Предишната тема :: Следващата тема |
Автор |
Съобщение |
ivgin

Регистриран на: 17 Апр 2003 Мнения: 56 Местожителство: В съня на черния цар
|
Пуснато на: Пет Апр 25, 2003 6:30 pm Заглавие: |
|
|
Вторият ми харесва повече. Обаче двата флорални елемента изглеждат като да са от различни стилове. |
|
Върнете се в началото |
|
 |
piks

|
Пуснато на: Пет Апр 25, 2003 6:31 pm Заглавие: |
|
|
Цитат: | ima i drugi profesii be moito momiche.... |
implante az profesiqta nama da si q smenq
nikoj ne te zadylgava da gledash neshtata mi :)) _________________ °
°In an unseen forest they can hide
just like a child's hidden minds° |
|
Върнете се в началото |
|
 |
P E T R O V mnmlst

|
Пуснато на: Съб Апр 26, 2003 1:01 am Заглавие: |
|
|
ti ko iskash si ia smeniai... boli me mene... ma gledam iskash mnenie.. ami tova e moito mnenie... ma kato gledam si me izprevarila oshte ot zaglavieto na temata ti... i produljavash da se cupish, kazah ti ne e tova koeto triabva da e, mojesh da go napravish s mnogo po avangarden look, da po luxury i nai-veche da pokazva vsichko ot koeto se interesuvat potrebitelite na tazi media za manekenkata, bilo to tam izluchvane, sexapil..i kup bla bla fashion sinonimi ot sorta....
a kolkoto do komentara mi..shtom tolkova ti teji nima da komentiram poveche tfoia tema da si spokoina... (hmmm tfa mai sum go chel neide*)...
*neide = niakade ( s dumichkata neide pozdraviavam jitelite na selo Dolni dubnik, chestito) _________________ asenpetrov.com |
|
Върнете се в началото |
|
 |
Гост
|
Пуснато на: Съб Апр 26, 2003 5:20 pm Заглавие: |
|
|
mda piks kat ne te kefi sto postwas we dusha,e az gadnia sait det sa prawa pari da mi dawat tuka nema da go postna. ne 4e ne sam izkal da prawa iak design. prosto ne stana. kwi sa pri4inite ebal sam go . nali se sestas ako frasna onia ki4 sait tuka edwa lis e o4akwam pohwala .
a impplanta e praw deba trea po sexy look . se pak toi samo s fusti se zanimawa i ima opit deba da naprais onia chlga 4udowsita sexy e causa perduta ma im aprediswikatelstwo deba. zemi go po4ni na nowo.i stia s inata.basi.... |
|
Върнете се в началото |
|
 |
piks

|
Пуснато на: Нед Апр 27, 2003 12:49 am Заглавие: |
|
|
nubi
4e az sym go po4nala na novo oshte v denq v kojto postnah.
vqrvah 4e moga da raz4itam na pomosht kogato imam nugda ot neq.. greshkata e moq 4e q potyrsih tuk. :))) _________________ °
°In an unseen forest they can hide
just like a child's hidden minds° |
|
Върнете се в началото |
|
 |
BadmotherfuckeR Kill 'em All

|
Пуснато на: Съб Май 03, 2003 1:06 am Заглавие: |
|
|
piks написа: | nubi
4e az sym go po4nala na novo oshte v denq v kojto postnah.
vqrvah 4e moga da raz4itam na pomosht kogato imam nugda ot neq.. greshkata e moq 4e q potyrsih tuk. :))) |
Taka...i ne poluchi li pomosht tuk? ili ti ochakvashe nekakva druga pomosht li? niakoi da ti go napravi i da ti kaja ei taka triabva da e?
taka... greshkata kazvash..mi shtom smiatash che tuka nikoi s nishto ne moje da ti pomogne..zashto sledvashtia put ne pitash ABC design&colocation a??? tam moje i da ti otgovoriat i pomognat predpolagam... |
|
Върнете се в началото |
|
 |
|