Предишната тема :: Следващата тема |
Автор |
Съобщение |
R1dler
|
Пуснато на: Сря Апр 30, 2003 12:23 pm Заглавие: metal fest design |
|
|
еми като я е подкарал Хейт:)
един от 3-те вида плакати които ще се печатат за някво метал фестче през август.
половинка, 2+0
лентата със спонсорите и телефона са примерни за сега.
 _________________ The more you take, the more you need. |
|
Върнете се в началото |
|
 |
mim

|
Пуснато на: Сря Апр 30, 2003 12:48 pm Заглавие: |
|
|
като цяло ме кефи
единствено ме смущава ракурса на това разпятие или нещо стилизацията не е наред |
|
Върнете се в началото |
|
 |
ValBo

Регистриран на: 07 Ное 2002 Мнения: 3426 Местожителство: София-Шумен
|
Пуснато на: Сря Апр 30, 2003 12:50 pm Заглавие: |
|
|
Аз като един предпечатар, веднага забелязвам , че цветовете ти са 3
И не завиждам на този дето ще прави трапинга;-)
А за дизайна - малко мрачен за моя вкус, но бива _________________ Сънят е слаб заместител на кофеина |
|
Върнете се в началото |
|
 |
R1dler
|
Пуснато на: Сря Апр 30, 2003 12:51 pm Заглавие: |
|
|
ахум...трътлестичкия ми Джизъс със смешните ръчички:))
щеше ми се да личи повечко подигравката..ма..по натам:) _________________ The more you take, the more you need. |
|
Върнете се в началото |
|
 |
R1dler
|
Пуснато на: Сря Апр 30, 2003 12:54 pm Заглавие: |
|
|
ValBo написа: | Аз като един предпечатар, веднага забелязвам , че цветовете ти са 3
И не завиждам на този дето ще прави трапинга;-)
А за дизайна - малко мрачен за моя вкус, но бива |
брех..червено+черно/сивото или ще го сваля изцяло или ще се маа на растер пък ша го пускан на по висока линеатура... още го обмислям...швидим:)) или па имаш предвид разликата в червеното:))) нея няма да я има:) _________________ The more you take, the more you need. |
|
Върнете се в началото |
|
 |
ValBo

Регистриран на: 07 Ное 2002 Мнения: 3426 Местожителство: София-Шумен
|
Пуснато на: Сря Апр 30, 2003 1:00 pm Заглавие: |
|
|
Червеното зад кръста е едно
това на буквите друго
Освен ако не пускаш върху червеното черен растер- но силно ме съмнява че ще стане добре
Сивото е най-малкия проблем _________________ Сънят е слаб заместител на кофеина |
|
Върнете се в началото |
|
 |
R1dler
|
Пуснато на: Сря Апр 30, 2003 1:04 pm Заглавие: |
|
|
ValBo написа: | Червеното зад кръста е едно
това на буквите друго
Освен ако не пускаш върху червеното черен растер- но силно ме съмнява че ще стане добре
Сивото е най-малкия проблем |
не не..червеното ша си е еднакво насекъде
ъпдейтнах го горе:))) _________________ The more you take, the more you need. |
|
Върнете се в началото |
|
 |
R1dler
|
Пуснато на: Сря Апр 30, 2003 5:01 pm Заглавие: |
|
|
аре беееее!!!!!
не е чак толкоз добро че и "копче" да не моете да кажете вашта вера грпхлска!!
не ме оставяйте да си мисля че е чак толкоз зле че да е "ноу комент"...че ша са наклюцам с ефтина водка от мъкаааааааааааааааааа:РРРРРРРР _________________ The more you take, the more you need. |
|
Върнете се в началото |
|
 |
Add

|
Пуснато на: Сря Апр 30, 2003 5:05 pm Заглавие: |
|
|
Миии, аз си мисля - този надпис ...Nailed....etc. за мнотго идеен, ама не е четим. Можеш ли да го оправиш?
После, едно еретично предложение - но, за мен е ефектно - една черна фаша над врата на фигурата, за да е по-изразително и да се измести имидж по-надолу... _________________ surplus |
|
Върнете се в началото |
|
 |
Гост
|
Пуснато на: Сря Апр 30, 2003 5:10 pm Заглавие: |
|
|
R1dler написа: | аре беееее!!!!!
не е чак толкоз добро че и "копче" да не моете да кажете вашта вера грпхлска!!
не ме оставяйте да си мисля че е чак толкоз зле че да е "ноу комент"...че ша са наклюцам с ефтина водка от мъкаааааааааааааааааа:РРРРРРРР |
ia pa ti twa 4e e no komet li ti e kriteria za zle we.uzas
are na SELEKTOOOO |
|
Върнете се в началото |
|
 |
R1dler
|
Пуснато на: Сря Апр 30, 2003 5:14 pm Заглавие: |
|
|
аам...четимоста е добре да я оправя:)
а за еретичното ти предложение..неща да го показвам целия ми Джизъс със сичките му кила..бтв той врат нема:))
в момента (т.е. до преди малко де) работя върху втория и третия от серията та там ще се появи и мутрата на въпросния разпнат.:) _________________ The more you take, the more you need. |
|
Върнете се в началото |
|
 |
R1dler
|
Пуснато на: Сря Апр 30, 2003 5:21 pm Заглавие: |
|
|
nubizus написа: | ia pa ti twa 4e e no komet li ti e kriteria za zle we.uzas
are na SELEKTOOOO |
хеххе:)) _________________ The more you take, the more you need. |
|
Върнете се в началото |
|
 |
P E T R O V mnmlst

|
Пуснато на: Чет Май 01, 2003 11:39 am Заглавие: |
|
|
otriazal si mu glavata na toia razpnatia ili po skoro na taia razpnatata shtot poveche mi prilicha na devoika s nandnormenno teglo pulna s poroci ot koito nai-izrazitelno podchertan e chrevougodnichestvoto... a toia brush chervenia zad krusta malko pathern se e poluchil ... smeni viewto na kamerata ili ia podmesti malko :) i drugoto e che az primerno ne slusham (tuka podhvashtam temata za info designa) metal, malko trudno dolaviam metalistichnoto v postera osven cvetovete i tfa che ima kruv ma... _________________ asenpetrov.com |
|
Върнете се в началото |
|
 |
aD

|
Пуснато на: Чет Май 01, 2003 2:10 pm Заглавие: |
|
|
Аз пък послушвам и тежка музика, няма да си кривя душата и ще разочаровам Ридлер - дизайна ми харесва мноо и ще чакам останалите от серията дано там нещо да си оплескал та да те подгоним малко с критиката :))
Информацията обаче не е добре поднесена .. трябва задължително да пише че е фестивал, датата е по-важна от годината (знам че така подхожда повече на композицията но...), тоя обърнатия кръст след надписа прилича и малко на плюс и несъзнателно ме кара да търся и допълнителна информация към името на фестивала, като групи, участници и т.н. но такава няма. Мястото където ще е феста също е от значение, нали?
Айде искам да видя и останалите ;-) _________________ art can not be kept in chains |
|
Върнете се в началото |
|
 |
R1dler
|
Пуснато на: Пет Май 02, 2003 2:11 pm Заглавие: |
|
|
ее друго си е така:))
миси ви мноу:)
импланте...туй червеното ще го бъзна малко обезателно:) а главата и прочее няма да я показвам на първия плакат:)
аД...начи има едно Open Air горе до надписа което трябва да оправя че да стане ясно ко е туй. Групи, място, цена и прочее ще се появят на втория или третия плакат от серията, а този първия (той ще е, потвърдиха го с малко поправки) ще в най малък тираж и ще има няква заигравка с бакстейдж тикетс за обадилите се първи:) годината да е голяма е принципно изискване на клиента тъй като идеята е въпросния фест да се провежда ежегодно под това си заглавие.
10х ви мноу и кат ги нафърлям следващите два ша постна и окончателния вариант на тоя:)))) _________________ The more you take, the more you need. |
|
Върнете се в началото |
|
 |
|