Предишната тема :: Следващата тема |
Автор |
Съобщение |
snooper Mountain Wolf

Регистриран на: 15 Фев 2004 Мнения: 3408 Местожителство: под небето
|
Пуснато на: Пон Авг 28, 2006 10:40 am Заглавие: За съвестта, рекламата и някои други неща... |
|
|
Днес видях и аз що е то новата рекламна кампания на "реалитито" Биг Брадър 3-та серия (в предната серия някой чука на вратата, а в тази ще му отворят)... и какво да видя - возя се кротко в адския транспорт, вали едно лекичко и изведнъж - въъйй - един закачулен ми вади кръст от дистанционни...
Че ми подейства - подейства ми, може би обаче не точно така, както би му се искало на Нико Тупарев. Мен малко ме стресна тоя кадрър - не съм религиозен особено, не съм суеверен (не много), не съм и вампир, но този кръст ми бръкна нейде дълбоко и се замислих - ако дойде някой ден важен клиент, с който работя от години и пожелае да снимам това - аз дали ще го направя и ако го направя как ще се чувствам после... не знам. Сигурно ще го направя, сигурно няма да ми пука особено - обаче не мога да съм сигурен дали реално би било така.
Та ще ми е интересно някой друг би ли си задавал подобен въпрос като му възлагат поръчка или само аз съм мръднал от гадния дъжд? _________________ You're born, you live, and then you die. Unfortunately, too many people miss that middle part.
www.VerticalShot.com |
|
Върнете се в началото |
|
 |
nub

|
Пуснато на: Пон Авг 28, 2006 11:13 am Заглавие: |
|
|
Хич не си мръднал. Госин Тупарев е известен с родителите си и със склонноста си да губи мярка в стремежа за кеша.
В стремежа си да направи хорър трейлър е напраил оакване, но нима те изненадва тва. Все пак у нас идва момент в които спираш да мислиш какво правиш щото имаш да плащаш сметки.
Аз лично очзаквам Биг брадър 3 да има умрели, пребити, ранени, нае....
Чалга рулезъ. |
|
Върнете се в началото |
|
 |
PERO!

|
Пуснато на: Пон Авг 28, 2006 11:53 am Заглавие: |
|
|
полудяхте ли!?!?!
това е най добре снимания БГ клип които съм гледал. и идеята е яка това си е пародия, също като Брадъра |
|
Върнете се в началото |
|
 |
nub

|
Пуснато на: Пон Авг 28, 2006 11:57 am Заглавие: |
|
|
Бе не изключвам да си прав (за полудяването). |
|
Върнете се в началото |
|
 |
snooper Mountain Wolf

|
Пуснато на: Пон Авг 28, 2006 12:08 pm Заглавие: |
|
|
Да си призная клипа на съм гледал, говорехза билборда, но темата е принципна... ако дадена поръчка буди някакви твои си съображения как действаш... _________________ You're born, you live, and then you die. Unfortunately, too many people miss that middle part.
www.VerticalShot.com |
|
Върнете се в началото |
|
 |
PERO!

|
Пуснато на: Пон Авг 28, 2006 12:08 pm Заглавие: |
|
|
:)))
освен това цялата кампания е такава още от началото ни облъчват че ще гледаме религиозен психотрилър |
|
Върнете се в началото |
|
 |
snooper Mountain Wolf

|
Пуснато на: Пон Авг 28, 2006 12:11 pm Заглавие: |
|
|
Аз за втори път ще потретя :) Случая е само повод и не коментираме него конкретно. _________________ You're born, you live, and then you die. Unfortunately, too many people miss that middle part.
www.VerticalShot.com |
|
Върнете се в началото |
|
 |
PERO!

|
Пуснато на: Пон Авг 28, 2006 12:11 pm Заглавие: |
|
|
snooper написа: | Да си призная клипа на съм гледал, говорехза билборда, но темата е принципна... ако дадена поръчка буди някакви твои си съображения как действаш... |
ми мрънкам, мрънкам... предлагам друго и ако не мине правя тва ти да неби да имаш по добър подход?
а му другото
храната ебава м... на глада! трябва да я унищожим! :)) |
|
Върнете се в началото |
|
 |
snooper Mountain Wolf

|
Пуснато на: Пон Авг 28, 2006 12:17 pm Заглавие: |
|
|
Не ми се е случвало да имам угризения бре, ама то кога да ми се случи - ама с моите тъпи 19 години кво съм видял аз :) ... просто ми е трудно да правя чалга в работата си - мога да копам на полето с мотиката, ама не мога да ида да снимам сватби в гражданското... но тук случаят е друг. _________________ You're born, you live, and then you die. Unfortunately, too many people miss that middle part.
www.VerticalShot.com |
|
Върнете се в началото |
|
 |
PERO!

|
Пуснато на: Пон Авг 28, 2006 12:44 pm Заглавие: |
|
|
:)) тва сватбите са 100% експерианс!
дигаш левъл -
бързина,
нахалство (особенно ако помолиш попа да мръдне крачка в страни, вдигаш два левъла)
и претръпваш към селяни клиенти |
|
Върнете се в началото |
|
 |
M0
|
Пуснато на: Пон Авг 28, 2006 1:01 pm Заглавие: |
|
|
PERO! написа: | :)) тва сватбите са 100% експерианс!
дигаш левъл -
бързина,
нахалство (особенно ако помолиш попа да мръдне крачка в страни, вдигаш два левъла)
и претръпваш към селяни клиенти |
паднах ... :))))))))) _________________ "...Най-добрата околна среда за човека е свободата. ..." - Вацлав Клаус |
|
Върнете се в началото |
|
 |
snooper Mountain Wolf

|
Пуснато на: Пон Авг 28, 2006 1:23 pm Заглавие: |
|
|
mo• - падаш, ама е толкоз вярно, че няма накъде... Ей го имам много добър приятел, който снима сватби (с две малки деца като ти дойде до гърлото е разбираемо), но е певец в останалотото време с много качества и награди, вика ми:
- Хубаво де, ти що не дойдеш да снимаш сватби през уикендите, ще парвиш добир пари за 6-7 дена работа по половин ден, нямаш постоянно бачкане, кво ти струва?
- Абе мой, благодаря ти, ама ти ако те викат да пееш в чалга-бар за тлъсти пари ще идеш ли?
- Е дума да не става!
- Е, значи ме разбра... всеки с неговите си неща. _________________ You're born, you live, and then you die. Unfortunately, too many people miss that middle part.
www.VerticalShot.com |
|
Върнете се в началото |
|
 |
M0
|
Пуснато на: Пон Авг 28, 2006 2:04 pm Заглавие: |
|
|
snooper - паднах от начина, по който го написа
и аз имам познат, който снима по сватби (има вероятност да го познаваш дори)
... еми извинявай за половин ден това са си пари.
За "чалгата" си е въпрос на гледна точка... и на това колкото ти е опрял ножа в кокала... въпрос на оцеляване е за някой. Всеки има право на избор.
... а за угризения, чак не съм имал, но преди време ми се наложи да работя по проект, който беше в пълно противоречие с гражданската ми позиция... и... сложих на кантара, сметки не се плащат с позиция! Мърморах, мърморах и си действах ... _________________ "...Най-добрата околна среда за човека е свободата. ..." - Вацлав Клаус |
|
Върнете се в началото |
|
 |
PERO!

|
Пуснато на: Пон Авг 28, 2006 2:48 pm Заглавие: |
|
|
:)))) а като се замисля има доста общо между сватбите и рекламите |
|
Върнете се в началото |
|
 |
mim

|
Пуснато на: Пон Авг 28, 2006 2:54 pm Заглавие: |
|
|
а бе има и сватби и сватби
виждала съм и такива неща, дето наистина си заслужава да показваш на внуците си и да се гордееш, че си платил на този човек заслужената сума от да речем 2000 в евро
това че тука цари такава безобразна чалгария не значи, че това е срамен занаят
аз бих снимала сватби и бих се опитала да бъдат като тези, на които се кефя, но на определената цена
сега, кой ще ми плати е друга работа, но не бих снимала това, което на всички ни е до болка познато _________________ и един шоколад увива мармота в станиол |
|
Върнете се в началото |
|
 |
snooper Mountain Wolf

|
Пуснато на: Пон Авг 28, 2006 3:25 pm Заглавие: |
|
|
Мимеееее, много добре ми знаеш позицията за скъпите сватбени албуми - ако има къде и клиента не е селяндур - ок, там си е майсторлък, но все още (а и много занапред) у нас като кажеш снимане на сватби всички знаят за какво говорим. Обаче на други места има места, където да го направиш - в заведенията, в които се правят сватбите има различни кътчета по двора отделени за снимки, отделно преди сватбата се прави сесия, отделно студио и... абе, дъвкали сме го. Тука само погледни как изглежда едно нормално геражданско като извадено от стар соц-филм и... Масово хората предпочитат да спестят от фотограф или да се спазарят с някой чичка пред гражданското за снимки 10х15 по 65 стинки, а с тия пари да викнат един пускач на музика, който даже и микрофон си има, та да му дадат 200-300 лева и да си праат кефа, койт бил трезвен помни, койт не - ще разчита на снимки, ако има... :)
Обаче, Мим, що и ти влачиш темата на все по off... _________________ You're born, you live, and then you die. Unfortunately, too many people miss that middle part.
www.VerticalShot.com |
|
Върнете се в началото |
|
 |
snooper Mountain Wolf

|
Пуснато на: Пон Авг 28, 2006 3:32 pm Заглавие: |
|
|
И като ще е тотално offf - ето това са хубави кадри от сватби, а не... ония :)
http://www.jeffascough.net/ _________________ You're born, you live, and then you die. Unfortunately, too many people miss that middle part.
www.VerticalShot.com |
|
Върнете се в началото |
|
 |
mim

|
Пуснато на: Пон Авг 28, 2006 3:50 pm Заглавие: |
|
|
не е офф, бре снупски
всеки си има праг на търпимост за съответната сума
и всяко нещо може да се направи качествено
ей на, виж импланта, човекът е в меката на чалгата, ама пипа нещата по-инак, не чалгарски
схващаш ли
ние сме сбъркани типове, по-различно гледаме на нещата
тая реклама по нова с дистанционните е затреляла точната аудитория, не мен и теб, ма ние и без това там няма да се врем и да им даваме пари и ще прецъкваме на другия канал
в цял свят има естетичен боклук, който има пълното право да съществува, другото е цензура
а ти гледай през другия прозорец и си псувай наум
а и гледай децата ти един ден също да гледат през другия прозорец _________________ и един шоколад увива мармота в станиол |
|
Върнете се в началото |
|
 |
PERO!

|
Пуснато на: Пон Авг 28, 2006 3:52 pm Заглавие: |
|
|
стига бе тук все още клиенти като чуят 500 - 1000 лева за рекламна фотосесия и ме пращат по дяволите а после ми идват с диск пълен с 6 мегапиклебови шитки за които някои по-селяндур и от тях им е зел 200 кинта
аз обаче упорито продължавам да предлагам на всички селяндури професионални фотосесии за рекламните кампании, с едничката надежда един да се съгласи. |
|
Върнете се в началото |
|
 |
snooper Mountain Wolf

|
Пуснато на: Пон Авг 28, 2006 4:02 pm Заглавие: |
|
|
Ей, Мимата, що сега говориш, баш че ли не знаеш кой какво и все едно доматите ги ям с колците... _________________ You're born, you live, and then you die. Unfortunately, too many people miss that middle part.
www.VerticalShot.com |
|
Върнете се в началото |
|
 |
|