Предишната тема :: Следващата тема |
Автор |
Съобщение |
Erolan

|
Пуснато на: Пон Авг 28, 2006 4:10 pm Заглавие: Sidewinder rocket [3D] |
|
|
Ракета AIM-9M "Sidewinder".
Инфрачервено насочване, дълга е не повече от 3 м, 20 кг бойна глава...какво друго да кажа...ами за сега не се сещам, освен че се среща на веки амеркански самолет.
Софтуер: Maya
Време за рендер: около 7-8 мин. _________________ status_check: OK |
|
Върнете се в началото |
|
 |
Kliment
|
Пуснато на: Пон Авг 28, 2006 4:15 pm Заглавие: |
|
|
още! :) |
|
Върнете се в началото |
|
 |
Erolan

|
Пуснато на: Пон Авг 28, 2006 4:25 pm Заглавие: |
|
|
Еми ще пусна скоро. Ето тук едно нещо WIP - "Ламята Надка", което правя в момента, но за него повечко като го свърша...
 _________________ status_check: OK |
|
Върнете се в началото |
|
 |
velinov

|
Пуснато на: Пон Авг 28, 2006 5:52 pm Заглавие: Re: Sidewinder rocket [3D] |
|
|
Erolan написа: | Ракета AIM-9M "Sidewinder"...ами за сега не се сещам, освен че се среща на веки амеркански самолет.
|
..., a самолета каде е? :) Още!!! |
|
Върнете се в началото |
|
 |
Erolan

|
Пуснато на: Пон Авг 28, 2006 6:23 pm Заглавие: Re: Sidewinder rocket [3D] |
|
|
velinov написа: |
..., a самолета каде е? :) Още!!! |
Ох...ако го имах това време щях с такъв голям кеф да го смоделирам и него...за сега ми се щеше да паузирам тази техно част от 3Д-то, въпреки че много ми харесва, и да извадя едно истинксо готино пейзажче с ламя ;) (виж "Ламята_Надка" бел. ред.) и тогава да се върна към самолета на тази ракета. Но честно казано тя има толкова детайли по нея че ще трябва бая по проста нейна версия да използвам. Но пък е идеална за самолет, леко наклонен и акцент върху ракетата...както и да е, мисля си тук писмено... _________________ status_check: OK |
|
Върнете се в началото |
|
 |
piker

|
Пуснато на: Пон Авг 28, 2006 6:52 pm Заглавие: |
|
|
е... то хубаво ама .. в тази ракета само един револв, малко оперение и текстурка някаква има...
пък и ... сложи я в някаква сцена - примерно на стелаж в склад, на тележка върхи пистата, нещо...
ако толкова ти се правят ракети има и къде по-вчечатляващо изглеждащи - примерно израелските питони, ер-73-ките и т.н...
но в този ред на мисли наистина по-добре е да почнеш от самолета - иначе ситуация прилича малко на това да решиш да станеш ловец и вместо първо пушка - да отидеш да си купиш първо патрони ... :) _________________ брадато българче. с пушка. автоматична. |
|
Върнете се в началото |
|
 |
Erolan

|
Пуснато на: Пон Авг 28, 2006 7:11 pm Заглавие: |
|
|
piker написа: | ... има и къде по-вчечатляващо изглеждащи - примерно израелските питони, ер-73-ките и т.н... |
Вкус другар няма, тази ми е харесала, тази съм направил. _________________ status_check: OK |
|
Върнете се в началото |
|
 |
Erolan

|
Пуснато на: Пон Авг 28, 2006 7:21 pm Заглавие: |
|
|
piker написа: | е... то хубаво ама .. в тази ракета само един револв, малко оперение и текстурка някаква има... |
Това ще да е нещо такова ми се струва :)
|
Върнете се в началото |
|
 |
Erolan

|
Пуснато на: Чет Авг 31, 2006 1:21 pm Заглавие: |
|
|
Тук един малък експеримент, пускам в тази тема щото не обичам да отркивам нови. Та, имам един дънер който се опитвам да направя. и ми е малко интересно ако имаме текстурата има ли някакъв отъпкан път по който да създадем хубав dipcalement map за нея. Тук може да се види до къде съм стигнал с експеримента, който според мен ако се увеличи малко качестово на текстурата и респективно мап-а ще се постигне много добър резултат. Но не съм сигурен че съм на най-правилния път.
|
Върнете се в началото |
|
 |
Erolan

|
Пуснато на: Пон Сеп 04, 2006 10:02 am Заглавие: |
|
|
Ето и детайлче:
...и един друг ракурс.