcreteDonkey

|
Пуснато на: Чет Авг 03, 2006 9:42 pm Заглавие: |
|
|
ехх по-спокойно де ;)... по принцип от това което съм видал тук се коментира трудно :)....
иначе ако мога да допълня коментарите от едно друго място, струва ми се че може да се поработи още върху материала на джантите и гумите , обаче на мене всъщност ми харесва материала на самото купе... даже доста... (ако не се лъжа в 3дбг бяха казали нещо и за него...)
иначе колата е класика и е почнала да заприличва на завършена , само пипни ооооще детайлчетата... _________________ "Аз трябваше да слушам, когато кака Ленче ми казваше да се пазя от тихи момичета с тесли, нищо че са тихи казваше тя, те все пак са с тесли!" |
|
Върнете се в началото |
|
 |
dickens

|
Пуснато на: Чет Авг 03, 2006 9:45 pm Заглавие: |
|
|
Хе, хе, сработи :). Просто исках малко мнения и от тук. Мерси Conkey за включването. |
|
Върнете се в началото |
|
 |
vlad74
|
Пуснато на: Чет Авг 03, 2006 10:02 pm Заглавие: |
|
|
Mnogo dobre e stanala. Suglasen sum s ConcreteDonkey otnosno gumite. |
|
Върнете се в началото |
|
 |
4oki
|
Пуснато на: Чет Авг 03, 2006 10:22 pm Заглавие: |
|
|
Moje da podobrish materialite i osvetlenieto dosta,zaedno s razlichen reflection map, nai-dobre hdri, razlichna camera. Moje da izmislish po-podhidqsht environment, sega sivoto idva v poveche i malko kalno sedi.
Ako ti e slaba mashinkata rendvai na parcheta i compozni v shopa ili nai-dobre si kupi nova mashina:>
Zashto ne izmislish neshto po-interesno okolo tazi kola, parkirai q pred nqkoi bar, qko svetlini, poveche detaili, shtukat razni hora:P |
|
Върнете се в началото |
|
 |
dickens

|
Пуснато на: Чет Авг 03, 2006 10:54 pm Заглавие: |
|
|
Позна за машината - 5 годишна е :). И наистина рендвам на пасове. За нова машина - ми като поотрасне щерката. Ще се мъчим, няма как. Много ми се ще и някакъв енвиронмент да издялкам, но в някой друг живот ще да е. Аз и сега използвам бъмп мап за грайфера на гумите и не стои много убедително, иде ми и тях да измоделирам. Правил съм го и натоварва доста. Не искам да се оправдавам (май така излиза) но това е положението. 10x |
|
Върнете се в началото |
|
 |
4oki
|
Пуснато на: Чет Авг 03, 2006 11:12 pm Заглавие: Re: Shelby Daytona Cobra |
|
|
dickens написа: | и някакъв енвиронмент да издялкам, но в някой друг живот ще да е |
Izbacai povecheto neshta na post, v 3deto matte shadow i posle qko risuvane i photo, nali za still stava duma...
Ama nqma kak da ne opravish kolicata predi tova, materialite si iskat oshte, boq, metal, guma, vsichko e dosta ednakvo,
stuklata na farovete osobeno... Da vi e jiva i zdrava shterkata:) |
|
Върнете се в началото |
|
 |
azrael

|
Пуснато на: Пет Авг 04, 2006 12:20 pm Заглавие: |
|
|
Има един плъг за фотошопа, който от алфа канал прави нормал бъмп.. Nvidia Normal Map Filter - ако си го намериш и смениш обикновения бъмп ще стане по-добре.. а разлика в скороста почти няма.... _________________ ..aut inveniam viam aut faciam.. |
|
Върнете се в началото |
|
 |
|