Предишната тема :: Следващата тема |
Автор |
Съобщение |
x-lab

Регистриран на: 18 Фев 2004 Мнения: 164 Местожителство: otvud aleyata zad shkafa
|
Пуснато на: Вто Авг 15, 2006 1:02 am Заглавие: |
|
|
FPrint написа: | Ей, доживях да видя БМФ да пуска дизайн отново тук :) Много се радвам, наистина свалям шапка, ФФ форевър ;)
Аз гледам и гледам, харесва ми интерфейса, прегледен.
Единственото което ми прави впечатление ... евентуално може малко по-голям контраст на надписите на бутоните, не знам, аз съм на едно разкалибрирано ЦРТ и малко примижавам да прочета :) Основно става дума за зеленото/в-ху зеленото и сивте табове (Rank е добре за мойте кьорави очи) :)
Похвално подрено :) Е, разбира се, БМФ си е мастер Йода направо :)
@X-Lab : Айде да млъкнеш вече, че ми писна да ти чета простотиите?
@Admins : надявам се да не ме санкционирате за изразът на простотия... но... каквото повикало, такова се обадило
@Le Brute : спама нарочно е изместен най-отдолу, даже ми се иска да го нямаше. Извинявам се за което |
OK boss, nema da se kosish! _________________ Contemporary Design Ideas - cosmopolitdesign.com |
|
Върнете се в началото |
|
 |
x-lab

Регистриран на: 18 Фев 2004 Мнения: 164 Местожителство: otvud aleyata zad shkafa
|
Пуснато на: Вто Авг 15, 2006 1:12 am Заглавие: |
|
|
i vse pak mi se struva 4e tvurde drebneqt vsi4ki 6rift4eta dori i na 1024 x 768 trqbva pone na 17"monitor da se razpune za da e OK i normalno 4etimo vsi4ko. _________________ Contemporary Design Ideas - cosmopolitdesign.com |
|
Върнете се в началото |
|
 |
x-lab

|
Пуснато на: Вто Авг 15, 2006 1:20 am Заглавие: |
|
|
a kak vi se struva kontrast ot tipa siv text na siv fon (cac8cc | 87858b) i sin na sinio (d5eafc | 0f75c8 ) ? ima o6e kakvo da promenish v polojitelna nasoka, pri sledvasht opit vqrvam resultata 6e e po-dobur. _________________ Contemporary Design Ideas - cosmopolitdesign.com |
|
Върнете се в началото |
|
 |
SIMPLI

|
Пуснато на: Вто Авг 15, 2006 10:08 am Заглавие: |
|
|
x-lab написа: | ... pri sledvasht opit vqrvam resultata 6e e po-dobur. |
:-)
забавен човек си ти ... направо смешен |
|
Върнете се в началото |
|
 |
Equalizer

|
Пуснато на: Вто Авг 15, 2006 10:44 am Заглавие: |
|
|
Сортиране по Uptime и Price ще има ли? _________________ be good! |
|
Върнете се в началото |
|
 |
Equalizer

|
Пуснато на: Вто Авг 15, 2006 10:46 am Заглавие: |
|
|
Към админите: мн кофти че няма едит форума...
Т.е. те сега се сортират по uptime, но като сортирам по Hostane после няма как да се върна по сортиране по Uptime, май не можах да се обясня много добре :).
Иначе ми харесва много работата ти Le Brute. |
|
Върнете се в началото |
|
 |
Icicle
|
Пуснато на: Вто Авг 15, 2006 11:44 am Заглавие: |
|
|
Всичко е много про направено.Цветовете ми харесват, топли са, но в същото време създават чувство на сигурност и стабилност.Дизайна е уникален сам по себе си и аз като цяло нямам критика, освен това, че всичко ми идва малко/прекалено сбито и разбъркано.Но дизайна е доста advanced, и това объркване (при мен поне) може би идва от факта, че е направен по такъв начин - като интерфейс. :)
Браво, харесва ми на мен! |
|
Върнете се в началото |
|
 |
x-lab

|
Пуснато на: Вто Авг 15, 2006 1:29 pm Заглавие: |
|
|
SIMPLI написа: | x-lab написа: | ... pri sledvasht opit vqrvam resultata 6e e po-dobur. |
:-)
забавен човек си ти ... направо смешен |
mersi SIMPLI, li4nite komentari znaesh kude :) ti da ne si ot design shkolata v charodeika? tam ste vsi budisti :) _________________ Contemporary Design Ideas - cosmopolitdesign.com |
|
Върнете се в началото |
|
 |
sebastianz55

Регистриран на: 17 Дек 2003 Мнения: 1447 Местожителство: yellow submarine a.k.a. office
|
Пуснато на: Вто Авг 15, 2006 1:35 pm Заглавие: |
|
|
Драги ми X-Лаб, вземи си усмири дяволите, че взе да става напечено тука.
Като нямаш ни най-малко идея кой кой биде тук[запетайка] и защо, то поведението ти е неакедватно, неуважително и както каза Симпли - твърде забавно. За това докато е време прояви малко разум и престани с "мъдрите" си и явно обидни коментари, които с всеки твой пост те доближават до клубовете на дир-а.
Прояви се като човек и замълчи - най-после.
И не ми се заяждай сега, както вероятно много би ти се искало да сториш, а си седни на задника, помисли малко и отговори нищо. |
|
Върнете се в началото |
|
 |
Chef

|
Пуснато на: Вто Авг 15, 2006 1:45 pm Заглавие: |
|
|
Много добре пипната работа, само не съм много сигурен за скосяванията на фрйм-а на панела, особенно за това долу ляво. _________________ ground zero terorist |
|
Върнете се в началото |
|
 |
hipukritus

|
Пуснато на: Вто Авг 15, 2006 1:55 pm Заглавие: |
|
|
uuu bradwite padat...stana nape4eno tuka. Le Brute pusni malko komentar i si kaji koe e ot tebe, koe ne e i da swyrshi spora. Wsi4ki gledame ot nqkyde i se u4im ot web saitowete na drugite, towa e jasno, zastoto kakto sme zabeljazali w BG ne se u4i web design.
Ako ste si prawim bitki da gi prawim pod shapkata na druga tema...
2 zabelejki na byrzo: pod RANG: ne e nujen simwola za nomer; na reda kydeto stoi LOGIN/REGISTER ima element, koito se izpolzwa funkcionalno- wlachene primerno, a w slu4aja go wijdam kato 4ast ot dizaina. Ako e taka go premahni.
Profesionalna rabotata na pryw pogled. _________________ Дерзай!
Иван Белчев |
|
Върнете се в началото |
|
 |
kingBMF

Регистриран на: 17 Апр 2006 Мнения: 294 Местожителство: Liege, Rue de Serbie 99
|
Пуснато на: Вто Авг 15, 2006 2:03 pm Заглавие: |
|
|
PASTA написа: | Много добре пипната работа, само не съм много сигурен за скосяванията на фрйм-а на панела, особенно за това долу ляво. |
Мене така ми хареса, така ще го оставя. Пробвах сякакви завършвания на ъглите, тея най ми допаднаха, за моментар но не значи че са най-добрите решения за случая. |
|
Върнете се в началото |
|
 |
kingBMF

Регистриран на: 17 Апр 2006 Мнения: 294 Местожителство: Liege, Rue de Serbie 99
|
Пуснато на: Вто Авг 15, 2006 2:11 pm Заглавие: |
|
|
hipukritus написа: | uuu bradwite padat...stana nape4eno tuka. Le Brute pusni malko komentar i si kaji koe e ot tebe, koe ne e i da swyrshi spora. Wsi4ki gledame ot nqkyde i se u4im ot web saitowete na drugite, towa e jasno, zastoto kakto sme zabeljazali w BG ne se u4i web design.
Ako ste si prawim bitki da gi prawim pod shapkata na druga tema...
2 zabelejki na byrzo: pod RANG: ne e nujen simwola za nomer; na reda kydeto stoi LOGIN/REGISTER ima element, koito se izpolzwa funkcionalno- wlachene primerno, a w slu4aja go wijdam kato 4ast ot dizaina. Ako e taka go premahni.
Profesionalna rabotata na pryw pogled. |
Гледай сега, тука се появи един охлюв дето си нема напредстава как да сложи 2 пиксела на един ред правилно и понеже редовно му казвам че нещата му не са добре, реши селската гега че сега е момента да покаже кой е бай Миле от село Маринка.
Иначе по точките ок, приемам ги. |
|
Върнете се в началото |
|
 |
Equalizer

|
Пуснато на: Вто Авг 15, 2006 2:29 pm Заглавие: |
|
|
В село Маринка има мно яка дискотека ша знаиш ;) _________________ be good! |
|
Върнете се в началото |
|
 |
_sasho

|
Пуснато на: Вто Авг 15, 2006 4:01 pm Заглавие: |
|
|
Единственото кофти на тоя форум е, че не се модерира много добре и не се изтриват безсмислени мнения не по темата и препирни. Малко детска градина, дето се вика. |
|
Върнете се в началото |
|
 |
Kliment
|
Пуснато на: Вто Авг 15, 2006 5:46 pm Заглавие: |
|
|
ЕВАЛА !!! ;)
нали знаеш че съм фен :р |
|
Върнете се в началото |
|
 |
mucho

|
Пуснато на: Пон Авг 21, 2006 8:59 pm Заглавие: |
|
|
аз малко късну ма да каа - бате, стига крал, аман!!! хахахаха ;) ...
... а са сериозно, мен ми аресва сичко, само ша спора за рефлексията под логото, ако и да знам, че си го тачиш ;) _________________ бяла роза ше закича
на капака на москвича
шоту съм ибахти пича |
|
Върнете се в началото |
|
 |
DR2 Paladin's Death

|
Пуснато на: Вто Авг 22, 2006 11:16 am Заглавие: |
|
|
човек да не иде на море бре.... се изпускам забавни теми:) _________________ Life's no ordeal if you come to terms,
Reject the system dictating the norms |
|
Върнете се в началото |
|
 |
nub

|
Пуснато на: Вто Авг 22, 2006 4:58 pm Заглавие: |
|
|
Евала.
Коментарите са излишни.
При такова задание (скицата гледам) малко са хората които ще могат да
пипнат така интерфейс.
Относно детинските коментари се учудвам на добронамереността ти да отваряш очите на хора които в случая трябва да мълчат и да гледат.:)
Определно обаче е забавно и е хубаво че не се трият тези "Бисери".
Човек може да добие доста добра представа за коментиращия:)) |
|
Върнете се в началото |
|
 |
emil_ivanov
|
Пуснато на: Пон Авг 28, 2006 12:27 am Заглавие: |
|
|
готино е...
аз отчасти го свързвам като визия с интерфейс дизайн за уеб приложение... |