Graphilla.com :: Преглед на тема - Тия от Графики с илюстратора...

Graphilla.com Форуми

Въпроси/ОтговориВъпроси/Отговори
   ТърсенеТърсене   ПотребителиПотребители   Потребителски групиПотребителски групи   Регистрирайте сеРегистрирайте се   ПрофилПрофил   Влезте, за да видите съобщенията сиВлезте, за да видите съобщенията си   ВходВход 

Тия от Графики с илюстратора...

Създайте нова тема   Напишете отговор    Graphilla.com Форуми -> Книга за жалби и оплаквания
Предишната тема :: Следващата тема  
Автор Съобщение
snooper
Mountain Wolf

Местожителство: под небето

МнениеПуснато на: Чет Авг 31, 2006 1:25 am    Заглавие: Тия от Графики с илюстратора... Отговорете с цитат

Тия от "Графики и илюстрации"...са по-така от другите - писна ми, начи - влизаш в Графила, четеш и след малко ако рефрешнеш - ми само на графиките с илюстратора им е зелена тетрадката пред секцията и веднага ти става ясно, че пак някой е писал там, а по другите секции не - е писна ми! Трябва да спрем това... Волен Сидеров щял да блокира турската граница по изборите, а ние трябва да пуснем вирус по таблетите!

П.С.

:)))

www.VerticalShot.com
Върнете се в началото
Вижте профила на потребителя Изпратете лично съобщение Посетете сайта на потребителя
scrape

Местожителство: graveyard

МнениеПуснато на: Чет Авг 31, 2006 1:31 am    Заглавие: Отговорете с цитат

ти да не мърмориш, че ти взимаме апарата и те остааме принт скриин на воулпейпари да праиш ... ей тва човешката завист почивен ден няма :))
snooper
Mountain Wolf

МнениеПуснато на: Чет Авг 31, 2006 2:15 am    Заглавие: Отговорете с цитат

Империята ще отвърне на удара! - http://www.netdisaster.com/go.php?mode=manif&url=http://www.graphilla.com/viewforum.php?f=3

www.VerticalShot.com
Върнете се в началото
Вижте профила на потребителя Изпратете лично съобщение Посетете сайта на потребителя
Zing

МнениеПуснато на: Чет Авг 31, 2006 6:59 am    Заглавие: Отговорете с цитат

снооп,
купи си таблет :) или лаптоп Хюндай с вградена камера :)))
Върнете се в началото
Вижте профила на потребителя Изпратете лично съобщение
ники михайлов

МнениеПуснато на: Чет Авг 31, 2006 9:11 am    Заглавие: Отговорете с цитат

И аз да похленча, защо 2д и 3д-тата само, са толкова отзивчиви... даже личните си бележки четат... логоедите (тва като людоеди ама храната им е в работното поле на илюстратор-а), уебърите да не говоря моята слабост, принтаджиите... стоят тука едни бележки за gaddict непрочетени от месец ... :(
JinMachine

МнениеПуснато на: Чет Авг 31, 2006 9:52 am    Заглавие: Отговорете с цитат

Хехехееее - един път и аз да си видя името на плакат!!!
Кого да почерпя?
Върнете се в началото
JinMachine

МнениеПуснато на: Чет Авг 31, 2006 9:54 am    Заглавие: Отговорете с цитат

А... докато ви прочета какво се гъбаркате някой пак е постнал в Графиките... ш'зема да ида да видя кой е. Аде, доскоро!
Върнете се в началото
ma4u4a

МнениеПуснато на: Чет Авг 31, 2006 10:35 am    Заглавие: Отговорете с цитат

Аз пък от фотографите искам да се оплача!
Вие сте станали като силова групировка! Където мръднеш фотограф!
Прибираш се във Варна и всичките ти стари познати станали фотографи! Тва художници, тва корабни конструктори, тва неуспели актьорчета... (не им помня на всичките предишните занимания)... бе всеки си взел там нещо да щрака!
Писна ми да слушам за какви канонски или никонски тела си мечтаят хората, какви бленди, какви обективи и все едни цифри...
То не се издържа! Баси отпуската!

бу.
Върнете се в началото
Вижте профила на потребителя Изпратете лично съобщение Изпрати мейла
Ky3Mu4

Местожителство: Germany

МнениеПуснато на: Чет Авг 31, 2006 10:42 am    Заглавие: Отговорете с цитат

ееее мрън мрън...
wicky

Местожителство: Sofia

МнениеПуснато на: Чет Авг 31, 2006 12:41 pm    Заглавие: Отговорете с цитат

Ky3Mu4 написа:
ееее мрън мрън...

ХАХА
предлагам секцията "Книга за жалби и оплаквания" да се преименува на по-простичкото и разбираемо - "МРЪН МРЪН"
Върнете се в началото
snooper
Mountain Wolf

МнениеПуснато на: Чет Авг 31, 2006 2:28 pm    Заглавие: Отговорете с цитат

ma4u4a написа:
Тва художници, тва корабни конструктори, тва неуспели актьорчета... (не им помня на всичките предишните занимания)...

Хората мислят в перспектива бре! :)

www.VerticalShot.com
Върнете се в началото
snooper
Mountain Wolf

МнениеПуснато на: Чет Авг 31, 2006 2:28 pm    Заглавие: Отговорете с цитат

JinMachine написа:
Хехехееее - един път и аз да си видя името на плакат!!!
Кого да почерпя?

Ами... цветя и бонбони не пием :)

www.VerticalShot.com
Върнете се в началото
Viktor M.

Местожителство: Plovdiv

МнениеПуснато на: Чет Авг 31, 2006 7:26 pm    Заглавие: Отговорете с цитат

АХАААААаааааа ха ха ха ах......... Е аз съм скромен чиляк, какво си ме истипосал на 5000 плаката БРЕ. Ти пък имаш много хубави снимки :)РР я се стягаи и снимай и ще има зеленичко и в 'Фотография" :)
Add

МнениеПуснато на: Пет Сеп 01, 2006 10:27 am    Заглавие: Re: Тия от Графики с илюстратора... Отговорете с цитат

snooper написа:
Тия от "Графики и илюстрации"...са по-така от другите - писна ми, начи - влизаш в Графила, четеш и след малко ако рефрешнеш - ми само на графиките с илюстратора им е зелена тетрадката пред секцията и веднага ти става ясно, че пак някой е писал там, а по другите секции не - е писна ми! Трябва да спрем това... :)))

mace e виновен, поставил им е изискване за минимум постове на ден, на всеки индивидуално разбира се:)
sumo

Местожителство: Люлин...

МнениеПуснато на: Пет Сеп 01, 2006 1:59 pm    Заглавие: Отговорете с цитат

Pfu, snoshti sunuvah che si kupuvam 2ri tablet...
To pone da izpolzvah tozi, koito imam, a to...
Покажи мнения от преди:   
Създайте нова тема   Напишете отговор    Graphilla.com Форуми -> Книга за жалби и оплаквания Часовете са според зоната GMT + 3 Часа
Страница 1 от 1

Идете на:  
Не Можете да пускате нови теми
Не Можете да отговаряте на темите
Не Можете да променяте съобщенията си
Не Можете да изтривате съобщенията си
Не Можете да гласувате в анкети