Предишната тема :: Следващата тема |
Автор |
Съобщение |
mexx
|
Пуснато на: Сря Апр 23, 2003 6:32 pm Заглавие: |
|
|
mr_j, cheta i si mislq, che mojeshe i po-swyrzan wypros da zadadesh. no pyk momchetata se razbybriha priqtno, koeto me nawede na misylta, che temata giger ne se e izcherpala nezawisimo ot obstoinoto i obsyjdane w blizko minalo /na koeto ne sym bila swidetel/.
ne znam zashto obshestwoto hareswa giger, moje bi pyrwo trqbwa da definirame koi wliza w towa ponqtie. no ako priemem, che towa sa wsichki art lude... socialnite psiholozi biha iztyknali nedyzite na sywremieto ni i dali edna interesna interpretaciq kak se kefish, bez da znaesh zashto i ot kakwo li e towa twoe wytreshno protiworechie.
az ne sym ot pochitatelite mu. ne me kefi zaradi kraskite i sujetite, ot koito trypki me pobiwat. no kakto ne wednyj sym chuwala mai werno lsd-to darqwa nai-ujasqwashtite wideniq. no neam i nishto protiw giger. taka wijda sweta, taka go predstawq. a dali e leonardo ili nekoi drug? shto ne go pitash. moje da e preminal prez syznatelna reinkarnaciq i taka. _________________ <<-->> |
|
Върнете се в началото |
|
 |
RG®
|
Пуснато на: Сря Апр 23, 2003 6:44 pm Заглавие: Брях! :-) |
|
|
Каква активност и колко много и хубави мнения по вече преживяна тема! :-)
Явно реставрацията дреме във всяко deja vu! :-)
Дайте още! |
|
Върнете се в началото |
|
 |
TIN-TIN

|
Пуснато на: Сря Апр 23, 2003 9:44 pm Заглавие: |
|
|
hehe are sa "Sblasak" po bTV "za i protiv Giger"
BTW -> Aaron Jassinky -> RULEZ!!! |
|
Върнете се в началото |
|
 |
mr_j

|
Пуснато на: Чет Апр 24, 2003 10:25 am Заглавие: |
|
|
mexx написа: | mr_j, cheta i si mislq, che mojeshe i po-swyrzan wypros da zadadesh. |
A това ще да е от LDS-то ;-) |
|
Върнете се в началото |
|
 |
R1dler
|
|
Върнете се в началото |
|
 |
north

|
Пуснато на: Чет Апр 24, 2003 2:59 pm Заглавие: |
|
|
Brutalen e naistina.. |
|
Върнете се в началото |
|
 |
R1dler
|
Пуснато на: Пет Апр 25, 2003 10:36 am Заглавие: |
|
|
абе...ровя си аз..не само из дарк арт сайтове..зяпам..цъкам с език и си викам "баси гениалните копеленца...де бе да са *** съм тръгнал"..и продължавам да си ровя. и се чудя...що бе мама му стара попадам на румънци, словенци, бразилци, чилийци, долнотамбуктуанци па няма кьорав бугарин?? та се хванах и да разгледам цялата "директория" "художници" в дир.бг... е, повярвайте ми...спрях да се чудя. то не бяха едни икони, то не бяха портрети на леля ганка по народна носия, то не беше един модерен арт тип "пльок, пльок, а са мааааажи!"... и всички с по 5-6 изложби...и са се чуда как да го разбирам тва...и да се мъча ли да го разбирам изобщо?!? _________________ The more you take, the more you need. |
|
Върнете се в началото |
|
 |
mr_j

|
Пуснато на: Пет Апр 25, 2003 11:17 am Заглавие: |
|
|
R1dler написа: | то не бяха портрети на леля ганка по народна носия, то не беше един модерен арт тип "пльок, пльок, а са мааааажи!"... и всички с по 5-6 изложби | Хи-хи, това ми хареса!!! Кога ще ни огрее кучия гъз . Правят си хората изложбите, продават им се ( на Светлин обкръжението) и нещата си вървят. Мнението ми е че като цяло българинът е доста консервативно животно (а си е и просто), а и не на последно място, да не забравяме в кого са парите (еиии вече чувам ООООО ТИГРЕ-ТИГРЕ... :-) или каквото е актуално в момента от най-близкия Мерцедес)
P.S.
Ей ся да не се обидят хорта на Светлин (ако има такива тука), да си продават щом могат... |
|
Върнете се в началото |
|
 |
Гост
|
Пуснато на: Нед Апр 27, 2003 4:35 pm Заглавие: |
|
|
ee kak sam izpusnal da mazna i az w taia tema weee .
ta kakto se sestam s was sporihme w alkoholen blian za toia komerislen guz det posledno e prawil samo mikrofona na wokala na korn:)))
ta za mene 4i4ko giger e sprial da bude hudoznik sled te twa
 |
|
Върнете се в началото |
|
 |
big_brother

|
Пуснато на: Нед Апр 27, 2003 9:32 pm Заглавие: |
|
|
tc-tc-tc kolko ste prawi "R1dler" i "mr_j" . Spored mene nie bulgarite /pone mnogo goliamata chast ot nas/ predpochita da hodi po otapkani patishta otkolkoto toj da gi prawi. Ama kwo da sa praj. 45 godini ni go e nach***al komunizma. |
|
Върнете се в началото |
|
 |
R1dler
|
|
Върнете се в началото |
|
 |
R1dler
|
Пуснато на: Чет Май 15, 2003 4:37 pm Заглавие: |
|
|
Мммммммммммммммм нещо красиво (според мойте си възгледи)...
http://www.fadetonoir.com/
готин сайт...с кофти навигация...и мноу добри работи..мисла
не са рисунки..ама _________________ The more you take, the more you need. |
|
Върнете се в началото |
|
 |
|