Предишната тема :: Следващата тема |
Автор |
Съобщение |
snooper Mountain Wolf

Регистриран на: 15 Фев 2004 Мнения: 3408 Местожителство: под небето
|
Пуснато на: Сря Сеп 06, 2006 11:16 am Заглавие: Жива дискриминация... (мрънкане) |
|
|
Какво установи един патологичен левичар за 9 години допир с windows - никой не те взима предвид... :(
Не можах да свикна и това си е... искам хикса на прозорците да ми е отляво, искам и скролера на страницата да ми е отляво! Не искам да ползвам клавиатурата и скролера на мишката само зашото интерфейса ме дразни... :(
Ох, олекна ми _________________ You're born, you live, and then you die. Unfortunately, too many people miss that middle part.
www.VerticalShot.com |
|
Върнете се в началото |
|
 |
ники михайлов

|
Пуснато на: Сря Сеп 06, 2006 11:22 am Заглавие: |
|
|
Таблетите не беа ли за левичари измислени бе.... кхм кхм ;)
(аз затфа си купих де.... таковата... да зема некой ден да стана и аз левичар, ма на, уви...) _________________ "You cannot cheat form. Form is not a vehicle for content. It is the content." PETER CHUNG |
|
Върнете се в началото |
|
 |
Drone

Регистриран на: 30 Яну 2003 Мнения: 2190 Местожителство: Gwon nee ju jee du shu!
|
Пуснато на: Сря Сеп 06, 2006 11:22 am Заглавие: |
|
|
Smeni mu kozhata :)
http://themes.astonshell.com/
Sreshtal sum nyakoi themes sus zatwaryane, etc., ot lyawata strana :) _________________
there ain't no way but the hard way
|
|
Върнете се в началото |
|
 |
ValBo

Регистриран на: 07 Ное 2002 Мнения: 3426 Местожителство: София-Шумен
|
Пуснато на: Сря Сеп 06, 2006 12:20 pm Заглавие: |
|
|
От 16 годишния ми допир с Вина съм свикнал да си затварям прозорците с алт+ф4 с лявата ръка;-)
отделно двойно кликане върху левия край на прозореца също го затваря
За скорла на експлорър - разглезихте се вие, скрол на мишката искате
Шпацията - оня големия клавиш долу прехвърля с една страница . Пък за това са измислили пейдж ъп и пейдж даун
Пък и вина всеки ден ти го... ...та щеш, не щеш все в лявата лента те бута;-)))) _________________ Сънят е слаб заместител на кофеина |
|
Върнете се в началото |
|
 |
snooper Mountain Wolf

|
Пуснато на: Сря Сеп 06, 2006 12:36 pm Заглавие: |
|
|
ValBo написа: | От 16 годишния ми допир с Вина съм свикнал да си затварям прозорците с алт+ф4 с лявата ръка;-)
отделно двойно кликане върху левия край на прозореца също го затваря
За скорла на експлорър - разглезихте се вие, скрол на мишката искате
Шпацията - оня големия клавиш долу прехвърля с една страница . Пък за това са измислили пейдж ъп и пейдж даун
Пък и вина всеки ден ти го... ...та щеш, не щеш все в лявата лента те бута;-)))) |
Тъъъъй, то и да имам всичко в ляво аз пак ще си затварям прозорците с Алт и Ф4 и ще си скорлвам с клавиатурата и мишката, просто няма да ме е яд и дя се чувствам прееван :) _________________ You're born, you live, and then you die. Unfortunately, too many people miss that middle part.
www.VerticalShot.com |
|
Върнете се в началото |
|
 |
nub

|
Пуснато на: Сря Сеп 06, 2006 1:31 pm Заглавие: |
|
|
Като те слушам има сао едно лекарство за теб:
Мак ос тен са вика.
Е тре си купиш мак, ма новите врткат и вин така че получааш две в едно. |
|
Върнете се в началото |
|
 |
mira

|
Пуснато на: Сря Сеп 06, 2006 3:32 pm Заглавие: |
|
|
snooper написа: | Тъъъъй, то и да имам всичко в ляво аз пак ще си затварям прозорците с Алт и Ф4 и ще си скорлвам с клавиатурата и мишката, просто няма да ме е яд и дя се чувствам прееван :) |
Завърти си монитора на 180 градуса и сичко ще ти е на място. :р
Snoop, тебе трябва да те направят модератор тука. :) _________________ Жить - хорошо!
А хорошо жить - еще лучше! |
|
Върнете се в началото |
|
 |
snooper Mountain Wolf

|
Пуснато на: Сря Сеп 06, 2006 4:31 pm Заглавие: |
|
|
mira написа: | Snoop, тебе трябва да те направят модератор тука. :)[/size] |
Ми аде де, откога чакам! трябва да пусна тема в жалби и оплаквания, задето не са ме направили модератор още...! _________________ You're born, you live, and then you die. Unfortunately, too many people miss that middle part.
www.VerticalShot.com |
|
Върнете се в началото |
|
 |
|