Предишната тема :: Следващата тема |
Автор |
Съобщение |
Rotorblade

|
Пуснато на: Вто Окт 10, 2006 10:59 pm Заглавие: Bodystealer |
|
|
[img] [/img] |
|
Върнете се в началото |
|
 |
Demon_Hunter
|
Пуснато на: Вто Окт 10, 2006 11:18 pm Заглавие: |
|
|
ГОтино е човече но му е много разбита формата....В първия момент,като го видях нищо не различих освен моторния трион.Това,кото неми харесва в начината ти на работа е че разработваш всичко еднакво и по този начин се губят плановете.Опитай да разработваш плановете и детаилите в тях по степен на важност и мястото им в пространството:):) _________________ penetrating radiation |
|
Върнете се в началото |
|
 |
wicky

|
Пуснато на: Вто Окт 10, 2006 11:26 pm Заглавие: |
|
|
Уха! Яко! С този надпис е много стилно ! |
|
Върнете се в началото |
|
 |
ma4u4a

|
Пуснато на: Вто Окт 10, 2006 11:50 pm Заглавие: |
|
|
Това може би ти е едно от най-добрите:)
За плановете няма да се съглася, тоя път, по принцип си е вярно, но в момента фона и мацката са си напълно отделно, като план. Няма прекомерна разработка във фона, може би е малко по различен като пипане. На едно, две места, може би наистина се бият малко, но това е бял кахър.
Много се радвам, че не заряза цвета от първия опит. И ако всеки следващ, тендециозно си става по-добър от предния, незнам какво ще видим след месец примерно. _________________ Без паника!
Всичко излиза извън контрол по реда си!
бу. |
|
Върнете се в началото |
|
 |
Demon_Hunter
|
Пуснато на: Сря Окт 11, 2006 12:21 am Заглавие: |
|
|
Можеби ще е добре да се уточня малко.В случая имам в предвид,че там където грее във фона грее със същия блясък и по жената.Пример:Б яла светлина във фона безелникава светлина и по трбите спускащи се от маската и....Няма покритие фон-фигура.Добре щеше да е там където блясват трабите да е по-тъмен фона за да изпъкне метала...Примерно....
При картината е добре,когато тя бъде погледната по отдалеч (ако не всичко то голяма част) да не седи разбито или разкъсано.В първия момент, ( както казах :)) когато я погледнах ясно успях да различа моторня трион...Де да знам,мое и да съм за очен :))))Иначе картинката си е наситина много яка.... _________________ penetrating radiation |
|
Върнете се в началото |
|
 |
velinov

|
Пуснато на: Сря Окт 11, 2006 8:31 am Заглавие: |
|
|
wicky написа: | Уха! Яко! С този надпис е много стилно ! |
И аз така... ама само за 'УХА'-та! На мене надписите не ми стоят. Мисля, че работите на Ротора ще имат много по сълно въздействие ако идеята се развие и в един по-добре разработен фон и среда. Сега ми стоят доста плакатно, но не са и плакат. Според мен се губи голяма част от енергията и силата на картинката, запушена от тия тлъсти и не на място текстове. |
|
Върнете се в началото |
|
 |
JinMachine

|
Пуснато на: Сря Окт 11, 2006 11:45 am Заглавие: |
|
|
Харесва ми!
Един концептуален въпрос... тези буркани по главата каква роля играят?
Виждал съм го и някъде из Дъгите и още тогава се чудех дали има друга функция освен да можеш много ефектно да го разбиеш на малки стъкълца и да се разхвърчат течности. Има ли подобна екстра някъде из реалността, или е просто част от фолклора? |
|
Върнете се в началото |
|
 |
Rotorblade

|
Пуснато на: Сря Окт 11, 2006 12:17 pm Заглавие: |
|
|
Благодаря много на всички ви, за мненията! Това ми е второто нещо, в което използвам цвят, така че уча се- грешки много...особено в задния план- както винаги при мен! Велинов, абсолютно съм съгласен с теб- и аз това искам- да си ги разработвам по цялостно в бъдеще...Ама засега нямам време- затова все малко плакатни стоят (по-скоро ми се щеше като плакат за филм да е).
JinMachine- :)...май са част от фолклора (при мангата най-вече)- с една дума, видях ги и аз и си ги харесах.
Благодаря ви пак! |
|
Върнете се в началото |
|
 |
|