Graphilla.com :: Преглед на тема - 1001 нощ

Graphilla.com Форуми

Въпроси/ОтговориВъпроси/Отговори
   ТърсенеТърсене   ПотребителиПотребители   Потребителски групиПотребителски групи   Регистрирайте сеРегистрирайте се   ПрофилПрофил   Влезте, за да видите съобщенията сиВлезте, за да видите съобщенията си   ВходВход 

1001 нощ
Иди на страница 1, 2, 3, 4  Следваща

Създайте нова тема   Напишете отговор    Graphilla.com Форуми -> Графики и илюстрации
Предишната тема :: Следващата тема  
Автор Съобщение
wicky

Местожителство: Sofia

МнениеПуснато на: Сря Сеп 27, 2006 10:22 pm    Заглавие: 1001 нощ Отговорете с цитат

Това ще е корицата за първи том, но има някои дребни неща, които ако ми остане време ще дооправя и разбира се - заглавие също ще й сложа, просто за сега реших да я пусна така :)

Върнете се в началото
Вижте профила на потребителя Изпратете лично съобщение Посетете сайта на потребителя
mort1eg

МнениеПуснато на: Сря Сеп 27, 2006 10:41 pm    Заглавие: Отговорете с цитат

koсата и орнаментите по златната рамка са много готини, ама тоя мъртвешко зелен цвят на Шехерезада ( тя е, нали? ) ми идва странен. И пръстите са малко неестествени :) Надявам се да съм бил от помощ :)
Върнете се в началото
Вижте профила на потребителя Изпратете лично съобщение Изпрати мейла
wicky

МнениеПуснато на: Сря Сеп 27, 2006 11:00 pm    Заглавие: Отговорете с цитат

Напълно възможно ! Аз имам слабост към такъв тип кожа и явно се увличам :P
Ето един по-румен вариянт:
http://files.wickyhouse.com/wicky_1001_nosht_2.jpg
Върнете се в началото
Вижте профила на потребителя Изпратете лично съобщение Посетете сайта на потребителя
Demon_Hunter

МнениеПуснато на: Сря Сеп 27, 2006 11:08 pm    Заглавие: Отговорете с цитат

Много е красиво,като цвят и цветова пластика.Косата и е страхотна.Много добре начупена!Замъка,околностите ,също и златните орнаменти са много добри и като рисунка и като цвят.Неми харесват единствено пръстите на ръката на жената и това,че няма връзка м/у погледа и това,което държи в ръката си.Преполагам,че ако ръката и бе пред лицето или погледа обърнат към ръката можеби щеше да се получи малко по-добре...(поне според мен)Иначе е много красиво,като цяло.
D3im05

МнениеПуснато на: Чет Сеп 28, 2006 12:52 am    Заглавие: Отговорете с цитат

Както казаха вече орнаментите и косата са много яки ...и брадата на оня ... такаааам тази ръка седи някакси неестествено в момента наистина можеби ако беше пред нея щеше да е по добре (странно защо лицето и от дясната страна е по сплескано от колкото от лявата ) и да този цвят идва малко по зеленикъв от обикновенния тон на човешката кожа.... дори и да си искала да е повлиян от факта , че на заден план е вечер
velinov

Местожителство: Varna

МнениеПуснато на: Чет Сеп 28, 2006 8:15 am    Заглавие: Отговорете с цитат

Хубаво, че разкара Аладин - към който по принцип изпитвам само топли чувства. Така е много по-добре, а орнаментите и възглавничките-бон-бонки са хита на сезона..., ха ха... ако мога така да се изразя... Бравоси!!!
Върнете се в началото
Вижте профила на потребителя Изпратете лично съобщение
wicky

МнениеПуснато на: Чет Сеп 28, 2006 9:13 am    Заглавие: Отговорете с цитат

Добре де добре! Знам си за ръката :) И мен много ме дразни, но някак с анатомията сме се отдалечили от известно време... но както винаги реших, че ако на вас не ви направи впечатление няма да е фатално. Но щом не е добре, ще я оправя все пак (или поне ще опитам;)
Относно погледа - ами тя в началото си гледаше настрани (към ръката си) но нямах на идея там да слагам звездички... и не ми стоеше добре, затова преместих погледа й както е сега... а идеята за звездичките се роди... тия дни :D И така е като я рисувам разпокъсано във времето!
Върнете се в началото
DJ_CyberGod

МнениеПуснато на: Чет Сеп 28, 2006 9:51 am    Заглавие: Отговорете с цитат

аз мисля че би станало още по-яко ако вкараш малко повече блясък в очите на мацето:)) малко мътни ми се виждат сега и може би ще малко цвят в тях:))
за цвета на кожата незнам, но ако и направиш някои топли участъци по тялото ще живне, примерно нослето и бузките, ръцете..абе можеш да си поиграеш с цветовете в кожата като цяло:))
иначе кърти отвсякъде, много е яко
chernat

МнениеПуснато на: Чет Сеп 28, 2006 10:26 am    Заглавие: Отговорете с цитат

Вызглавничките кыдрят много
откаде толкова нерви за орнаментите :D
Върнете се в началото
wicky

МнениеПуснато на: Чет Сеп 28, 2006 12:47 pm    Заглавие: Отговорете с цитат

Хе - забравих да ти блаодаря велински :) Аладин не се връзваше наистина... но това не пгречи да му намеря място нейде на гърба на корицата :)
DJ_CyberGod - аз си мислех, че съм прекалила с блясъка в очите :P
За орнаментчетата - с нервите как да е, ама с времето беше голяма борба :)
Върнете се в началото
maceman
nightWoWalker

Местожителство: Ironforge

МнениеПуснато на: Чет Сеп 28, 2006 1:10 pm    Заглавие: Отговорете с цитат

джина ама хич приказен не ми се вижда...
в главата е като портрет на квартална чичка, нищо което да напомня, че все пак е фентъзи герой.....
ръката му в китката е счупена....

в лицето на шехерезада няма нищо арабско....
даже disney, които са всеизвестни с това че преработват всичко в техен стил, във филмчето за алдин са търсили национални черти на героите,
още повече че това си е най големия арабски епос и присъствието на визуална идентичност според мен е важна....

не съм виждал варианта с аладин, но мисля че летящо килимче с него на фона на двореца ще допринесе за по голяма приказност ....
wicky

МнениеПуснато на: Чет Сеп 28, 2006 1:31 pm    Заглавие: Отговорете с цитат

За китката съм съгласна...
за джина като цяло... ако ми остане време (за което много се съмнявам) ще пробвам друг типаж (винаги съм си мислила, че джиновете изглеждат като обикновенни хора, но са духове - сигурно от там идва объркването ми ;)
Относно Шехерезадата ще ме прощаваш, но съм си я направила ама точно както винаги съм си я представяла и не мисля, че не носи персийски характеристики.
Аладин е супер изтъркано да си лети на килимчето - затова и не го направих така. Освен това - там ще има надпис.
Може би трябва да рисувам по-измислени приказки, защото аз такова нещо, като - "така се прави, за да ни е познато, защото винаги така се е рисувало и е много характерно" не го разбирам и съм съвсем на другото мнение, че е добре да изглежда различно;) (освен това разгледах много илюстрации преди това и навсякъде трудно можеш да познаеш националността на героите... особено като 90% ги рисуват като индийци, а те не са ;)
Мерси за съветите!
Върнете се в началото
Boteff

МнениеПуснато на: Чет Сеп 28, 2006 1:40 pm    Заглавие: Отговорете с цитат

ИЗТРИТО!!!
wicky

МнениеПуснато на: Чет Сеп 28, 2006 1:54 pm    Заглавие: Отговорете с цитат

ХАХА :)
Мейсе - аз много добре знам, че за добро ми ги казваш тез неща - не си мисли, че не съм те разбрала нещо. Просто се вързах на "тона", защото все пак доста се потрудих върху картинката, а ти я отрече с два реда :) ако станеш даскъл милите ученици ще треперят всеки път :D
Върнете се в началото
Hicks

Местожителство: 708 A

МнениеПуснато на: Чет Сеп 28, 2006 2:09 pm    Заглавие: Отговорете с цитат

>>> косата ми харесва супер много :>
>>> небето е малко като недовършено и може още няколко по-малки звезди да се сложат, поне лесно става...
>>> офф: Я!!! Ботеффф прописа на червена кирилица :Р
wicky

МнениеПуснато на: Чет Сеп 28, 2006 2:49 pm    Заглавие: Отговорете с цитат

maceman - ако знаеш колко съм се ровила да търся картинки и само някакви глуспоти има, маскарадни костюми и т.н. неща... дори и в някакви супер скъпи книги за костюми се рових и нямаше почти нищо за тях :(
Аз това за стандартното го казах по повод летящия аладин, а иначе мислих, че съм успяла да я направя персийка госпоицата (поне на мен така си ми изглежда...)
Hicks - мерси - то аз предимно по косата и по рамката съм рисувала, а небето е така, защото скоро ще има заглавие там и тогава ще си докомпозирам и звездичките (ама така то, като я пускам недовършена)
Ето един вариант в който гледа към звездичките, макар на мен да си ми харесва повече в първия :)
http://files.wickyhouse.com/wicky_1001_nosht_3.jpg
Върнете се в началото
Hof

Местожителство: с.Скрът

МнениеПуснато на: Чет Сеп 28, 2006 3:03 pm    Заглавие: Отговорете с цитат

приказно, на децата ще им хареса, а това е най важното,то и на мен ми харесва , ама това не е толкова важно :)))))))))
Върнете се в началото
EmPATHy_hr

Местожителство: Tangent Universe

МнениеПуснато на: Чет Сеп 28, 2006 3:06 pm    Заглавие: Отговорете с цитат

бе кам звездичките като гледа маи по добре...поне гледа на някаде(лично мнение) :) и наистина можеш да бутнеш лицето на джина...другия пич ми харесва и можеш да вкараш на госпоицата лека загадъчна усмивка според мен ще е по добре...иначе като цяло е много хубаво
Върнете се в началото
JinMachine

МнениеПуснато на: Чет Сеп 28, 2006 3:18 pm    Заглавие: Отговорете с цитат

...и един мармот ако може.

Сега като се загледах, звездичките в шепата й излъчват доста симетрични лъчи, а другите са разпръснати. Нарочно ли е така?

В оригинал Аладин е китаец, между другото.
Върнете се в началото
wicky

МнениеПуснато на: Чет Сеп 28, 2006 4:29 pm    Заглавие: Отговорете с цитат

Hoff - мерси (и аз на това разчитам :P), но е важно и на големите да им се харесва де...
EmPATHy_hr - Шехерезада имаше и леко загадъчна усмивка преди време, но не й стоеше добре, затова сега не се усмихва толкова ;)
JinMachine - звездичките са така, защото в началото още не са се разпръснали разбира се ! Все още са... съвършенни ! хехе... (питайте ме - знам отговрите на всичко ... по картинката, до трето коляно мога да ви разкажа:P)
а Аладин - ех ми късно е вече, пък и ако го бях нарисувала китаец щеше да настане една суматоха :) Иначе в приказките има герои от различни съседни страни (те и затова някои се объркват и ги рисуват изцяло индийски например)
Върнете се в началото
Покажи мнения от преди:   
Създайте нова тема   Напишете отговор    Graphilla.com Форуми -> Графики и илюстрации Часовете са според зоната GMT + 3 Часа
Иди на страница 1, 2, 3, 4  Следваща
Страница 1 от 4

Идете на:  
Не Можете да пускате нови теми
Не Можете да отговаряте на темите
Не Можете да променяте съобщенията си
Не Можете да изтривате съобщенията си
Не Можете да гласувате в анкети