Предишната тема :: Следващата тема |
Автор |
Съобщение |
ma4u4a

|
Пуснато на: Пет Авг 04, 2006 12:52 pm Заглавие: |
|
|
ама аз неискласих бе, щото си купих компютър, пък го купих щото ми свършиха моливчетата _________________ Без паника!
Всичко излиза извън контрол по реда си!
бу. |
|
Върнете се в началото |
|
 |
ники михайлов

|
Пуснато на: Пет Авг 04, 2006 2:17 pm Заглавие: |
|
|
Моята житейска история не е толко' интересна
Когато бях DJ в PeepShow bar, след като бяха разформировали радиото в което бях започнал, където един приятел ме вкара от предната ми работа като машинишст на щанцоваща машина в завод за хартия... та докато гледах женското присъствие на сцената исках да се занимавам с дизайн. И тогава питах не кого да е а хореографката на момичетата "'бе искам да си намеря таква работа а по кетап съм шфоьор-монтьор категория С". Та тя ми каза че имало издателска къща на Ламбрин Сотиров и да съм се пробвал...
Обаче стана така че ме извика приятел който напускаше от една друга печатница и се учех в движение.
Тааа... мисълта ми беше... че аз исках да се занимавам с това някъде две години преди да започна въобще такава работа...
И го смятах а и продължавам да го смятам за работа чиято цел е да създадеш нещо кравиво от което да си удовлетворен а ако прави и други хора по-щастливи още по добре :)
Почти като ДиГействането, с тази разлика че тука даже има заплащане:) _________________ "You cannot cheat form. Form is not a vehicle for content. It is the content." PETER CHUNG |
|
Върнете се в началото |
|
 |
TIFF

|
Пуснато на: Пет Авг 04, 2006 4:34 pm Заглавие: |
|
|
eх, бедни ми михалич, защо не си стоя в пийпшоу бара. _________________ 100% biodegradable |
|
Върнете се в началото |
|
 |
PetyoDenev

|
Пуснато на: Пет Авг 04, 2006 4:35 pm Заглавие: |
|
|
Даже си бил близък с хореографката :) _________________ ALFA MILANO |
|
Върнете се в началото |
|
 |
ники михайлов

|
Пуснато на: Пет Авг 04, 2006 4:44 pm Заглавие: |
|
|
тя на 50 години жена брееее :)
Та тфа което имах предвид... е че независмо от ситуациите в които сте се озовали за да започнете този вид работа, личното отношение е това , което ви кара да ръчкате нататък.
Хе-те-тея лично подбуди са ми интересновати на мене...давайте - знам че имате потенциала на литературен форум:) _________________ "You cannot cheat form. Form is not a vehicle for content. It is the content." PETER CHUNG |
|
Върнете се в началото |
|
 |
ValBo

Регистриран на: 07 Ное 2002 Мнения: 3426 Местожителство: София-Шумен
|
Пуснато на: Пон Авг 07, 2006 2:37 am Заглавие: |
|
|
Явно е дошла партида силна трева във Варна! _________________ Сънят е слаб заместител на кофеина |
|
Върнете се в началото |
|
 |
M0
|
Пуснато на: Пон Авг 07, 2006 9:45 am Заглавие: |
|
|
ValBo написа: | Явно е дошла партида силна трева във Варна! |
:))))))) _________________ "...Най-добрата околна среда за човека е свободата. ..." - Вацлав Клаус |
|
Върнете се в началото |
|
 |
ники михайлов

|
Пуснато на: Пон Авг 07, 2006 12:30 pm Заглавие: |
|
|
ValBo написа: | Явно е дошла партида силна трева във Варна! |
Невъзможно!
"Монопола" силна трева посмъртно няма да вкара...
Срамежливци... _________________ "You cannot cheat form. Form is not a vehicle for content. It is the content." PETER CHUNG |
|
Върнете се в началото |
|
 |
Chef

|
Пуснато на: Пон Авг 07, 2006 1:10 pm Заглавие: |
|
|
.. а сега да си разкажем кой, как го е правил за първи път.... ,м? _________________ ground zero terorist |
|
Върнете се в началото |
|
 |
LoveHate ta tatau

|
Пуснато на: Пон Авг 07, 2006 1:32 pm Заглавие: |
|
|
абе DIR.BG да не са го затворили? _________________ V2&V8 forever |
|
Върнете се в началото |
|
 |
ben

|
Пуснато на: Пон Авг 07, 2006 2:23 pm Заглавие: |
|
|
PASTA написа: | .. а сега да си разкажем кой, как го е правил за първи път.... ,м? |
... в банята... сам.. х)) |
|
Върнете се в началото |
|
 |
|