Graphilla.com :: Преглед на тема - Sidewinder rocket [3D]

Graphilla.com Форуми

Въпроси/ОтговориВъпроси/Отговори
   ТърсенеТърсене   ПотребителиПотребители   Потребителски групиПотребителски групи   Регистрирайте сеРегистрирайте се   ПрофилПрофил   Влезте, за да видите съобщенията сиВлезте, за да видите съобщенията си   ВходВход 

Sidewinder rocket [3D]

Този форум е заключен - не можете да пускате теми, да отговаряте или да променяте мнения   Тази тема е заключена - не можеш да отговаряте или да променяте мнения    Graphilla.com Форуми -> Представяне
Предишната тема :: Следващата тема  
Автор Съобщение
Erolan

МнениеПуснато на: Пон Авг 28, 2006 4:10 pm    Заглавие: Sidewinder rocket [3D] Отговорете с цитат

Ракета AIM-9M "Sidewinder".
Инфрачервено насочване, дълга е не повече от 3 м, 20 кг бойна глава...какво друго да кажа...ами за сега не се сещам, освен че се среща на веки амеркански самолет.

Софтуер: Maya
Време за рендер: около 7-8 мин.
Kliment

Местожителство: Новогорци

МнениеПуснато на: Пон Авг 28, 2006 4:15 pm    Заглавие: Отговорете с цитат

още! :)
Върнете се в началото
Вижте профила на потребителя Изпратете лично съобщение Посетете сайта на потребителя
Erolan

МнениеПуснато на: Пон Авг 28, 2006 4:25 pm    Заглавие: Отговорете с цитат

Еми ще пусна скоро. Ето тук едно нещо WIP - "Ламята Надка", което правя в момента, но за него повечко като го свърша...

velinov

Местожителство: Varna

МнениеПуснато на: Пон Авг 28, 2006 5:52 pm    Заглавие: Re: Sidewinder rocket [3D] Отговорете с цитат

Erolan написа:
Ракета AIM-9M "Sidewinder"...ами за сега не се сещам, освен че се среща на веки амеркански самолет.

..., a самолета каде е? :) Още!!!
Върнете се в началото
Вижте профила на потребителя Изпратете лично съобщение
Erolan

МнениеПуснато на: Пон Авг 28, 2006 6:23 pm    Заглавие: Re: Sidewinder rocket [3D] Отговорете с цитат

velinov написа:

..., a самолета каде е? :) Още!!!

Ох...ако го имах това време щях с такъв голям кеф да го смоделирам и него...за сега ми се щеше да паузирам тази техно част от 3Д-то, въпреки че много ми харесва, и да извадя едно истинксо готино пейзажче с ламя ;) (виж "Ламята_Надка" бел. ред.) и тогава да се върна към самолета на тази ракета. Но честно казано тя има толкова детайли по нея че ще трябва бая по проста нейна версия да използвам. Но пък е идеална за самолет, леко наклонен и акцент върху ракетата...както и да е, мисля си тук писмено...
piker

МнениеПуснато на: Пон Авг 28, 2006 6:52 pm    Заглавие: Отговорете с цитат

е... то хубаво ама .. в тази ракета само един револв, малко оперение и текстурка някаква има...
пък и ... сложи я в някаква сцена - примерно на стелаж в склад, на тележка върхи пистата, нещо...
ако толкова ти се правят ракети има и къде по-вчечатляващо изглеждащи - примерно израелските питони, ер-73-ките и т.н...
но в този ред на мисли наистина по-добре е да почнеш от самолета - иначе ситуация прилича малко на това да решиш да станеш ловец и вместо първо пушка - да отидеш да си купиш първо патрони ... :)
Erolan

МнениеПуснато на: Пон Авг 28, 2006 7:11 pm    Заглавие: Отговорете с цитат

piker написа:
... има и къде по-вчечатляващо изглеждащи - примерно израелските питони, ер-73-ките и т.н...

Вкус другар няма, тази ми е харесала, тази съм направил.
Erolan

МнениеПуснато на: Пон Авг 28, 2006 7:21 pm    Заглавие: Отговорете с цитат

piker написа:
е... то хубаво ама .. в тази ракета само един револв, малко оперение и текстурка някаква има...

Това ще да е нещо такова ми се струва :)

Erolan

МнениеПуснато на: Чет Авг 31, 2006 1:21 pm    Заглавие: Отговорете с цитат

Тук един малък експеримент, пускам в тази тема щото не обичам да отркивам нови. Та, имам един дънер който се опитвам да направя. и ми е малко интересно ако имаме текстурата има ли някакъв отъпкан път по който да създадем хубав dipcalement map за нея. Тук може да се види до къде съм стигнал с експеримента, който според мен ако се увеличи малко качестово на текстурата и респективно мап-а ще се постигне много добър резултат. Но не съм сигурен че съм на най-правилния път.

Erolan

МнениеПуснато на: Пон Сеп 04, 2006 10:02 am    Заглавие: Отговорете с цитат

Ето и детайлче:

...и един друг ракурс.

...Поздрави...
Покажи мнения от преди:   
Този форум е заключен - не можете да пускате теми, да отговаряте или да променяте мнения   Тази тема е заключена - не можеш да отговаряте или да променяте мнения    Graphilla.com Форуми -> Представяне Часовете са според зоната GMT + 3 Часа
Страница 1 от 1

Идете на:  
Не Можете да пускате нови теми
Не Можете да отговаряте на темите
Не Можете да променяте съобщенията си
Не Можете да изтривате съобщенията си
Не Можете да гласувате в анкети