Предишната тема :: Следващата тема |
Автор |
Съобщение |
dEmON
|
Пуснато на: Съб Сеп 23, 2006 10:49 am Заглавие: Web: Monoxia WIP |
|
|
 |
|
Върнете се в началото |
|
 |
dEmON
|
|
Върнете се в началото |
|
 |
ники михайлов

|
Пуснато на: Съб Сеп 23, 2006 12:17 pm Заглавие: |
|
|
Уеба като уеб не ми е в интересите да коментирам някогаш... сега като ти видях проекта се сещам за един мой много добър приятел и нещо като личен гуру в графичния дизайн който ми каза едно неувяхващо правило (едно то многото) с което дизайна ти ше скочи ниво нагоре.
НЕ ДУБЛИРАЙ ЕФЕКТИ (включително и огледално)
Ако направиш малки разлики ще видиш, че самият ти ще си много по-доволен от крайния резултат....
И на моменти навигацията не е подравнена и не се чете.
'Ма това умните по специалността да ти го коментират. _________________ "You cannot cheat form. Form is not a vehicle for content. It is the content." PETER CHUNG |
|
Върнете се в началото |
|
 |
dEmON
|
Пуснато на: Съб Сеп 23, 2006 12:25 pm Заглавие: |
|
|
ники михайлов написа: | Уеба като уеб не ми е в интересите да коментирам някогаш... сега като ти видях проекта се сещам за един мой много добър приятел и нещо като личен гуру в графичния дизайн който ми каза едно неувяхващо правило (едно то многото) с което дизайна ти ше скочи ниво нагоре.
НЕ ДУБЛИРАЙ ЕФЕКТИ (включително и огледално)
Ако направиш малки разлики ще видиш, че самият ти ще си много по-доволен от крайния резултат....
И на моменти навигацията не е подравнена и не се чете.
'Ма това умните по специалността да ти го коментират. |
Благодаря за коментара, Ники. Ама понеже не съм от най-схватливите, какво искаш да кажеш с дублирането на ефекти? |
|
Върнете се в началото |
|
 |
ники михайлов

|
Пуснато на: Съб Сеп 23, 2006 12:54 pm Заглавие: |
|
|
Горе където са сградите, направи някоя и друга промяна. Смени "светлението" (топли, студени цветове) попромени архитектурно (изтрий или деформирай) някоя дзвъчка. А ако можеш да подмениш структурата на скалата отдолу изцяло (намираш някакво фото правиш маска с очертанията на скалата и слагаш - да е един монолитен блок а не огледални форми) основата ще то стои по-добре (след това скалата бих и дал също единия край да е топло оцветена а другия студен).. облаците също... а и някои ефекти ми се струва че може и без тях (прогарянето в "герба" в средата на хедъра примерно)
Дет се вика - ти си човека - човъркай. _________________ "You cannot cheat form. Form is not a vehicle for content. It is the content." PETER CHUNG |
|
Върнете се в началото |
|
 |
dEmON
|
Пуснато на: Съб Сеп 23, 2006 12:59 pm Заглавие: |
|
|
Дам, стана ми ясно. Имаш резон. :)
Хм, тоя проект за нещастие е мъртъв в момента, така че ще изчакам. Но ще го имам предвид завбъдеще, наистина не бях обърнал внимание, че седи постно фона на хедъра... а то доста се набива на очи.
Благодаря отново. |
|
Върнете се в началото |
|
 |
kingBMF

Регистриран на: 17 Апр 2006 Мнения: 294 Местожителство: Liege, Rue de Serbie 99
|
Пуснато на: Нед Сеп 24, 2006 10:56 am Заглавие: |
|
|
ники михайлов написа: | Уеба като уеб не ми е в интересите да коментирам някогаш... сега като ти видях проекта се сещам за един мой много добър приятел и нещо като личен гуру в графичния дизайн който ми каза едно неувяхващо правило (едно то многото) с което дизайна ти ше скочи ниво нагоре.
НЕ ДУБЛИРАЙ ЕФЕКТИ |
Ти продължаваш да ръсиш глупости на търкалета написани в сила на "на баба Злата шурея ми каза..." , и в която тема погледна ти си там, или лющиш търкалета или привикваш некви на КЮ-то си... |
|
Върнете се в началото |
|
 |
ники михайлов

|
Пуснато на: Нед Сеп 24, 2006 12:32 pm Заглавие: |
|
|
Le Brute написа: | и в която тема погледна ти си там, или лющиш търкалета или привикваш некви на КЮ-то си... |
Аааа мноого са те :) Не е една
А този съвет дето ми го бяха дали на мен се оказа много верен.
Щото дразни също толкова колкото и липсата на подравняване ;)
'Ку искаш ти префърла малко фенове по Qто ... ;) _________________ "You cannot cheat form. Form is not a vehicle for content. It is the content." PETER CHUNG |
|
Върнете се в началото |
|
 |
|