Предишната тема :: Следващата тема |
Автор |
Съобщение |
Grotesq

Регистриран на: 12 Мар 2005 Мнения: 442 Местожителство: Булгаристан
|
|
Върнете се в началото |
|
 |
Grotesq

|
|
Върнете се в началото |
|
 |
vrabchev

|
Пуснато на: Съб Сеп 30, 2006 11:16 am Заглавие: |
|
|
С тези нормал мапове правите ненормални неща:) Дрехите предполагам са си моделирани, не са симулация, нали? |
|
Върнете се в началото |
|
 |
Grotesq

|
|
Върнете се в началото |
|
 |
Grotesq

|
Пуснато на: Съб Сеп 30, 2006 11:27 am Заглавие: |
|
|
1720 триъгълника е сичкото до момента, а с оръжията и щита ще е най много 2500. _________________ My Linkedin profile
My art prints |
|
Върнете се в началото |
|
 |
Bio
|
Пуснато на: Съб Сеп 30, 2006 1:05 pm Заглавие: |
|
|
не ми харесват дланите и ходилата. не си намерил характера на тези много важни части от тялото. обърни им повече внимание.
при ръцете палците трябва да са съвсем другояче. нямаш китки в момента. при краката, изобщо не се усеща какво има в обущата, а именно стъпало.
по предмишницата също има работа. в момента е все едно крак на маса правен на струг. много е симетрично всичко.
готините неща са че си постигнал цялостен характер на персонажа. по лицето и тялото му човек може да си измисли история. кефят шкембенцето, паласките и крушвидната форма на тялото. |
|
Върнете се в началото |
|
 |
Grotesq

|
Пуснато на: Съб Сеп 30, 2006 3:07 pm Заглавие: |
|
|
Твоите критики винаги съм ги уважавал :) стрикно и ясно.
За дланите и стъпалата едва ли ще направя още заради липсата достатъчно полигони, но за предмишницата съм напълно съгласен и ще поработя още.Странно ми е как не ти е направило впечатление гадния цвят на текстурите, които за сега мен не ме кефят (но и на тях ще им направя ревизия).Като го сглобя целия пак ще пусна да видим дали екстрите ще пооправят цялостната визия :) _________________ My Linkedin profile
My art prints |
|
Върнете се в началото |
|
 |
Bio
|
Пуснато на: Съб Сеп 30, 2006 4:02 pm Заглавие: |
|
|
цвета на текстурите не може да е гаден сам по себе си според мен. би могъл да стои неподходящо, сложен до environmenta-a или в контекста на играта като цяло. ако всичко е прекалено чистичко и бонбонено типажа няма да седи добре, но ако е част от игра чиито стил е по-мрачен, по от "тъмните векове" и се водят някви битки при блата, мъгли и др. подобни ще си е екстра. Плюс това е за предпочитане, второстепенните юнити да не се открояват с акценти или прекалено ярки цветове. В противен случай 20-30 от тях сложени един до друг ще изглеждат ужасно. Таз роля трябва да е отредена на герои, пълководци, крале и др.
за палеца, би могъл да го разшириш в края му. имай предвид че единствено при палците най-широката фаланга е последната. в момента са ти заострени все едно някой ги е подрязал малко. |
|
Върнете се в началото |
|
 |
Grotesq

|
Пуснато на: Нед Окт 01, 2006 3:09 pm Заглавие: |
|
|
Човече това не беше сърказъм,наистина критиката която даваш я уважавам заради точните насоки които даваш.И въпреки,че ти малко ме подценяваш за това с палците (да знам че е така :) ) просто там има прекалено малко полита,а и палците няма да се виждат много много когато е награбил арбалета,за това ще ги оставя така.За сметка на това си понадрасках текстурата още и мисля,че тоя пут е по задоволителен резултата оправих малко и предмишниците и въпреки,че все още са като крак на маса поне имат малко гънки.
Благодаря ти пак за критиката и предложенията,взимам ги съвсем на сериозно.
Respect ;)
 _________________ My Linkedin profile
My art prints |
|
Върнете се в началото |
|
 |
Drone

Регистриран на: 30 Яну 2003 Мнения: 2190 Местожителство: Gwon nee ju jee du shu!
|
Пуснато на: Нед Окт 01, 2006 3:27 pm Заглавие: |
|
|
Ima osezaemi stretchowe na UV-tata, osobeno po chain mail-a, kudeto i nai-mnogo se zabelyazwat. Te stawat oshte po-loshi pri sled rigwane na charactera pri animatsia. Za main characters w takiwa sluchai se nalaga da se animirat i UV-tata za da se kompensira za tezi stretches. Za secondary characters nyama smisul da se hwurlyat takiwa usilia.
Towa e edna ot prichinite mnogo ryadko da se sreshta tochno chain mail w games, oshte poweche po ramenete (koito sa nai-shibanata chast ot wseki character). Ako ne ti se zanimawa da opraywash UV-tata, preporuchwam ti da slozhish neshto wurhu tozi mail -- leather nyakakuw primerno.
Za kalnite tswetowe Bio e kazal weche.
Kolko na broi sa ti UV sheets i s kakwa resolutsia? _________________
there ain't no way but the hard way
|
|
Върнете се в началото |
|
 |
Grotesq

|
Пуснато на: Нед Окт 01, 2006 3:33 pm Заглавие: |
|
|
Не се бях замислял за ризницата,но си напълно прав,благодарско :) Съвсем непрофесионално и непратенциозно е това, по скоро експеримент.
Една разгъвка е цялото 1024х1024. _________________ My Linkedin profile
My art prints |
|
Върнете се в началото |
|
 |
Drone

Регистриран на: 30 Яну 2003 Мнения: 2190 Местожителство: Gwon nee ju jee du shu!
|
Пуснато на: Нед Окт 01, 2006 3:36 pm Заглавие: |
|
|
A, to ne e neobhodimo neshto da e profesionalno i pretentsiozno, za da stane hubawo -- tozi model suwsem spokoino mozhe naistina da stane naistina hubaw.
Ako ti se zanimawa, mozhesh li da postnesh wire i texture? Samo ako ti se zanimawa, razbira se :) _________________
there ain't no way but the hard way
|
|
Върнете се в началото |
|
 |
Grotesq

|
Пуснато на: Нед Окт 01, 2006 4:27 pm Заглавие: |
|
|
Тука винаги ми е било странно, че всякаш е наложен определен тон на общуване, та с твое позволение (или не :) ) ще се изразявам съвсем свободно (имай предвид че нямам нищо съркастично или обидно на ум с коментарите си).
Та така, знам че мапинга ми е зле извадих си бележките вече и в следващия модел ще поправя сегашните недостатъци.
А иначе няма проблем бе, показвам с удоволствие :P
Aпропо понеже сега се уча още как стават нещата би ли могъл споделиш някои трик от индустрията,на лична бележка,каквото ти хрумне,което според теб ще ми свърши работа от нещата които смяташ за грешно направени в сегашния модел.
 _________________ My Linkedin profile
My art prints |
|
Върнете се в началото |
|
 |
|