Предишната тема :: Следващата тема |
Не мислите ли, че форума има нужда от освежаване? |
да |
|
32% |
[ 15 ] |
може |
|
2% |
[ 1 ] |
знам ли аз? |
|
6% |
[ 3 ] |
марзи ме да мисля |
|
8% |
[ 4 ] |
не мисля |
|
6% |
[ 3 ] |
не |
|
34% |
[ 16 ] |
въздържам се |
|
8% |
[ 4 ] |
|
Общо гласове : 46 |
|
Автор |
Съобщение |
BSC System

|
Пуснато на: Пон Сеп 18, 2006 12:43 pm Заглавие: |
|
|
mObe написа: | BSC System написа: | Здравейййй
"Web {xHtml,CSS2,CMS},..", та сайта ти е табличен и бъгва на мнооого места, фреймове и т.н., но кода не е наша грижа. Тая система отвори/затвори ме сбърка. Докато намеря къде е линка за отваряне на проектите в портфолиото ти голяма дискотека беше.
Тоя скрипт съм го виждал и в по добро изпълнение.; натисни примерно на http://tonyyoo.com/v2/ (Project details) и ще разбереш за какво ти говоря.
От web-овете, който успях да видя online, никой не ми хареса (лично мнение)
Успех! |
Ta site mi e s xhtml i css stilove, edinstvenoto mqsto s tablici e na fronpage-a, zahstoto trqbva6e da go pusna burzo, site e validiran po standartite za xHtml i CSS2, ako ne vqrva6 vij dolu ima linkove za da go proveri6. pak tova che ne ti haresfa ok, no mi vurshi mn dobra rabota, pak i nevidqh na "www" da si sljil koi znae kolko dobur site, moje bi izpipan ot strana na sorce no dizain.. :) |
Да ти е добре написан сайта е далеч от идеята да се валидира, какво значи валидате css ? Да не си допуснал правописна грешка докато си писал css-a ? Или да си сложил за background, стоиност underline ? От много време насам тия бутони изчезнаха, преди се използваха за пропагандиране на веб стандартите, ама сега...?!
И моя профил, какво общо имаше с твойто представяне ,kh |
|
Върнете се в началото |
|
 |
mObe

|
Пуснато на: Пон Сеп 18, 2006 12:52 pm Заглавие: |
|
|
Ami ne me iskefi kato se ima napredvid 4e ste se subrali tolko creativni hora tuk. Porsto mi zaprili4na na edna nevzra4na tema za phpBB forumite, tova e!
I mi e mn zabavno tova kak kato ste ot mn vreme tuk i i da kajem 4e nqkoi razbirat kakvo pravqt, se ishfurlqte si4ki sre6to nqkoi nov, vmesto da dadete malko gradivna kritika (kato "nub" primerno). Mnogo ste se vzeli na seriozno a uj ste se subrali s ob6ti interesi i s edna cel - da obmenqte opit i da se razvivate, ili burkam?
E tova e golqma selqnika da me pita6 dli hodq na fitnes, nito se zaqjdam nito zapla6vam haha, no mai na teb ti se iska ta da stafat intrigite i da se pokaje6 kolko si velik kato si "член на специализирания форум".
Chesno kazano hich ne me interesuva6e da stavam "член на специализирания форум", prosto gledah teite i iskah da uchastfam da dam suveti i da popitam, no sistemkata vi me sprq i eto me tuk pusnah nqkolko ne6ta.
I pak 6te povtorq NE iskam da vodq glupavi sporove s nqkfi deto sedqt v toq forum i se 4udqt na koi da se naprafqt na mnogo znae6ti! Prosto me draznqt komentari ot nqkoi koito nevijdam da pokazva po-dobro ne6to ot meto, a ot tezi koito imat kakvo da pokajat i da zastanat priemam kritikata, koqto e i na mqsto i obektivna.
Tova e, pojelavam uspeh na vsi4ki i shte citiram mototo na CRF6adv "Go further out and faster! " [/list] _________________ martin. |
|
Върнете се в началото |
|
 |
chernat
|
Пуснато на: Пон Сеп 18, 2006 1:07 pm Заглавие: |
|
|
уух,исциклихседокатгопрочета |
|
Върнете се в началото |
|
 |
mObe

|
Пуснато на: Пон Сеп 18, 2006 1:34 pm Заглавие: |
|
|
BSC System , ta site ako e validiran po xHtml standartite nemislq 4e 6te bugva, osven ako nesum si pravil grubi gavri i nesum doizpipal css? Ti ako si fen na tablicite i o6te si gi polzva6, tvoi problem.
A za site mi e istestfan na Firefox,Opera,Mozilla,Konqueror i skapaniq IE 6, na IE 7 nesum go gledal i na Safari sushto no nesmqtam che shte ima problemi.
Ako vse pak si nameril bug molq da mi reportne6 da go orpavq :) _________________ martin. |
|
Върнете се в началото |
|
 |
BSC System

|
Пуснато на: Пон Сеп 18, 2006 2:08 pm Заглавие: |
|
|
Това не е форум за код. Ще се въздържа от коментар за проблеми с валидации и лошите продукти на майкрософт. |
|
Върнете се в началото |
|
 |
AntiKoZzz
|
Пуснато на: Пон Сеп 18, 2006 2:15 pm Заглавие: хах |
|
|
хахахахахахахахахах интересно интересно, мисля че резбата ти е много добра и идеите и тази костенурка много ми харесват, за Logo-то не разбирам много, нооооооооо другите цветните работи, web-овете, тениските... и т.н. Много от нещата са ти много добри и мога да ти кажа да не се спираш на прекалено надути коментари и от още по-надути хора, продължавай напред и ако не ти дадат права в форума-кажи им да ''ядадт праскови'' и да ''ходят в картофите''
Това е моето мнение, аз също бях оплут и за това не поствам вече, някой ден може пак да пробвам доброто и ''професионално отношение''
Не се притесняй не свършва света, не свършва и селенията ;) |
|
Върнете се в началото |
|
 |
Drone

Регистриран на: 30 Яну 2003 Мнения: 2190 Местожителство: Gwon nee ju jee du shu!
|
Пуснато на: Пон Сеп 18, 2006 2:17 pm Заглавие: |
|
|
Az puk -- shtoto sum si prostak -- mnogo si hareswam foruma kak izglezhda. Weche 3-ta godina si e taka, i wse si mi hareswa. Kakuwto i da bilo redesign shte go oklepa. _________________
there ain't no way but the hard way
|
|
Върнете се в началото |
|
 |
mObe

|
Пуснато на: Пон Сеп 18, 2006 2:40 pm Заглавие: Re: хах |
|
|
AntiKoZzz написа: | хахахахахахахахахах интересно интересно, мисля че резбата ти е много добра и идеите и тази костенурка много ми харесват, за Logo-то не разбирам много, нооооооооо другите цветните работи, web-овете, тениските... и т.н. Много от нещата са ти много добри и мога да ти кажа да не се спираш на прекалено надути коментари и от още по-надути хора, продължавай напред и ако не ти дадат права в форума-кажи им да ''ядадт праскови'' и да ''ходят в картофите''
Това е моето мнение, аз също бях оплут и за това не поствам вече, някой ден може пак да пробвам доброто и ''професионално отношение''
Не се притесняй не свършва света, не свършва и селенията ;) |
Haha hich ne se oritesnqvam :)
Pojelavam uspehi na si4ki i ne jelaq da se razprafqm pofeche :)) _________________ martin. |
|
Върнете се в началото |
|
 |
Kliment
|
Пуснато на: Пон Сеп 18, 2006 2:41 pm Заглавие: |
|
|
успех и на тебе ...
изпопадали са ти студиото и портфолиото ..
аз не виждам...?! |
|
Върнете се в началото |
|
 |
P E T R O V mnmlst

|
Пуснато на: Пон Сеп 18, 2006 3:23 pm Заглавие: |
|
|
Kliment написа: | ...аз не виждам...?! |
то няма нищо за гледане... _________________ asenpetrov.com |
|
Върнете се в началото |
|
 |
mObe

|
Пуснато на: Пон Сеп 18, 2006 3:35 pm Заглавие: |
|
|
xa ae si4ko nai-dobro vi jelaq! _________________ martin. |
|
Върнете се в началото |
|
 |
velinov

|
Пуснато на: Пон Сеп 18, 2006 3:52 pm Заглавие: |
|
|
Много лесно се даваш анкетьорче! Бъди по-упорит!!! :) Както казах, имаш и хубави неща, ма форума няма да го пипаш... ;)))) Успех! |
|
Върнете се в началото |
|
 |
mObe

|
Пуснато на: Пон Сеп 18, 2006 5:47 pm Заглавие: |
|
|
velinov написа: | Много лесно се даваш анкетьорче! Бъди по-упорит!!! :) Както казах, имаш и хубави неща, ма форума няма да го пипаш... ;)))) Успех! |
Ne se davam prosto nesum tozi koito 6te vi zabavlqva tuk, imam si dostata4no drugi ne6ta na glavata ot dfa da se prafq na ostroumen i velik s vas, imahe dna cel DA pomagam i da nau4avam novi trikove koito da prilagam, no sled kato se izlivate compleksite po men, nqmam rabota tuk, ima mn po snosni forumi kadeto se uvajavat horata, jalko 4e tozi ne ot tqh a v bg nqma mn takiva specializirani ( i sa s puti po-dobra organizaciq i dizain ot tozi )
I nesum iskal da pipam foruma, moje6e da naprafite edin komkurs s glasuvane i da se izbere nov dizain, dori ako adminite si mrudnat prusta da slojat edna otmetka i da si smenq6 stylinga sam {prosto i efectno otneseno kum vseki potrebitel nemisli6 li, vse pak ste dizaineri a ne programisti} ? _________________ martin. |
|
Върнете се в началото |
|
 |
DIDK0

|
Пуснато на: Пон Сеп 18, 2006 6:07 pm Заглавие: |
|
|
Вижте къв виц има в новия Maxim:
-Кое е най-трудното за един дизайнер?
-Балимумайката... Да направи дизайн ли?
-Мисли малко бе, селяк! Моментът, когато трябва да каже на майка си и баща си че е педал! :D :D :D :D :D |
|
Върнете се в началото |
|
 |
pipi

Регистриран на: 16 Дек 2002 Мнения: 2991 Местожителство: на работа - предимно
|
Пуснато на: Пон Сеп 18, 2006 6:14 pm Заглавие: |
|
|
Цялата дискусия вероятно е много интересна. Ако можех да се прежаля да я прочета .... 19-годишните не употребяват ли кирилица вече?
Кадъра с мацката в синята "тръба" е интересен.
Проява на много лошо възпитание е да се появиш в чужд форум (дом, офис) с репликата, абе тука не е мноо гот я да поразбишкаме. От друга страна всички ти обърнаха внимание..... сега ти си решаваш какво ще правиш. |
|
Върнете се в началото |
|
 |
pipi

Регистриран на: 16 Дек 2002 Мнения: 2991 Местожителство: на работа - предимно
|
Пуснато на: Пон Сеп 18, 2006 6:15 pm Заглавие: |
|
|
сорри, тръбата е зелена |
|
Върнете се в началото |
|
 |
mObe

|
Пуснато на: Пон Сеп 18, 2006 6:32 pm Заглавие: |
|
|
Proqva na otkrovennost {dobronamerena pri tova} i direktnost. Vinagi sum bil za da se kaje napravo i to4no, bez licemerni4eniq! Kakvo trq6e da sedna tiho da si mal4a da poema si4ki prostajki iskazvaniq, samo i samo da me odobrqt? Emi nq stane priemam samo obektivnite! Mersi za snimka, malko q zabelqzaha. Mi kakvo da pravq ... nesum jelan haha. Pak i ne zavisi ot men nali tuk trqbva6e da me odobrqt za da moga da buda aktiven potrebitel, 6te si 4akam da vidim kakvo 6te izmislqt, az si svur6ih moqt rabota pokazah ne6ta sega 4akam. _________________ martin. |
|
Върнете се в началото |
|
 |
TchudO

|
Пуснато на: Пон Сеп 18, 2006 6:43 pm Заглавие: |
|
|
Има и друг виц:
На едно парти двама типа се запознават:
- Иванов, дизайнер!
- Петров, обикновен гей! _________________ Кой е най-високо летящия бозайник?
КАТЕРИЧКАТА НА СТЮАРДЕСАТА |
|
Върнете се в началото |
|
 |
RiN

|
Пуснато на: Пон Сеп 18, 2006 6:55 pm Заглавие: |
|
|
баси пернишката трагедия :) _________________ >=<> |
|
Върнете се в началото |
|
 |
nub

|
Пуснато на: Пон Сеп 18, 2006 7:05 pm Заглавие: |
|
|
За мен както казах има доста хляб в теб. (аз говоря за веба)За 19 годишен е много добре.
Това че някой не мисли като теб е нормално. Че има кретенски изказвания също е нормално. Намирам и реакцията ти за нормална за възрастта и опита ти. Просто трябва да отсяваш мненията.
Някой хора имат навика да коментират от позиции които не заемат (което пак е нормално всеки тре си храни егото:)
Имаш кво да учиш а тук има хора от които можеш да научиш доста.
Изчакай да се обадят админите за веба. За мен имаш място в веб секцията стига да си наясно с това че когато се коментира се мисли.
Ще видим ко ше кажат хората от които зависи. |
|
Върнете се в началото |
|
 |
|