Предишната тема :: Следващата тема |
Автор |
Съобщение |
DR2 Paladin's Death

|
Пуснато на: Пон Сеп 19, 2005 6:49 pm Заглавие: |
|
|
рано е още наистина...:/
няма какво да ти убиват мненията ентусиазма.
@пастааа, развесели ме днес:) _________________ Life's no ordeal if you come to terms,
Reject the system dictating the norms |
|
Върнете се в началото |
|
 |
byte

|
Пуснато на: Пон Сеп 19, 2005 7:38 pm Заглавие: |
|
|
само аз ли си мисля, че някои хора пишат офтопици О_o , в моя форум такъв вид спам не се допуска..., знам, че това не е моя форум, но много лошо впечатление прави това, че офтопиците се допускат..
доколкото знам PHPBB има изградена система за лични съобщения..
тогава защо ми е това съобщение
PASTA написа: | Сега вече разбирам Snaker какво е имал превид. Колко тъпо копеле съм бил. Плаша се. |
О_o _________________ Българският форум за програмиране и дизайн:
http://www.bg-webmaster.com |
|
Върнете се в началото |
|
 |
sebastianz55

Регистриран на: 17 Дек 2003 Мнения: 1447 Местожителство: yellow submarine a.k.a. office
|
Пуснато на: Пон Сеп 19, 2005 8:05 pm Заглавие: |
|
|
Продължавай напред, с упоритост всичко ще се подреди.
Успех! |
|
Върнете се в началото |
|
 |
byte

|
Пуснато на: Чет Сеп 22, 2005 6:05 pm Заглавие: |
|
|
значи да разбирам, че не съм приет? _________________ Българският форум за програмиране и дизайн:
|
Върнете се в началото |
|
 |
DR2 Paladin's Death

|
Пуснато на: Пон Сеп 26, 2005 2:29 pm Заглавие: |
|
|
byte написа: | значи да разбирам, че не съм приет? |
за момента не... не е добре да насилваш нещата... _________________ Life's no ordeal if you come to terms,
Reject the system dictating the norms |
|
Върнете се в началото |
|
 |
Chef

|
Пуснато на: Пон Сеп 26, 2005 4:27 pm Заглавие: |
|
|
byte написа: | само аз ли си мисля, че някои хора пишат офтопици О_o , в моя форум такъв вид спам не се допуска..., знам, че това не е моя форум, но много лошо впечатление прави това, че офтопиците се допускат..
PASTA написа: | Сега вече разбирам Snaker какво е имал превид. Колко тъпо копеле съм бил. Плаша се. |
О_o |
Аз съм спамер, работа за Капитана .. то за тва. Сори, ако нещо, нищо.. _________________ ground zero terorist |
|
Върнете се в началото |
|
 |
byte

|
Пуснато на: Вто Сеп 27, 2005 1:32 am Заглавие: |
|
|
PASTA написа: | byte написа: | само аз ли си мисля, че някои хора пишат офтопици О_o , в моя форум такъв вид спам не се допуска..., знам, че това не е моя форум, но много лошо впечатление прави това, че офтопиците се допускат..
О_o |
Аз съм спамер, работа за Капитана .. то за тва. Сори, ако нещо, нищо.. |
браво, не че нещо лично имам, ама с такива мнения/юзъри форума върви нагоре! _________________ Българският форум за програмиране и дизайн:
|
Върнете се в началото |
|
 |
byte

|
Пуснато на: Вто Сеп 27, 2005 1:39 am Заглавие: |
|
|
DR2 написа: | byte написа: | значи да разбирам, че не съм приет? |
за момента не... не е добре да насилваш нещата... |
благодаря за уточнението... все пак има ясно решение по въпроса :) ще се постарая да наваксам и отново в тази тема ще пиша за бъдещите си проекти,
Благодаря за отделеното време! _________________ Българският форум за програмиране и дизайн:
|
Върнете се в началото |
|
 |
soxy

|
Пуснато на: Вто Сеп 27, 2005 4:11 pm Заглавие: |
|
|
опа и ти ли тука бре :) _________________ по-полекичка с техничкааата |
|
Върнете се в началото |
|
 |
byte

|
|
Върнете се в началото |
|
 |
byte

|
Пуснато на: Нед Авг 06, 2006 11:04 pm Заглавие: |
|
|
Съжалявам за двойния пост, но видях, че не могат да се редактират а забравих скрийн за бърз преглед на личния сайт:
 _________________ Българският форум за програмиране и дизайн:
|
Върнете се в началото |
|
 |
rainbow

|
Пуснато на: Нед Авг 06, 2006 11:37 pm Заглавие: |
|
|
виж сега...
разбираш ли?
това е от най-дребните проблеми _________________ Това е текстови блок, който може да бъде прикачен в края на съобщенията, които пускате. Има ограничение от 255 символа |
|
Върнете се в началото |
|
 |
byte

|
Пуснато на: Нед Авг 06, 2006 11:45 pm Заглавие: |
|
|
Не го бях забелязал, оправих го в онлайн версията на сайта, благодаря много. _________________ Българският форум за програмиране и дизайн:
|
Върнете се в началото |
|
 |
rainbow

|
Пуснато на: Нед Авг 06, 2006 11:55 pm Заглавие: |
|
|
помисли...
не е ли логично текста "Plamen Nikolov home page" да бъде подравнен спрямо надписа по-горе "nikolov.biz"?
ако не - защо? ако да - защо? _________________ Това е текстови блок, който може да бъде прикачен в края на съобщенията, които пускате. Има ограничение от 255 символа |
|
Върнете се в началото |
|
 |
byte

|
Пуснато на: Пон Авг 07, 2006 12:03 am Заглавие: |
|
|
Ами ако се замисля, точно така трябва да бъде... но странно защо не съм обърнал внимание на този детайл(както и сигурно на много други), доста спонтанно се роди този дизайн и не съм го мислил много много...
Тъй като тази корекция изисква повече време, ще изчака сигурно до утре, и ще прегледам основно за други такива дребни, но дразнещи детайли, още веднъж благодаря за отделеното време! _________________ Българският форум за програмиране и дизайн:
|
Върнете се в началото |
|
 |
rainbow

|
Пуснато на: Пон Авг 07, 2006 12:06 am Заглавие: |
|
|
успех _________________ Това е текстови блок, който може да бъде прикачен в края на съобщенията, които пускате. Има ограничение от 255 символа |
|
Върнете се в началото |
|
 |
kingBMF

Регистриран на: 17 Апр 2006 Мнения: 294 Местожителство: Liege, Rue de Serbie 99
|
Пуснато на: Пон Авг 07, 2006 1:36 am Заглавие: |
|
|
byte написа: | не съм обърнал внимание на този детайл(както и сигурно на много други) |
Ами ти изобщо не обръщаш внимание на детайлите, а е наложително при тебе, нямаш още усет и правилно използване на цветове, форми, шрифтове, подредба и т.н. Много работа имаш още докато дигнеш нивото. |
|
Върнете се в началото |
|
 |
byte

|
Пуснато на: Пон Авг 07, 2006 11:17 am Заглавие: |
|
|
Благодаря ви и на вас за мнението, не съм обръщал внимание на детайлие защото всичко става на момента, без да съм го замислял. В основата е импровизацията, проектите също така са ми насочеки предимно към не толкова запознатия с уеб дизайн потребител, от личен опит знам, че не забелязват дребните неточности.
Благодаря ви, защото дори с малкото време прекарано тук от вчера, успех да науча нещо ново, а то е да не публикувам готов продукт без да съм го прегледам из основни, разчитах до сега на общото впечаталение, не на детайлите. _________________ Българският форум за програмиране и дизайн:
|
Върнете се в началото |
|
 |
spacer bad ass panda

|
Пуснато на: Пон Авг 07, 2006 11:45 am Заглавие: |
|
|
само на 17, еха! Тва е много добър старт. Нещата ще се наредят, аз съм сигурен в това. Това че няма да получиш права засега да не те бърка. Тук в представяне и без това е много по оживено, и това също не би трябвало да те притеснява. :) "Офтопици" като "еха, ебати тъпото копеле съм бил. Сега разбирам...", всъщност си имат история и са изпълнени с толкова смисъл, че просто не можеш да си представиш в момента :) Освен това е написано от човек който е минал по тоя път дето ти си тръгнал и е стигнал до там, че ако реши да ти напише все пак нещо смислено (в което се съмнявам, все пак имиджа е нещо дето трябва да се подържа), ще е добре да се зачетеш. :) |
|
Върнете се в началото |
|
 |
byte

|
Пуснато на: Пон Авг 07, 2006 12:25 pm Заглавие: |
|
|
Ами прав сте, но ще ви поправя само за едно вече съм на 18.. темата е много стара, сега преди 3-4 поста назад пуснах новите си неща! Преди една година си беше друго... _________________ Българският форум за програмиране и дизайн:
|
Върнете се в началото |
|
 |
|