Предишната тема :: Следващата тема |
Автор |
Съобщение |
AVEL

|
Пуснато на: Сря Авг 09, 2006 10:06 am Заглавие: :] |
|
|
privet .
neshtata sa v dobra posoka da
samo vnimavai sys sindroma berenika tq beshe prekrasna, kogato beshe tq samata v momenta e jalyk imitator , problema razbira se e v izraznite i sredstva :) ne 4e neshto smisleno kazah ama vse pak be careful
ot men tova http://www.parkeharrison.com/ _________________ all my useless advice
all my hanging around |
|
Върнете се в началото |
|
 |
sumo

|
Пуснато на: Сря Авг 09, 2006 10:18 am Заглавие: |
|
|
Кого имитира Береника? (не репликирам, просто ми стана интересно) _________________ i.am.troll |
|
Върнете се в началото |
|
 |
AVEL

|
Пуснато на: Сря Авг 09, 2006 10:59 am Заглавие: |
|
|
mnogo hora kompilativno
v razli4nite si periodi razli4ni :]
no ostavi imenata i gledai kak pyrvo e "bromomaslena" posle leko "holgova" posle "large fomrat classical" posle "polaroid lady" i to ve4e 4isto tehni4eki napodobqvania, za ideite i syhto ... _________________ all my useless advice
all my hanging around |
|
Върнете се в началото |
|
 |
Nyshtia

|
Пуснато на: Сря Авг 09, 2006 11:31 am Заглавие: |
|
|
da, berenika imitira pereodi4no razni "analogovi" efekti. fakt. _________________ photo group naos |
|
Върнете се в началото |
|
 |
rotox

|
Пуснато на: Сря Авг 09, 2006 2:49 pm Заглавие: |
|
|
: )харесвам
http://www.parkeharrison.com/
-
@
през целия си път, човек търси стила и посоката, която да поеме.
"намирането" води до ново "търсене",
защото се появяват нови въпроси, които имат нужда от своите отговори...
(еволюция на вътрешния свят
; )
@изразните средства на изкуството притежават сила
(стравнявам си я с природните сили : )
творба (каквато и да е),
която достига до там да действа, да се усеща, дори само то малцина си е ''огромно, колосално постижение...
да изразиш вътрешния си свят и да го споделиш ... ,
а вътрешното да расте
подобно на човек
да порастне и от пеленаче да се превърне в голям човек ..
: ) _________________
There is no dark side of the moon
really as a matter of fact It's all dark.
http://www.myspace.com/veronicapetrova |
|
Върнете се в началото |
|
 |
Kilgore

|
Пуснато на: Чет Авг 10, 2006 1:19 pm Заглавие: |
|
|
mnogo shte se radvam da vidia produljenie na 9 , zaslujava si otdelno vnimanie , 1 sushto ( sledvai Sujimoto )
p.s
v moia fakultet beshe zaduljitelno da se posochat referenciite pri predavane na rabotite , ne znam dali tuk se praktikuva taka , tvoite referencii sa opredeleno dobri ;) _________________ CHARLIE DON'T SURF ! |
|
Върнете се в началото |
|
 |
rotox

|
|
Върнете се в началото |
|
 |
TPECHAT

|
Пуснато на: Чет Авг 10, 2006 11:02 pm Заглавие: |
|
|
това последното е мноо яко - супер туманно йожиково :)
а по другите въпроси - аз например не гледам много фотография, нямам никаква фотографска култура и си седя на едно ниво, ко да праа :) _________________ I pay no billz
'cause money killz |
|
Върнете се в началото |
|
 |
mim

|
Пуснато на: Пет Авг 11, 2006 10:13 am Заглавие: |
|
|
мен ми харесва, че седят илюстративно
като декори на стоп-кадър анимация от старо време
и в тази посока има още на къде да се развиват, така че мисля, няма да се изтърка скоро темата
не виждам имитация на каквито и да е процеси
береника е нещо си там друго, не знам що я намесихте _________________ и един шоколад увива мармота в станиол |
|
Върнете се в началото |
|
 |
mira

|
Пуснато на: Пет Авг 11, 2006 10:59 am Заглавие: |
|
|
браво! _________________ Жить - хорошо!
А хорошо жить - еще лучше! |
|
Върнете се в началото |
|
 |
Nyshtia

|
Пуснато на: Пет Авг 11, 2006 12:22 pm Заглавие: |
|
|
Илюстративно - да! Без да те разочаровам - това не е фотография, в което няма нищо лошо. Напротив, много се радвам на това. Веднага обаче асоциира с Mia Friedrih :) Да се намират паралели не е лошо, все пак нищо не започва от днес.
Още: Kamil Vojnar
http://flyingblindpictures.com/ - ето това си казва илюстративно за мен! _________________ photo group naos |
|
Върнете се в началото |
|
 |
mira

|
Пуснато на: Пет Авг 11, 2006 2:23 pm Заглавие: |
|
|
Nyshtia, винаги избарваш най-добрите линкове!
Тези неща там са просто прекрасни ... _________________ Жить - хорошо!
|
Върнете се в началото |
|
 |
rotox

|
|
Върнете се в началото |
|
 |
sumo

|
Пуснато на: Пет Авг 11, 2006 3:39 pm Заглавие: |
|
|
Tozi link i na men mi dopadna, thanks. A tova, koe bilo fotografia i koe ne, sa izlishno nepriyatni komentari v sluchaya. Ne moje li naprimer da ostavite chovek sam da si mine putya, po koito e trugnal bez da se mesite sus snishoditelno-pouchitelnite si podmyatania? _________________ i.am.troll |
|
Върнете се в началото |
|
 |
Nyshtia

|
Пуснато на: Пет Авг 11, 2006 4:11 pm Заглавие: |
|
|
sumo, в грешка си, никой тук не е поучителен :), освен това, нещата които си имат имена са си "определени", тоест си имат "предел", като фотографията например, и в това няма нищо лошо. И е лесно човек да преминава от едно поле на изява в друго. Хубаво е да се коментират влиянията и стилистиката, защото повярвай ми, заобиколени сме от хора, супер сигурни че да си авангарден, значи да си бъркаш сам проявителите, което както знаем е по-скоро демоде :) _________________ photo group naos |
|
Върнете се в началото |
|
 |
AVEL

|
Пуснато на: Пет Авг 11, 2006 4:22 pm Заглавие: |
|
|
sumo,
nastina typo ako nqkoi ti zvu4i pou4itelno snizhoditelen, az opredelno ne se 4usvam v takava poziciq ...
tva za koe e fotografia i koe ne e izobshto ne se govori, zashtoto otdavna e prazno kato smisyl da go pravim vyv forumi
govori se za tova koe e mi izglejda iskreno i koe opit za izqva (za berenika govorq)
i sym dal dovodi ako imash drugo mnenie mi kaji 4e gresha
izobshto na nikoi na pytq ne stoq, a i da iskam nemoga da stoq.
naistina se radvam na neshta kato tezi, za koito e temata vsyshnost i daje pove4eto sa po dobri ot tezi na berenika, po istinski sa.
az samiqt imam nujda nqkoi da mi kaje mnenieto si za neshtata, koito sa mi cenni kakvoto i da e to. _________________ all my useless advice
all my hanging around |
|
Върнете се в началото |
|
 |
mira

|
Пуснато на: Пет Авг 11, 2006 4:46 pm Заглавие: |
|
|
Всеки се влияе от нещата, които вижда, дори и несъзнателно, но това не прави една хубава снимка (или илюстрация) по-малко добра.
Аз смятам че насилствените опити да се създаде *нещо-невиждано-до-сега* не водят до нищо добро.
Kamil Vojnar, например в някои снимки ми напомня на ПаркеХарисон, а в други на Шаудек, та дори има нещо и от Марк Тъкър, но това не пречи нещата му да ми харесват много.
А и си спомням навремето как Практикар ме обвини, че копирам Сара Ман, когато все още не бях чувала за нея (голям пропуск от моя страна между другото :р).
Та идеята ми е, че какво значение има на чий стил напомнят кадрите, а и кой определя, че даден стил е само и единствено собственост на 1 личност.
По тая логика трябва да отречем всики импресионисти след Моне, поради неоригиналност. _________________ Жить - хорошо!
|
Върнете се в началото |
|
 |
Nyshtia

|
Пуснато на: Пет Авг 11, 2006 5:11 pm Заглавие: |
|
|
За мен няма нищо притеснително човек да посочва и постоянно да се ориентира по това което е авторитетно за него. Има големи и важни автори за мен, които както виждате постоянно споделям. _________________ photo group naos |
|
Върнете се в началото |
|
 |
AVEL

|
Пуснато на: Пет Авг 11, 2006 5:11 pm Заглавие: |
|
|
razbira se ! izobshto ne stav duma za tova
neshtata nqma kak da ne prili4at i napodobqvat nehsto , nqma kak vs epak izraznite sredsva ne sa tolkova mnogo
problema e drug (pone za men) izraznite sredstva da zapazvat smisyla si.
ne samo "blurvash" kato holga zashtoto smisyla ne e v blurvaneto ,a v tova 4e si izbral da go snimash s holga i to ne zaradi tymnite kraisha a zaradi vsi4ko svyrzano s toq na4in na snimane i zashttoto samata vizia sama za sebe si govori kolkoto i pytqt do neq...pone za men
vse edno da sym impresionist s impresionisti4en plug in , nqma smisyl
samiq proces na pravene nqma smisyl (osven ako ne go pravq za kinti de i nqki mi e pory4yl "kato mone ako moje tazi snimka na jena mi da q napravish") _________________ all my useless advice
all my hanging around |
|
Върнете се в началото |
|
 |
Flipshot

|
Пуснато на: Пет Авг 11, 2006 5:27 pm Заглавие: |
|
|
Всичките са страхотни, а за последния нямам думи! Чудна приказка си спретнала! _________________ JAZZ DO IT! |
|
Върнете се в началото |
|
 |
|