Предишната тема :: Следващата тема |
Автор |
Съобщение |
LoveHate ta tatau

|
Пуснато на: Вто Апр 29, 2003 8:00 pm Заглавие: Info Tattoo Design |
|
|
Mi poster, 3-tia poreden za tova sabitie
Photo i styling ; Dilian Markov
Grim : Silvia Stoicheva
Design ot mene
Vreme 5,5 chasa- tak v poslednia moment
Taia lenta i mene me drazni, trebvashe da e samo text ama.....
 _________________ V2&V8 forever |
|
Върнете се в началото |
|
 |
LoveHate ta tatau

|
Пуснато на: Вто Апр 29, 2003 8:09 pm Заглавие: |
|
|
tva e lanshnia za teia deto ne sa go vijdali, toia ot 2001 nema go pokazvam, shtoto ot poziciata na 2-te godini deto sa minali, ne mi sa nravi mnogu veche.
 _________________ V2&V8 forever |
|
Върнете се в началото |
|
 |
R1dler
|
Пуснато на: Вто Апр 29, 2003 8:15 pm Заглавие: |
|
|
няма серифи тоя път а?:)))
ахъм..тия полупрозрачни ленти нещо вече...
тия сивите красоти долу... там "с помоща на" и еле тая линийка дет се появява стратегически м/у краката на девойките
нещо хич не се закрепват.
туй тифецване мое и по добре си мисля.
да си оправиш интервалите преди препинателните знаци. _________________ The more you take, the more you need. |
|
Върнете се в началото |
|
 |
zhvihti

|
Пуснато на: Вто Апр 29, 2003 10:01 pm Заглавие: |
|
|
Абе плаката убу, ама имам чувството, че тая(нали?) отляво ще ме изяде. Въобще и двата модела не струват. Нямаше ли по-хубави снимки. |
|
Върнете се в началото |
|
 |
stefan
|
Пуснато на: Вто Апр 29, 2003 10:18 pm Заглавие: |
|
|
да, готино е плакатчето, но миналогодишния по ме кефи... и тия готик пре-гримирани мадами, хич не са ми по вкуса :)) то като гледам май са същите като на миналогодишния плакат, ма там по-добре са ги щракнали... |
|
Върнете се в началото |
|
 |
P E T R O V mnmlst

|
Пуснато на: Сря Апр 30, 2003 2:02 am Заглавие: |
|
|
eiii murzel zemi si zachisti malko jenkite de okolo bikinite tam, ruchichkite.. mnooo grubiansko sediat... i lentata sus sponsorite ama hich ne me radva....
btw tva www.globe-bg.com nema takova jivotno..ili na men ne mi vurvi.. _________________ asenpetrov.com |
|
Върнете се в началото |
|
 |
Morty

|
Пуснато на: Сря Апр 30, 2003 10:19 am Заглавие: |
|
|
men me kefi, mnogo. seti iako fetish, a sivata lenti4ka za men e ot izmamkite, koito praviat neshtata da izglezdat kultovo. kolkoto do tifeca i retusha, tova sa drebni tehni4eski podrobnosti, koito nie si gi znaem _________________ pixel pixelu oko ne vadi |
|
Върнете се в началото |
|
 |
R1dler
|
Пуснато на: Сря Апр 30, 2003 10:25 am Заглавие: |
|
|
бе аз май съм против зачистването:)) _________________ The more you take, the more you need. |
|
Върнете се в началото |
|
 |
P E T R O V mnmlst

|
Пуснато на: Сря Апр 30, 2003 10:50 am Заглавие: |
|
|
ae neznam dali si protiv zachistvaneto ..ma az tfa taka niamashe da go ostavia...
kakto kazah veche LH go e domurzialo... eii murzel oshte edna malka zabelejka tam deto si slojil tfoito logo, netrebe li da e na obratno bre da gleda navutre... inache postera kato cialo e po dobur ot minalogodishnia..obache taia lenta s sponsorite porduljava da ne me radva... :)))) _________________ asenpetrov.com |
|
Върнете се в началото |
|
 |
LoveHate ta tatau

|
Пуснато на: Сря Апр 30, 2003 11:39 am Заглавие: |
|
|
Sia tva go razbiraite kato opravdanie:)))
-Lentite, kakto kazah, osobenno gornata, i men me drazniat, ama si imat osnovatelna prichina
-Za zachistvania nema da govorim, sia, kato vidite print version, togava
-Ne stava duma za marzel a za lipsa na vreme
-Topika e info design, nadevam se che znaem kakvo e tva jivotno i kak se to iade ? _________________ V2&V8 forever |
|
Върнете се в началото |
|
 |
minimiro Ксараджия

|
Пуснато на: Сря Апр 30, 2003 11:46 am Заглавие: |
|
|
Abe znaim nii 4e kotka po grub ne pada, ma se pak prednoto e daleee4 po dobro..... :o) |
|
Върнете се в началото |
|
 |
kuturak
|
Пуснато на: Пон Май 05, 2003 10:41 am Заглавие: |
|
|
abe dali samo na men taka mi se struva... neshto mai nastroenieto e, che tova e edva li ne, koeto shte se pechata i drastichni promeni ne moje da ima. prav li sum?
shtotoooo, dori i da ima nyakakvi neshta, koito da draznyat po grafichniya design... te mogat da se opravyat i LH sigurno shte si gi opravi, tva che snimkata, grima i devoikite sa ludo protivni neznam... kak shte se prejivee.
mi, LH, sigurno tie gadno ako tova e koeto sa ti dali...
taya lyavata devoika e ebasi kolko otvratitelno izglejdashta... az na festa si misleh da otida bez da sum vidyal plakata... obache ako byah nekuv deto bi otishul ama bi se kolebal, taya grozotiya moje bi shteshe da nakloni veznite naobratno... kakto i da e... mai ne tryabvashe da go komentiram tova, che... sigurno nyama smisul.
za lentite - ne sa tolkova loshi... razbiraemo e, che si imat osnovanieto i konkretnoto myasto. tova s na flirt logoto se e poluchilo dobre.
men po-skoro me draznyat sivite lentichki koito se podavat pod chatalite na devoikite... neshto... kofti malko
neshto okolo TATOO FEST nadpisa me drazni, no ne moga da se setya kakvo...
inache mi e svejo takova i kefeshto |
|
Върнете се в началото |
|
 |
kuturak
|
Пуснато на: Пон Май 05, 2003 10:43 am Заглавие: |
|
|
posle gledam datite... i to sigurno veche e razlepeno po ulicite... ama az kato ne si byah v sofia... :-)))
sorry za nenujniya post i komentar |
|
Върнете се в началото |
|
 |
tn1
|
Пуснато на: Пон Май 05, 2003 8:07 pm Заглавие: |
|
|
dosta ziapah dneska dokato pluskah pizza na vitoshka... imashe go lepnato na edno darvo... ama mnogo ziapah :))) |
|
Върнете се в началото |
|
 |
|