Предишната тема :: Следващата тема |
Автор |
Съобщение |
EmPATHy_hr

Регистриран на: 01 Сеп 2006 Мнения: 1171 Местожителство: Tangent Universe
|
Пуснато на: Пон Сеп 04, 2006 5:24 pm Заглавие: |
|
|
някои си беше поръчал пеизажче ...:PpP
[img] [/img] |
|
Върнете се в началото |
|
 |
dadi
|
Пуснато на: Вто Сеп 05, 2006 7:57 am Заглавие: |
|
|
този пейзаж наистина впечатлява - има доста драматизъм в осветлението - напомня на пейзажите на Айвазовски, въпреки, че те са морски:)
извини ме, но подписът и датата стоят ужасно |
|
Върнете се в началото |
|
 |
foboz

|
Пуснато на: Вто Сеп 05, 2006 12:39 pm Заглавие: |
|
|
Мен лично много ми харесват всичките работи, а последната също доста силно ми въздейства... Кефят :) |
|
Върнете се в началото |
|
 |
spacer bad ass panda

|
Пуснато на: Вто Сеп 05, 2006 12:46 pm Заглавие: |
|
|
хубава е но, шарпена и е в повече. на места е започнал да я разрушава даже. Хубаво нещо е шарпа, но трябва да се пипа по леко с него. |
|
Върнете се в началото |
|
 |
PetyoDenev

|
Пуснато на: Вто Сеп 05, 2006 1:55 pm Заглавие: |
|
|
EmPATHy_hr
понеже доста те хвалим :))) малко критика ще е от полза
на ръба са ти нещата, въпреки че ми харесват пейзажите са на ръба. Има едни подобни от едно време по едни метални легла ги рисуват та на там отиват малко и твойте. Внимавай че си доста близо. И все пак при теб колорота е доста читав и небетата те спасяват. Успех
п.с. за Айвазовски още много трябва :) _________________ ALFA MILANO |
|
Върнете се в началото |
|
 |
EmPATHy_hr

|
Пуснато на: Вто Сеп 05, 2006 2:45 pm Заглавие: |
|
|
spaser за шарпа си прав като го погледнах днес на трезва глава направо си дразни.
PetyoDenev "Има едни подобни от едно време по едни метални легла ги рисуват та на там отиват малко и твойте" не мога да схвана какво искаш да кажеш но мерси за критиката ...
хора казваите какво не ви харесва в работите...дори и нещо малко да е няма да се обидя на никои...защото съм забелязал че много хора ги е страх или им е неодобно да кажат нещо негативно за да не наранят нечие его или квот е там...защото съм забелязал и друго нещо много хора се и имат за "голяма работа" и почват да се сърдят кат им кажеш нещо...тва според мен са пълни глупости...така че даваите....:))) |
|
Върнете се в началото |
|
 |
PetyoDenev

|
Пуснато на: Вто Сеп 05, 2006 3:26 pm Заглавие: |
|
|
по е известно като : креватна живопис
но така директно казано е малко кофти а и твоите не са минали гранницата все още дано тръгнеш в правилната посока _________________ ALFA MILANO |
|
Върнете се в началото |
|
 |
EmPATHy_hr

|
Пуснато на: Вто Сеп 05, 2006 3:40 pm Заглавие: |
|
|
какво значи креватна живопис не бях чувал подобно нещо...btw аз уча графика и от живопис нищичко не разбирам...
(btw)2 разгледах ти саита и има много хубави работи...:))) |
|
Върнете се в началото |
|
 |
M0
|
Пуснато на: Вто Сеп 05, 2006 5:01 pm Заглавие: |
|
|
... че Ицо, пусни нещо ново, графично, да видим! _________________ "...Най-добрата околна среда за човека е свободата. ..." - Вацлав Клаус |
|
Върнете се в началото |
|
 |
TchudO

|
Пуснато на: Вто Сеп 05, 2006 5:14 pm Заглавие: |
|
|
незнам за креватната живопис, ама има едни китайски картинки където си менят светлината като ги гледаш от различен ъгъл мен на такова ми приличат, _________________ Кой е най-високо летящия бозайник?
КАТЕРИЧКАТА НА СТЮАРДЕСАТА |
|
Върнете се в началото |
|
 |
EmPATHy_hr

|
Пуснато на: Вто Сеп 05, 2006 5:19 pm Заглавие: |
|
|
TchudO написа: | незнам за креватната живопис, ама има едни китайски картинки където си менят светлината като ги гледаш от различен ъгъл мен на такова ми приличат, |
xexexexexexexe...маи се сещам за китаиските картинки...закла ме на място човек.....:P |
|
Върнете се в началото |
|
 |
AleXXX

|
Пуснато на: Сря Сеп 06, 2006 1:54 am Заглавие: |
|
|
Мен ме кефят, сбърканото осветление не ме притеснява ни на йота, затва пък момичето с кръвта определено не ми харесва. Онова зеленото със силуета - и него не харесах. Адски несигурни седяха, сякаш без кеф си ги правил, но си искал да имаш такава картинка . . . Другите двама човеци обаче ме изкефиха. Давай още! _________________ Hello, 911 emergency? There's a handsome guy in my house! Oh, *huh*, wait a second, cancel that. It's only me... |
|
Върнете се в началото |
|
 |
|