Предишната тема :: Следващата тема |
Автор |
Съобщение |
smarto
|
Пуснато на: Съб Сеп 09, 2006 3:49 pm Заглавие: Личен сайт??? |
|
|
http://martin-angelov.hit.bg ще се радвам ако някой драсне два реда за коментар :) |
|
Върнете се в началото |
|
 |
smarto
|
Пуснато на: Вто Сеп 12, 2006 5:45 pm Заглавие: |
|
|
Дайте едно негативно мнение кви сте добри всички напрау... |
|
Върнете се в началото |
|
 |
DJ_CyberGod

|
Пуснато на: Вто Сеп 12, 2006 5:58 pm Заглавие: |
|
|
за какво се представяш?.. за веба със сайта, за 3д с моделите или кво.. аз не мога да ти дам професионално мнение за нито едното, но идеите за S6 ми харесаха:) _________________ so many pedestrians, so little time.. |
|
Върнете се в началото |
|
 |
Kliment
|
Пуснато на: Вто Сеп 12, 2006 6:13 pm Заглавие: |
|
|
приятно е .. можеш да смениш стрелките, на мен не ми допадат така ... и да оправиш представянето на работите си :)
Успех :) |
|
Върнете се в началото |
|
 |
smarto
|
Пуснато на: Сря Сеп 13, 2006 9:05 pm Заглавие: |
|
|
Много благодаря за мненията :) :) :) |
|
Върнете се в началото |
|
 |
Viktor M.

|
Пуснато на: Пет Сеп 15, 2006 3:53 pm Заглавие: |
|
|
Mnogo prozai4no.... Sra6no ne mi haresa tova 4e nemoga da vidq celi i v cvqt ne6tata ti, i tazi lenta koqto murda ne mi haresva( _________________ www.mazhlekov.com |
|
Върнете се в началото |
|
 |
RAYNER
|
Пуснато на: Пет Сеп 15, 2006 5:51 pm Заглавие: |
|
|
Много ми харесва ама не ти вярвам че само за 10 дни си се научил на Флаш че и чак сайт си направил... _________________ :!: Спрете избиването на тюлените :!: |
|
Върнете се в началото |
|
 |
smarto
|
Пуснато на: Пет Сеп 15, 2006 11:21 pm Заглавие: |
|
|
rayneR написа: | Много ми харесва ама не ти вярвам че само за 10 дни си се научил на Флаш че и чак сайт си направил... |
Така е честна дума, е вече не са 10 но ще се ориентираш по датата във братския форум :) Както и да е ще го почна наново сайта, че нещо бързо ми омръзна а движещата лентата си е експеримент... мерси за мненията to be continued... |
|
Върнете се в началото |
|
 |
RAYNER
|
Пуснато на: Съб Сеп 16, 2006 5:06 pm Заглавие: |
|
|
smarto написа: | rayneR написа: | Много ми харесва ама не ти вярвам че само за 10 дни си се научил на Флаш че и чак сайт си направил... |
Така е честна дума, е вече не са 10 но ще се ориентираш по датата във братския форум :) Както и да е ще го почна наново сайта, че нещо бързо ми омръзна а движещата лентата си е експеримент... мерси за мненията to be continued... |
Е как така за 10 дни бе ко толкова чете 10 дена това за мене си е напълно невъзможно много бързо се учиш ама не мога да повярвам и това си е :) _________________ :!: Спрете избиването на тюлените :!: |
|
Върнете се в началото |
|
 |
|