Предишната тема :: Следващата тема |
Автор |
Съобщение |
maceman nightWoWalker

|
Пуснато на: Чет Авг 17, 2006 6:32 pm Заглавие: |
|
|
PetyoDenev написа: | NOX написа: | a za kakvo im e bylgarskiq? | щото иначе горят в 2д то :) |
:) _________________ ... gief more epix ... |
|
Върнете се в началото |
|
 |
spacer bad ass panda

|
Пуснато на: Чет Авг 17, 2006 6:36 pm Заглавие: |
|
|
че то колко народ изгоре тука в тая графила :) |
|
Върнете се в началото |
|
 |
Zing
|
Пуснато на: Чет Авг 17, 2006 7:14 pm Заглавие: |
|
|
spacer написа: | че то колко народ изгоре тука в тая графила :) |
като на Сивик гумите гурът ей че и пушек вдигат :) |
|
Върнете се в началото |
|
 |
ronige

|
Пуснато на: Чет Авг 17, 2006 9:14 pm Заглавие: Re: ! |
|
|
RG® написа: | ronige написа: | Мдааа .. ех тази академия. Малцина са тези които са влезнали от раз. (тея с връзките не се броят) ;)
А за такива които не са си цедили джобовете като млади по уроци и да са влезнали пък хич не знам... |
Аз пък познавам! |
Извинявам им се тогаз и им правя евала. Жалко че не познавам поне един :( Виж как се изложих. |
|
Върнете се в началото |
|
 |
DJ_CyberGod

|
Пуснато на: Чет Авг 17, 2006 10:12 pm Заглавие: |
|
|
Цитат: | Жалко че не познавам поне един |
пр ми е:)
виж влизането в академията последните години не е толкова ужасяващо трудно, колкото се говори.. общото ниво на кандидатстващите е учудващо ниско, както и развитите способности в гимназия.. случва се, при това често, хора с много кратка подготовка да се представят по-добре от хора, прекарали по 5г в художествени гимназии..
така че, наистина, иска се да си добър, но не е толкова страшно колкото разправят.. _________________ so many pedestrians, so little time.. |
|
Върнете се в началото |
|
 |
ronige

|
Пуснато на: Чет Авг 17, 2006 10:33 pm Заглавие: |
|
|
:) надявам се да не си се обидил от тез прибързани приказки по горе ...
Така както говориш чак второ висше ми се доучи ама ... трябва време да намеря за такива екстри. Най-много една магистратурка да му цапна ако има такава възможност или просто някой курс ей така за кеф. Като реша да го направя ще се радвам да ми препоръчаш някой даскал, ако нямаш нищо против. |
|
Върнете се в началото |
|
 |
goalRunner
|
Пуснато на: Нед Авг 20, 2006 2:13 pm Заглавие: |
|
|
Цитат: |
бщото ниво на кандидатстващите е учудващо ниско, както и развитите способности в гимназия.. случва се, при това често, хора с много кратка подготовка да се представят по-добре от хора, прекарали по 5г в художествени гимназии..
така че, наистина, иска се да си добър, но не е толкова страшно колкото разправят..
|
на рисуването в УАСГ-то много хора от ХГ горят ... |
|
Върнете се в началото |
|
 |
ronige

|
Пуснато на: Нед Авг 20, 2006 5:17 pm Заглавие: |
|
|
goalRunner написа: | Цитат: |
бщото ниво на кандидатстващите е учудващо ниско, както и развитите способности в гимназия.. случва се, при това често, хора с много кратка подготовка да се представят по-добре от хора, прекарали по 5г в художествени гимназии..
така че, наистина, иска се да си добър, но не е толкова страшно колкото разправят..
|
на рисуването в УАСГ-то много хора от ХГ горят ... |
Че там рисува ли се или се чертае ?!?!? |
|
Върнете се в началото |
|
 |
hipukritus

|
Пуснато на: Нед Авг 20, 2006 11:59 pm Заглавие: |
|
|
Дизайна не е само рисуване. Дизайна е начин на мислене. Така че имаш избор да кандидатстваш в академията, където се набляга на естетичните ти умения, или да се пуснеш в Русе, ТУ София или Нов Български. Последното е най-леко.
@napster: теб те виждам в чужбина. Вече и парите няма да са проблем след влизането ни в ЕС. Мойте наблюдения са че таксите сте паднат значително- за магистратура в англия ще плащаш около 2000 паунда за 2 год. срещу сегашните- 8000. Намалението ще е голямо. Дано пуснат тази оферта господата от ЕС. _________________ Дерзай!
Иван Белчев |
|
Върнете се в началото |
|
 |
napster

|
Пуснато на: Пон Авг 21, 2006 1:12 am Заглавие: |
|
|
мда тва ме зарибява за англия бих се прежалил за някоя британка ;-)
Добре звучи ама там изпитите да не са някакви нечдвешки ! |
|
Върнете се в началото |
|
 |
snooper Mountain Wolf

Регистриран на: 15 Фев 2004 Мнения: 3408 Местожителство: под небето
|
Пуснато на: Пон Авг 21, 2006 1:21 am Заглавие: |
|
|
Хубаво де, до тука разбирам, че твоето основно изискване е да ти е лесно, така ли?
Ами, мой човек, те лесните работи струват малко... _________________ You're born, you live, and then you die. Unfortunately, too many people miss that middle part.
www.VerticalShot.com |
|
Върнете се в началото |
|
 |
DJ_CyberGod

|
Пуснато на: Пон Авг 21, 2006 2:28 am Заглавие: |
|
|
napster написа: | мда тва ме зарибява за англия бих се прежалил за някоя британка ;-)
Добре звучи ама там изпитите да не са някакви нечдвешки ! |
по принцип в чужбина се влиза най-лесно...:)
трябва ти готино портфолио и Тойфел...
на времето щях да кандидатствам, изпратих тук там някво портфолио с нещата от тогава, които не бяха кой знае колко хубави и получих одобрителни отговори от повечето, като всички казаха че е нужно да се изкара тойфел и да намеря кинтите щото тогава на чуждестранни студенти фул сколаршип не се даваше:)))
та опитай, не е страшно:)
а за лесното Снуупър е прав.. човек трябва да взима квото може отдето може а не да я кара както е най-лесно:) _________________ so many pedestrians, so little time.. |
|
Върнете се в началото |
|
 |
PERO!

|
Пуснато на: Пон Авг 21, 2006 10:41 am Заглавие: Re: ! |
|
|
ronige написа: | RG® написа: | ronige написа: | Мдааа .. ех тази академия. Малцина са тези които са влезнали от раз. (тея с връзките не се броят) ;)
А за такива които не са си цедили джобовете като млади по уроци и да са влезнали пък хич не знам... |
Аз пък познавам! |
Извинявам им се тогаз и им правя евала. Жалко че не познавам поне един :( Виж как се изложих. |
ха хахаа много е яко, че всеки път щом се спомене НХА се почват ето такива разговори. айде който е невинен да хвърли първия камък! няма да съм аз :))))))
а, тоз колеж"Св Ариана"... със същия успех и с парите, които ще сипеш там, можеш да си купиш як комп и да се за пишеш на on-line обучение в някои западен колеж. ако наистина искаш да се занимаваш с това май ще е по ефикасно |
|
Върнете се в началото |
|
 |
me
|
Пуснато на: Пон Авг 21, 2006 2:41 pm Заглавие: |
|
|
Цитат: |
ronige Пуснато на: Нед Авг 20, 2006 4:17 pm Заглавие:
--------------------------------------------------------------------------------
goalRunner написа:
Цитат:
на рисуването в УАСГ-то много хора от ХГ горят ...
Че там рисува ли се или се чертае ?!?!?
|
е за да те приемат се рисува(3 изпита има)
после и се рисува и се чертае... _________________ ME like... |
|
Върнете се в началото |
|
 |
me
|
Пуснато на: Пон Авг 21, 2006 2:41 pm Заглавие: |
|
|
@offtopic
goalRunner = me
:) _________________ ME like... |
|
Върнете се в началото |
|
 |
Nixon

|
Пуснато на: Чет Авг 24, 2006 8:31 pm Заглавие: mmm |
|
|
много ми се искаше да кажа нещо добро за някой университет в България, но ако наистина след година влезнем в еврозоната, цените на университетите там ще бъдат значително по-ниски (няколко пъти) и всичкия чар на българските ВУЗ-ове ще изчезне. _________________ Критиката е хубаво нещо, за хубави неща... |
|
Върнете се в началото |
|
 |
maceman nightWoWalker

|
Пуснато на: Пет Авг 25, 2006 6:18 pm Заглавие: Re: mmm |
|
|
Nixon написа: | .... всичкия чар* на българските ВУЗ-ове ще изчезне... |
*чар = стара материална база, липса на средства за водене на нормално обучение, стари преподаватели със стари разбирания и знания,
и като капак- студенти отишли само за диплом, гледащи ден да мине друг да дойде !!! мерсаж от този чар ;D _________________ ... gief more epix ... |
|
Върнете се в началото |
|
 |
Nixon

|
Пуснато на: Пет Авг 25, 2006 8:06 pm Заглавие: ммм |
|
|
разбира се, имах пред вид че в БГ е евтино и безгрижно... не знам дали някой реално вярва че която и да е диплома навън е по-лоша от диплома тук. Просто предразсъдъци трупани с години... _________________ Критиката е хубаво нещо, за хубави неща... |
|
Върнете се в началото |
|
 |
ScriptKiddy

|
Пуснато на: Пет Авг 25, 2006 9:51 pm Заглавие: |
|
|
За Ту-софия по-добре недей:)
Пропилях 3 ценни години там- на нищо не ме научиха (при все голямото ми желание):(
Аз лично бих се пробвал в НБУ или УАСГ- архитектура. |
|
Върнете се в началото |
|
 |
hipukritus

|
Пуснато на: Съб Авг 26, 2006 2:28 am Заглавие: |
|
|
това че в бг не получаваш качествено образование и ходиш заради дипломата не ми е понятно, както и на повечето ми колеги от Русе. Това са проекти от моя випуск- 05:
в отговор ще пратя скоро как се представят немските колеги. ако не в нета има много примери. _________________ Дерзай!
Иван Белчев |
|
Върнете се в началото |
|
 |
|