Предишната тема :: Следващата тема |
Автор |
Съобщение |
ivgin

Регистриран на: 17 Апр 2003 Мнения: 56 Местожителство: В съня на черния цар
|
Пуснато на: Сря Апр 23, 2003 7:00 pm Заглавие: Сайт на HR агенция |
|
|
Хайде, слушам коментари :) Още сме на версия 1.0, така че има място за промени. Виждам, че е модерно да се правят полуаква-менюта, затова и аз направих едно.
http://ivgin.cult.bg/grphlla/hra.jpg ~179 KB
PS. Логото... то такова си беше. |
|
Върнете се в началото |
|
 |
pipi

Регистриран на: 16 Дек 2002 Мнения: 2991 Местожителство: на работа - предимно
|
Пуснато на: Сря Апр 23, 2003 7:08 pm Заглавие: |
|
|
полу-аква менютата са готини, и дизайна е готин само лееееко ми бледне, успех с клиента:) |
|
Върнете се в началото |
|
 |
PowerPopGirl

|
Пуснато на: Сря Апр 23, 2003 7:19 pm Заглавие: |
|
|
според мен логото ще стои по добре в лявата половина и малко по голямо
бих направил и пъпките по бутоните цветни (червено оранжеви в случея) |
|
Върнете се в началото |
|
 |
BadmotherfuckeR Kill 'em All

|
Пуснато на: Сря Апр 23, 2003 8:28 pm Заглавие: |
|
|
Ne ti li sedi malko sbita tuka tzelata rabota? Za logoto ti kazaha tam...mnou stranno reshenie da e po sredata na nishtoto???...teia links gore malki...mi pone gi boldni...dolnite links..koe tochno e link? orange v liavo? ogange po sredata? ili orange v diasno? i imat tzveta na activen "HOME" link???...i colors v tzelia site sa mi mnou stranni nekakvi... |
|
Върнете се в началото |
|
 |
SIMPLI

|
Пуснато на: Сря Апр 23, 2003 11:08 pm Заглавие: |
|
|
Прави ми впечатление, че някои от бутоните са твърде къси (например "Легал") - падащото меню ще е също толкова късо, а не съм сигурен, че надписите върху него ще се "хванат".
Иначе малко самоцелно са нагънати бутоните, защото никъде другаде го няма този ефект. |
|
Върнете се в началото |
|
 |
ivgin

|
Пуснато на: Сря Апр 23, 2003 11:19 pm Заглавие: |
|
|
Поднива има само на показания бутон и на About Us, така че се надявам ширината да не е проблем. За логото ще пробвам да го сложа вляво, може пък да стои по-добре отляво на нищото... Малките квадратченца на бутоните наистина е редно да светят, не знам що не ми хрумна :) |
|
Върнете се в началото |
|
 |
Snaker Toxic Snake
|
Пуснато на: Чет Апр 24, 2003 11:59 am Заглавие: |
|
|
men tochno toq chrom ili de da znam kuv effect na buttoni me drazni shtoto ne e i takuv kuvto trebe da e - bewela ot 1pxl go provalq nqkak si ... na cherveniq button stoi dobre ... na sivite stoi kato efirno gradientche koeto se moli da ne go mahnat nekak si ... a prehoda ot takuv button kum chisto bqlo gore opredeleno trqbva da e s neshto mejdu tqh ... kato lepnati sa ... sazdava vpechatlenie che e obemno ama mu lipsva samo karfitsata s koqto e hvanato za bqloto ... a i v visia /shtoto gledam che q spomenavash dosta/ tva bqloto prostranstvo gore shteshe da oznachava design koito habi prekaleno mnogo mqsto ... ako buttona home ima ikonka - zashto primerno drugite sa s kvadratcheta koito po nikakuv nachin ne se vruzvam stilovo s ikonata na home ... za men kolaja e potunal v gabaritna mugla ... i leeeko tuk tame ima neshto koeto v posledniq moment vijdash za da ne se blusnesh v nego ... headera sushto e kato lepnat .... i az se vglejdam v nego i otkrivam greshka edna pravopisna i gradient koito opredeleno ne se vruzva po nikakuv nachin s flat color-a nad nego ... govorq za prehoda ot siniq cvqt kum bqloto ...
az lichno si predstavqm neshto ot sorta ... za 15min tolkoz sglobih ...
 |
|
Върнете се в началото |
|
 |
ivgin

|
Пуснато на: Чет Апр 24, 2003 1:38 pm Заглавие: |
|
|
Благодаря, Цецо. Харесва ми с по-силни цветове в колажа. Обаче стават твърде много декорациите - много линии и градиенти...
Важното е друго, клиентът иска дизайн в синьо и оранжево. Като брошурите си. Така че явно ще започвам отначало. И никакви обемни неща този път :) |
|
Върнете се в началото |
|
 |
pipi

Регистриран на: 16 Дек 2002 Мнения: 2991 Местожителство: на работа - предимно
|
Пуснато на: Чет Апр 24, 2003 5:26 pm Заглавие: |
|
|
saglasna sam s tova che kolaja e po-dobre s po-tamni i silni cvetove, sasto sam saglasna che ikonkata na home e izlishan pri polojenie che niama ikonki na drugite butoni. No inache dizaina mu si beshe dobar, svetlo i semplo, bez pretrupvania i bialoto v gornata chast si beshe dobre, proekta niakak siakash dishashe. |
|
Върнете се в началото |
|
 |
Snaker Toxic Snake
|
Пуснато на: Чет Апр 24, 2003 6:07 pm Заглавие: |
|
|
tva za dishaneto beshe got :))
nali be spacer-e? :)) |
|
Върнете се в началото |
|
 |
spacer bad ass panda

|
Пуснато на: Чет Апр 24, 2003 7:23 pm Заглавие: |
|
|
Snaker написа: | tva za dishaneto beshe got :))
nali be spacer-e? :)) |
A? koe?!
aaa.... da ... da disha! I da hylca ako mozhe, det wika Ausie. :)
-------
A che designa e kachestwen, spor da nqma. Sa drugoto si e wypros na "wizhdaniq".
-- |
|
Върнете се в началото |
|
 |
|