Предишната тема :: Следващата тема |
Автор |
Съобщение |
PERO!

|
Пуснато на: Пон Сеп 11, 2006 1:37 pm Заглавие: въпрос на хартия pls Help! |
|
|
драсти ви
Търся хартия която по цвят и текстура да прилича на папирус.
Проверих при няколко от вносителите на хартия, но нямат такава.
навсякъде ми предлагат от тази с влакънцата, но не ми трябва такава
ако някой знае или е ползвал подобна хартия плийз ХЕЛП! |
|
Върнете се в началото |
|
 |
tech_noir

|
Пуснато на: Сря Сеп 27, 2006 6:23 pm Заглавие: |
|
|
Gmund, внасат ги Superprint, даже имат отделни каталози за такива (имахме техни каталози на една от бившите работи). Е, може да няма в наличност и ако е малко количеството за по-лесно да ти кажат че не съществува, ама че има такова животно, има. _________________ freak |
|
Върнете се в началото |
|
 |
Kliment
|
Пуснато на: Сря Сеп 27, 2006 6:38 pm Заглавие: |
|
|
tech_noir написа: | Gmund, внасат ги Superprint, даже имат отделни каталози за такива (имахме техни каталози на една от бившите работи). Е, може да няма в наличност и ако е малко количеството за по-лесно да ти кажат че не съществува, ама че има такова животно, има. |
имат си, тука им имам каталозите ... там ще намериш каквото ти трябва :) |
|
Върнете се в началото |
|
 |
LoveHate ta tatau

|
Пуснато на: Чет Сеп 28, 2006 11:12 am Заглавие: |
|
|
абе проблема е, че единствената налична в БГ такава хартия се явяват точно тези каталози.... и като им кажеш "Ми добре дайте от тази" следва... "Ами след 3 месеца, ама трябва 1 палет да поръчате"... и бог да поживи Топлофикация и НЕК _________________ V2&V8 forever |
|
Върнете се в началото |
|
 |
mucho

|
Пуснато на: Чет Сеп 28, 2006 12:14 pm Заглавие: |
|
|
начи аз съм ползвал една хартия точно такава, която по моемо е прекрасна и никак не скъпа има я като мостра в едно малко каталогче на Принта Лукс http://polygraphy.info/?page=cominfo&comid=438 хартията са води "Parchment" има "Natural" и "Relic Gold" 120/250 г/м2 _________________ бяла роза ше закича
на капака на москвича
шоту съм ибахти пича |
|
Върнете се в началото |
|
 |
panagonov

|
Пуснато на: Чет Сеп 28, 2006 4:44 pm Заглавие: |
|
|
Слава богу Pero е оправен и си направи сам текстурката на хартията. Защото все пак ставаше въпрос за дигитален печат, а фирмите имат претенции точно на каква хартия ще печатат, и ако бяхме намерили папирус, можеше и да не искат да го ползват. А ставаше въпрос само за 20 броя тираж. Но като цяло при нас избягваме да предлагаме ефектни хартии точно поради факта, че е 98% сигурно че тази, която клиента поиска, няма да я има в наличност. А ако я има няма да е в този грамаж. Зарити сме с каталози с ефектни хартии, които само събират прах... _________________ Много говориш бе, Панагонов! |
|
Върнете се в началото |
|
 |
|